ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Γιατί είναι πρώτο στις πωλήσεις το Hyundai i10

Το μικρό σε μέγεθος αυτοκίνητο της ευρωπαϊκής γκάμας της μάρκας, κάνει ρεκόρ πωλήσεων και στη χώρα μας.

Γιατί είναι πρώτο στις πωλήσεις το Hyundai i10

Από την πρώτη ημέρα που θα κυκλοφορήσει ένα μοντέλο, όλες οι προσπάθειες της αυτοκινητοβιομηχανίας αποσκοπούν στην ανάδειξη του στο στίβο των πωλήσεων. Ο έντονος ανταγωνισμός, οι προωθητικές ενέργειες και η άποψη που αποκομίσει ο οδηγός από το μοντέλο, είναι οι βασικοί άξονες που καθορίζουν την εμπορική καριέρα του κάθε αυτοκινήτου.

Η Hyundai, είναι μια μάρκα που κοιτάζει μόνο μπροστά. Εξελίσσει συνεχώς τα μοντέλα της και διεκδικεί μια από τις πρώτες θέσεις στη παγκόσμια αγορά. Με την αξιοποίηση των Ευρωπαίων σχεδιαστών, μηχανικών και επιστημόνων έχει κατορθώσει να διαγράψει μια εντυπωσιακή πορεία και στη πιο απαιτητική αγορά του κόσμου, την ευρωπαϊκή.Στην Ελλάδα, η κορεάτικη μάρκα έχει άριστη φήμη και ανταγωνίζεται ακόμη και τις πιο ισχυρές ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες. Η συνολική εκτίμηση για τα μοντέλα της είναι η κινητήρια δύναμη που καθορίζει το μέλλον της μάρκας.

Ένα αντιπροσωπευτικό παράδειγμα της ανταπόκρισης των Ελλήνων οδηγών στη Hyundai είναι η πρωτοφανής επιτυχία του μοντέλου i10. Το μικρό σε μέγεθος αυτοκίνητο της ευρωπαϊκής γκάμας της μάρκας, κάνει ρεκόρ πωλήσεων και στη χώρα μας.

Τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι το αυτοκίνητο πόλης με τη παροιμιώδη αντοχή, είναι πρώτο στις λιανικές πωλήσεις της κατηγορίας του! Το ενιάμηνο Ιανουάριου Σεπτέμβριου 2018, το Hyundai i10 κατάφερε να προσελκύσει τους περισσότερους οδηγούς που επιλέγουν με τα δικά τους κριτήρια το αυτοκίνητο που θα αγοράσουν.

Όπως είναι γνωστό, στην ευρωπαϊκή και στην ελληνική αγορά, οι εταιρικές πωλήσεις κατέχουν ποσοστό άνω του 50%, λόγω των οικονομικών συνθήκων και των δελεαστικών παροχών που προσφέρουν οι εταιρίες leasing. Αυτή η τάση της αγοράς, διευκολύνει όσους δεν διαθέτουν το κεφάλαιο για αποκτήσουν ένα καινούργιο αυτοκίνητο. Με την επιλογή του Leasing, αποκτάται άμεσα το αυτοκίνητο που καλύπτει τις ανάγκες και η πληρωμή γίνεται με προκαθορισμένες μηνιαίες δόσεις.

Η πρωτοφανής επιτυχία του Hyundai i10, στις λιανικές πωλήσεις στην ελληνική αγορά οφείλεται στους παρακάτω λόγους:

- Πολυβραβευμένο, τέσσερις χρονιές αναδείχθηκε ΄΄Car of the Year΄΄ από το έγκριτο What Car.

- Κορυφαίοι χώροι στη κατηγορία του, φιλοξενεί άνετα τέσσερις επιβάτες, προσφέρει +50% περισσότερους χώρους από τα επίσης δημοφιλή και αξιολογά Toyota Aygo, Peugeot 108, Citroen C1. Επίσης, είναι πιο μικροί οι χώροι μόλις κατά 12% από το μεγαλύτερο μοντέλο Opel Corsa. Ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα που κάνει τη διαφορά και το αξιολογούν ιδιαίτερα οι αγοραστές είναι ότι τα πίσω παράθυρα είναι πλήρως ανοιγμένα και δεν έχουν μεντεσέδες για να ανοίγουν.- Κορυφαία συνδεσιμότητα στη κατηγορία του, Apple Car Play, Androiod Auto.

- Πλούσιος στάνταρ εξοπλισμός, με αναβαθμισμένο κλιματισμό.

- Ποιότητα και χαρακτηριστικά που συναντάμε σε μεγαλύτερα αυτοκίνητα.

- Στάνταρ πίσω δισκόφρενα για ασφαλές και αποτελεσματικό φρενάρισμα.

- Τεχνολογικές καινοτομίες, όπως κινητήρες με στάνταρ καδένα χρονισμού βαλβίδων, μοτέρ 1.2 με τέσσερις κυλίνδρους, αυτόματο κιβώτιο που εξασφαλίζει ομαλές αλλαγές σχέσεων και οικονομία στο καύσιμο.

- Ισχυρή αξία στη μεταπώληση.

Ο τιμοκατάλογος του Hyundai i10 ξεκινά από τα 10.090 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ο κόσμος δεν είναι ένα θλιβερό μέρος, είναι απλά μεγάλο."

Ζαν-Λυκ Γκοντάρ, 1930-, Γάλλος σκηνοθέτης

  • 1819 - Ο Αλή Πασάς αναγκάζει τους κατοίκους της Πάργας να εκπαυριστούν στην Κέρκυρα και σε άλλα Επτάνησα.
    1839 - Υπογράφεται η Συνθήκη του Λονδίνου, με την οποία αναγνωρίζεται η ανεξαρτησία του Βελγίου και του Λουξεμβούργου από την Ολλανδία.
    1882 - Πεθαίνει ο Κάρολος Δαρβίνος, άγγλος φυσιοδίφης, θεμελιωτής της Θεωρίας της Εξέλιξης.

© 2002-2019 MEDIA2DAY