ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το υβριδικό Jeep Renegade δεν θα έχει αντίπαλο

Η Jeep ετοιμάζει ένα SUV ειδικών προδιαγραφών που θα θέσει νέα στάνταρ στη κατηγορία των οικολογικών αυτοκινήτων.

Το υβριδικό Jeep Renegade δεν θα έχει αντίπαλο

Ο συνδυασμός της αμερικάνικης σχολής για το αυτοκίνητο που εκφράζεται μέσα από την μοναδική Jeep και η νεότερη υβριδική τεχνολογία εκτιμάται ότι θα δώσει ένα ξεχωριστό δείγμα γραφής.

Η Jeep ετοιμάζει το υβριδικό Renegade, ένα SUV ειδικών προδιαγραφών που θα θέσει νέα στάνταρ στη κατηγορία των οικολογικών αυτοκινήτων.

Η παραγωγή μιας plug-in υβριδικής εκδοχής του Jeep Renegade, εντάσσεται στο πρόγραμμα που καθορίζει την τη τήρηση αυστηρότερων κανόνων εκπομπών, μέσω της ανάπτυξης νέων μονάδων παραγωγής ενέργειας φιλικών προς το περιβάλλον.

Το υβριδικό plug-in Renegade αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά στις αρχές του 2020. Θα παραχθεί στο εργοστάσιο FCA, στο Μελφι, στη νότια Ιταλία. Πάνω από 200 εκατ. ευρώ θα δαπανηθούν για το νέο κινητήρα.

Η FCA ανακοίνωσε τον Ιούνιο ότι θα επενδύσει 9 δις. ευρώ (10,3 δισ. δολάρια) σε ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα κατά τα επόμενα πέντε χρόνια για να συμμορφωθεί πλήρως με τους κανονισμούς για τις εκπομπές στις διάφορες περιοχές. Υποσχέθηκε επίσης να καταργήσει σταδιακά τους κινητήρες ντίζελ στα ευρωπαϊκά επιβατικά αυτοκίνητα έως το 2021.

Μέχρι το 2022, η FCA σχεδιάζει να προσφέρει συνολικά 12 ηλεκτρικά συστήματα πρόωσης, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτροκίνητων οχημάτων, των υβριδικών plug-in και των υβριδικών. Ο προγραμματισμός προβλέπει την διάθεση 30 διαφορετικών μοντέλων που θα εξοπλίζονται με αυτές τις μονάδες παραγωγής ενέργειας.

SPONSORED LINKS

"Διεθνής Ημέρα Μητρικής Γλώσσας
1804 - Κινείται στην Ουαλία η πρώτη ατμάμαξα.
1848 - Ο Καρλ Μαρξ και ο Φρίντριχ Ένγκελς εκδίδουν το Κομμουνιστικό Μανιφέστο
1965 - Δολοφονείται ο Μάλκολμ Χ, αφροαμερικανός ακτιβιστής πολιτικών δικαιωμάτων."

James Beard, Αμερικανός σύμβουλος μαγειρικής

  • Ένας καλοφαγάς που προσέχει τις θερμίδες είναι σαν την πόρνη που κοιτάει το ρολόι της.

© 2002-2019 MEDIA2DAY