ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Hertz ιχνηλατεί τις νέες τάσεις

Η Autohellas Hertz αφουγκράζεται τις νέες τάσεις στον χώρο του αυτοκινήτου και ήταν Χρυσός Χορηός στο φετινό Connected Cars Conference.

Η Hertz ιχνηλατεί τις νέες τάσεις

Για μία ακόμη χρονιά, η Autohellas Hertz συνδέθηκε με τις εξελίξεις στο χώρο του αυτοκινήτου, συμμετέχοντας ως Χρυσός Χορηγός, στο δεύτερο Connected Cars Conference το οποίο έγινε στο Anais Club, στη Βαρυμπόμπη.

Η Hertz έδωσε την ευκαιρία σε περισσοτέρους από 200 fleet managers πελάτες της να παρακολουθήσουν το συνέδριο από κοντά και να ενημερωθούν πρώτοι για όλες τις νέες τάσεις και εξελίξεις στο χώρο του αυτοκινήτου. Το γεγονός αποδεικνύει ξανά πως η πρωτοπορία και οι τεχνολογικές εξελίξεις είναι στο DNA της Autohellas Hertz.

Στη διάρκεια της ημέρας, η εστίαση των συζητήσεων έγινε πάνω σε θέματα αιχμής και έρευνας σχετικά την ικανότητα του αυτοκινήτου να προσφέρει i) Συνδεσιμότητα, που αφορά στη διαδραστικότητα του οχήματος με το δρόμο  και το ρόλο των υποδομών, της τεχνολογίας στο αυτοκίνητο και στις μεταφορές με βάση και το 5G Vision, τη χαρτογράφηση τεχνολογιών για ασφαλείς και έξυπνες μεταφορές κ.ά., ii) Αστική Βιωσιμότητα, που αφορά στις υποδομές της «έξυπνης» πόλης, στην Ηλεκτροκίνηση και στο ρόλο που διαδραματίζει η συνδεσιμότητα κ.ά. και iii) Δημόσια Υγεία - Τι νέο έρχεται από τον κλάδο των Ασφαλειών, κ.ά.

Ιδιαίτερη σημασία είχαν οι συζητήσεις πάνω στην παγκόσμια τάση των plug-in οχημάτων καθώς και στις προοπτικές της ηλεκτροκίνησης και των αυτόνομων οχημάτων.

Στον υπαίθριο χώρο του Anais Club, οι συμμετέχοντες στο συνέδριο μπορούσαν να πάρουν πληροφορίες  για τα νέα προηγμένα μοντέλα BMW i3 BEV, Smart EQ Fortwo Passion Coupe, Nissan LEAF Acenta, Jaguar I-PACE S και Porsche Cayenne E-Hybrid αλλά και για την δυνατότητα απόκτηση τους  μέσω μακροχρόνιας μίσθωσης από την Autohellas Hertz.

Η Autohellas Hertz, έφερε  πρώτη στην Ελλάδα το 1989 την υπηρεσία του Operating Leasing και μέχρι σήμερα συνεχίζει να καινοτομεί προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις στις μεταφορικές ανάγκες όλων των κλάδων. Επιπλέον, διαθέτει το μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο σε 8 χώρες, Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Κροατία, Ρουμανία και Ουκρανία, με περισσότερα από 125 σημεία εξυπηρέτησης , 51 εκ των οποίων σε αεροδρόμια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το σύνδεσμο https://www.hertz.gr/Company

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ο κόσμος δεν είναι ένα θλιβερό μέρος, είναι απλά μεγάλο."

Ζαν-Λυκ Γκοντάρ, 1930-, Γάλλος σκηνοθέτης

  • 1819 - Ο Αλή Πασάς αναγκάζει τους κατοίκους της Πάργας να εκπαυριστούν στην Κέρκυρα και σε άλλα Επτάνησα.
    1839 - Υπογράφεται η Συνθήκη του Λονδίνου, με την οποία αναγνωρίζεται η ανεξαρτησία του Βελγίου και του Λουξεμβούργου από την Ολλανδία.
    1882 - Πεθαίνει ο Κάρολος Δαρβίνος, άγγλος φυσιοδίφης, θεμελιωτής της Θεωρίας της Εξέλιξης.

© 2002-2019 MEDIA2DAY