ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το διοξείδιο του άνθρακα απειλεί θέσεις εργασίας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση σχεδιάζει να μειώσει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα από τα οχήματα κατά 35% μέχρι το 2030.

Το διοξείδιο του άνθρακα απειλεί θέσεις εργασίας

Οι γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες προετοιμάζονται για τη σημαντικότερη αλλαγή στον χώρο του αυτοκινήτου. Οι νέες προσπάθειες επικεντρώνονται στη δραστική μείωση του C02. Το επικίνδυνο αέριο για τον άνθρωπο και την ατμόσφαιρα πρέπει να περιοριστεί δραστικά.

Τα συμπεράσματα τελευταίας έκθεσης αναφέρουν ότι η ανθρωπότητα έχει στη διάθεσή της 12 χρόνια για να μειώσει τις εκπομπές ρύπων κατά 45% σε σχέση με τα επίπεδα του 2005. Έως το 2050 οι ρύποι θα πρέπει να έχουν μειωθεί κατά 100%. Απαιτείται συστηματική προώθηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, ταχύτατη εγκατάλειψη του άνθρακα ως ενεργειακής πηγής και φύτευση νέων δασών σε τεράστιες εκτάσεις

Οι γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες ανακοίνωσαν ότι ο στόχος για την μείωση των εκπομπών του CO2 απειλεί τις θέσεις εργασίας στις βιομηχανίες που δραστηριοποιούνται στων χώρο του αυτοκινήτου.

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες επικρίνουν τον στόχο της ΕΕ για μείωση του CO2 κατά 35%. Η Ευρωπαϊκή Ένωση σχεδιάζει να μειώσει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα από τα οχήματα κατά 35% μέχρι το 2030.

"Η ασφάλεια της εργασίας μειώνεται και η Γερμανία έχει αποδυναμωθεί στο χάρτη της βιομηχανίας ", δήλωσε ο Μπέρναρντ Μάτες, πρώην επικεφαλής των γερμανικών επιχειρήσεων της Ford και νυν εκπρόσωπος της VDA που αντιπροσωπεύει τις αυτοκινητοβιομηχανίες Ford, Volkswagen, BMW και Daimler.

Οι κυβερνήσεις της ΕΕ πρέπει να αναλάβουν περισσότερη οικονομική επιβάρυνση για την κατασκευή δικτύων σταθμών φόρτισης εάν επιθυμούν ταχύτερη υιοθέτηση ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων χαμηλής ρύπανσης, τόνισε ο Μπέρναρντ Μάτες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Η ανεκτικότητα είτε είναι καλή για όλους είτε δεν είναι καλή για κανέναν."

Έντμουντ Μπερκ, 1729-1797, Βρετανός πολιτικός & φιλόσοφος

  • 240 π.X. - O Ερατοσθένης υπολογίζει την περίμετρο της Γης.
    1913 - Κηρύχθηκε ο Β' Βαλκανικός Πόλεμος.
    2000 - Η Ελλάδα υπογράφει την ένταξη της στην Οικονομική και Νομισματική Ένωση.

© 2002-2019 MEDIA2DAY