ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πες μου τι ένιωσες, στα κόκκινα

Η δοκιμαστής της Alfa Romeo Sauber F1 Team, Tatiana Calderón ολοκλήρωσε μια προωθητική ενέργεια στο τιμόνι της Sauber C37 στο Μεξικό.

Πες μου τι ένιωσες, στα κόκκινα

Όσοι οδηγούν ένα μονοθέσιο της F1, έχουν πολλές ιστορίες να μας διηγηθούν. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχουν οι περίγραφες των στιγμών που το στροφόμετρο είναι στα κόκκινα και ο πανίσχυρος κινητήρας φτάνει στα όρια του.

Αν μάλιστα, η αφήγηση γίνει από μια όμορφη κοπέλα, τότε αποκτά ακόμη υψηλότερη αξία.

Η δοκιμαστής της Alfa Romeo Sauber F1 Team, Tatiana Calderón ολοκλήρωσε μια προωθητική ενέργεια, στο τιμόνι της Sauber C37 στην πόλη του Μεξικό. Η Alfa Romeo Sauber F1 Team, εμπιστεύτηκε στη ταλαντούχο οδηγό το μονοθέσιο της για 23 γύρους.

Η Κολομβιανή οδηγός βρέθηκε πίσω από το τιμόνι ενός μονοθεσίου Formula 1 για πρώτη φορά στην καριέρα της σήμερα. Σύντομα προσαρμόστηκε στις απαιτήσεις οδήγησης στο υψηλότερο επίπεδο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Έδειξε την ικανότητα συγκέντρωσης και τα προσόντα της στην ομάδα εντυπωσιάζοντας με την επαγγελματικότητά της και την αφοσίωσή της.Tatiana Calderón, οδηγός δοκιμών Alfa Romeo Sauber F1 Team: "Ήταν μια απίστευτη εμπειρία η οδήγηση της Sauber C37 σήμερα. Η δύναμη, τα φρένα και η πρόσφυση αυτού του μονοθεσίου είναι απίστευτα. Ένιωθα πολύ άνετα στην πίστα. Μετά από μερικούς γύρους συνηθίζεις στην ταχύτητα, το διασκέδασα πολύ. Θέλω να ευχαριστήσω την Alfa Romeo Sauber F1 Team, και τις Excuderia Telmex,Telcel, Infinitum και Claro που μου έδωσαν την ευκαιρία και με εμπιστεύτηκαν για να κάνω αυτή τη δουλειά. Είναι μια μέρα που θα την θυμάμαι για πάντα."

Xevi Pujolar, επικεφαλής μηχανικός στην πίστα: "Η Tatiana οδήγησε για πρώτη φορά σήμερα μονοθέσιο Formula 1 και έκανε εξαιρετική δουλειά. Είμαστε χαρούμενοι βλέποντάς την να αποδίδει τόσο καλά. Ακόμη μια φορά εντυπωσιαστήκαμε από την αφοσίωσή της και την ηθική της. Είναι σημαντικό για το άθλημα, ανυπομονούμε να δούμε την Tatiana να προοδεύει."

SPONSORED LINKS

"Η Λογική υπήρχε πάντα, αλλά όχι πάντα σε λογική μορφή."

Καρλ Μαρξ

  • 1579 - Υπογράφεται η Συνθήκη της Ουτρέχτης με την οποία σηματοδοτείται η δημιουργία του κράτους των Κάτω Χωρών.

    1973 - Θάνατος του Αλέξανδρου Ωνάση, γιου του Έλληνα μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση.

    1989 - Φεύγει από τη ζωή ο Σαλβαδόρ Νταλί, ένας από τους σημαντικότερους ζωγράφους του 20ού αιώνα.

© 2002-2019 MEDIA2DAY