ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Άψογο service

Ο Όμιλος Συγγελίδη στο πλαίσιο της ευρύτερης ανάπτυξής του επενδύει στην ανάπτυξη του διεθνούς δικτύου EURO REPAR CAR SERVICE στην Ελλάδα.

Άψογο service

Η άψογη συντήρηση του αυτοκινήτου δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Απαιτεί μηχανικούς με γνώσεις και εξειδίκευση, για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Όσο αυξάνεται η ηλικία του στόλου των αυτοκινήτων στην Ελλάδα, τόσο είναι πιο επιτακτική η συχνή και προσεκτική συντήρηση των οχημάτων.

Ο Όμιλος Συγγελίδη στο πλαίσιο της ευρύτερης ανάπτυξής του στην αγορά του αυτοκινήτου, αλλά και στις υπηρεσίες μετά την πώληση, σε συνεργασία με το Group PSA, επενδύει στην ανάπτυξη του διεθνούς δικτύου EURO REPAR CAR SERVICE (ERCS) στην Ελλάδα. Η εταιρία ERCS ανήκει στo Group PSA (Peugeot, Citroen, DS, Opel), έναν όμιλο που είναι από τους σημαντικότερους πρωταγωνιστές στο χώρο του αυτοκινήτου σε παγκόσμιο επίπεδο στην κατασκευή και τεχνική υποστήριξη οχημάτων.

Στα συνεργεία του δικτύου ERCS πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης και επισκευής οχημάτων όλων των μαρκών. Το δίκτυό της αποτελείται από χιλιάδες ανεξάρτητους επισκευαστές οι οποίοι εντάσσονται στο στρατηγικό πλάνο «Push to Pass» του Group PSA. Το συγκεκριμένο πλάνο στοχεύει κυρίως στην αύξηση του κύκλου εργασιών τους, τη διεύρυνση του πελατολογίου τους και την ενδυνάμωση της σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες τους.

Η στρατηγική έχει ως βάση τη παροχή μιας πλήρους γκάμας ανταλλακτικών με την επωνυμία EUROREPAR, ενός ιδιαίτερα ανταγωνιστικού δικτύου multibrand επισκευαστών παγκόσμιας εμβέλειας και ενός πρωτοπόρου συστήματος διανομής ανταλλακτικών.

Τα συνεργεία του Δικτύου ERCS εξυπηρετούν πλήρως τους πελάτες που αναζητούν την οικονομικότερη λύση για τη συντήρηση και την επισκευή του οχήματός τους, χωρίς συμβιβασμό σε θέματα ποιότητας των ανταλλακτικών και των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Προσφέρουν:

• Άμεση και φιλική εξυπηρέτηση, με ειλικρίνεια και διαφάνεια στις εργασίες.

• Τη διασφάλιση που παρέχει μια διεθνούς φήμης εταιρείας, η οποία υποστηρίζεται από το Group PSA.

• Τη σιγουριά ότι οι απαιτούμενες εργασίες θα πραγματοποιηθούν άμεσα χάρη στις δυνατότητες που προσφέρει το σύστημα διανομής ανταλλακτικών, που υποστηρίζει το ERCS.

• Διετή εγγύηση για ανταλλακτικά και εργασία.

• Σχέση ποιότητας/τιμής που αποτελεί σημείο αναφοράς για όλη την αγορά του αυτοκινήτου.

• Πληρέστατη και άμεσα διαθέσιμη γκάμα των ανταλλακτικών τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες επισκευής και συντήρησης οχημάτων ηλικίας μεταξύ 3 και 20 ετών.

Την επένδυση και ανάπτυξη της EURO REPAR CAR SERVICE στην Ελλάδα ανέλαβε η εισαγωγική εταιρία AIGLON Α.Ε, μέλος του Ομίλου Συγγελίδη, η οποία διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου όντας ένας από τους κορυφαίους εισαγωγείς του Group PSA, σε όλο τον κόσμο.

Στόχος της εταιρείας είναι μέχρι τα τέλη του 2020 το δίκτυο ERCS να αποτελείται από περισσότερα από 100 σημεία τεχνικής εξυπηρέτησης με πανελλαδική κάλυψη. Με τον τρόπο αυτό η Ελλάδα θα συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη του δικτύου ERCS σε διεθνές επίπεδο, ώστε μέχρι τότε να έχει συμπληρωθεί ο συνολικός αριθμός 10.000 σημείων τεχνικής εξυπηρέτησης παγκοσμίως που αποτελεί στρατηγικό στόχο του Group PSA.

Το δίκτυο ERCS, περιλαμβάνει σήμερα πάνω από 3.000 σημεία τεχνικής εξυπηρέτησης, σε 19 χώρες: Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Πολωνία, Ρωσία, Λευκορωσία, Ελλάδα, Τουρκία, Αλγερία, Κίνα, Βραζιλία, Αργεντινή, Βουλγαρία και Τυνησία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.eurorepar.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ο κόσμος δεν είναι ένα θλιβερό μέρος, είναι απλά μεγάλο."

Ζαν-Λυκ Γκοντάρ, 1930-, Γάλλος σκηνοθέτης

  • 1819 - Ο Αλή Πασάς αναγκάζει τους κατοίκους της Πάργας να εκπαυριστούν στην Κέρκυρα και σε άλλα Επτάνησα.
    1839 - Υπογράφεται η Συνθήκη του Λονδίνου, με την οποία αναγνωρίζεται η ανεξαρτησία του Βελγίου και του Λουξεμβούργου από την Ολλανδία.
    1882 - Πεθαίνει ο Κάρολος Δαρβίνος, άγγλος φυσιοδίφης, θεμελιωτής της Θεωρίας της Εξέλιξης.

© 2002-2019 MEDIA2DAY