ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πρωτοπόρο και οικονομικό

Το Mitsubishi Outlander PHEV βρίσκεται στην κορυφή της ευρωπαϊκής plug-in υβριδικής αγοράς στην Ευρώπη.

Πρωτοπόρο και οικονομικό

Πριν από πέντε χρόνια το πρωτοπόρο Mitsubishi Outlander PHEV, άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της αυτοκίνησης. Το ιαπωνικό υβριδικό μοντέλο ξεκίνησε την παγκόσμια καριέρα του με την έναρξη πωλήσεων λιανικής στην Ολλανδία.

Η Mitsubishi, αφουγκράστηκε έγκαιρα την ανάγκη για περιορισμό των ρύπων και ξεκίνησε την εξερεύνηση αχαρτογράφητων περιοχών με ένα μοντέλο που ήταν το πρώτο 4WD SUV με δύο μοτέρ βασισμένο σε αρχιτεκτονική ηλεκτρικού οχήματος.

Ο ανταγωνισμός στην plug-in υβριδική κατηγορία ήταν σχεδόν ανύπαρκτος εκείνη την εποχή και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα κινούνταν συνήθως αυστηρά εντός των ορίων της πόλης, μη έχοντας την αυτονομία των 800+ km που προσέφερε στην πορεία ένα Outlander PHEV, με πλήρη οικογενειακό εξοπλισμό.Πέντε χρόνια αργότερα, το πρωτοποριακό αυτοκίνητο βρίσκεται στην κορυφή της ευρωπαϊκής plug-in υβριδικής αγοράς στην Ευρώπη, ανεξαρτήτως κατηγορίας, μάρκας ή τύπου αμαξώματος με συνολικές πωλήσεις 115.448 μονάδων (μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2018) και παραμένει υπολογίσιμη δύναμη στην περιοχή, δημοφιλέστερο από τον ανταγωνισμό ακόμα και σε Ευρωπαϊκές αγορές με ισχυρούς τοπικούς παίκτες όπως η Γερμανία και η Σουηδία.

Με την παρουσίαση του πιο προηγμένου μοντέλου του 2019 υπό εξέλιξη, το Outlander PHEV συνεχίζει τη ‘μοναχική’ πορεία του – υπό το νέο αυστηρότερο καθεστώς εκπομπών ρύπων WLTP το οποίο έχει μειώσει τον αριθμό των ενδεχόμενων ανταγωνιστών του.Εξάλλου, με εκπομπές ρύπων 46 γραμ./χλμ., το Outlander PHEV ενισχύει το γεγονός ότι είναι μοναδική πρόταση στην αγορά.

SPONSORED LINKS

"Η Λογική υπήρχε πάντα, αλλά όχι πάντα σε λογική μορφή."

Καρλ Μαρξ

  • 1579 - Υπογράφεται η Συνθήκη της Ουτρέχτης με την οποία σηματοδοτείται η δημιουργία του κράτους των Κάτω Χωρών.

    1973 - Θάνατος του Αλέξανδρου Ωνάση, γιου του Έλληνα μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση.

    1989 - Φεύγει από τη ζωή ο Σαλβαδόρ Νταλί, ένας από τους σημαντικότερους ζωγράφους του 20ού αιώνα.

© 2002-2019 MEDIA2DAY