ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ισχυρή παρουσία της DS στο Παρίσι

Η premium γαλλική φίρμα αποκαλύπτει στο Παρίσι τα DS 3 Crossback, DS 7 Crossback E-Tense 4x4, DS E-Tense FE 19 και DS X E-Tense.

Ισχυρή παρουσία της DS στο Παρίσι

Η DS αύριο θα πραγματοποιήσει τέσσερις παγκόσμιες πρεμιέρες στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού. Η έκθεση που γίνεται κάθε δυο χρόνια στο Παρίσι, αφιερώνει δυο ημέρες (την Τρίτη 2 και την Τέταρτη 3 Οκτωβρίου) στην ενημέρωση των δημοσιογράφων που καλύπτουν τον κλάδο του αυτοκινήτου. Η έκθεση θα υποδεχθεί το κοινό από τις 4-14 Οκτωβρίου.

Η premium γαλλική φίρμα θα αποκαλύψει τα DS 3 Crossback, DS 7 Crossback E-Tense 4x4, DS E-Tense FE 19 και DS X E-Tense.

Το DS 3 Crossback, συνδυάζει τις τεχνολογικές λύσεις με το ξεχωριστό ύφος των μοντέλων της εταιρείας. H τεχνολογία των φώτων DS MATRIX LED VISION, οι κρυφές και αναδιπλούμενες χειρολαβές των θυρών και ο ψηφιακός πίνακας των οργάνων, είναι μερικές από τις καινοτομίες του νέου πολυτελούς αυτοκινήτου.Με το DS 3 Crossback E-Tense, οι προσδοκίες για ένα στυλάτο ηλεκτρικό μοντέλο δικαιώνονται. Διαθέσιμο από το δεύτερο μισό του 2019, με προηγμένο ηλεκτρικό μοτέρ που θα προσφέρει δυναμικές επιδόσεις και μεγάλη  αυτονομία έως και 320 χλμ. Έως και 20% ανάκτηση της ενέργειας κατά το φρενάρισμα μέσα στην πόλη. Μέγιστη τιμή ροπής 26 χλγμ. Από στάση έως τα 50 χλμ./ώρα σε 3.3” και από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε 8.7”.

Μια πλήρης φόρτιση ολοκληρώνεται σε πέντε ώρες με τριφασικό Wallbox 11kW και μόλις 30 λεπτά για να φτάσει στο 80% της χωρητικότητας της μπαταρίας με ταχυφορτιστή 100kW.

Το DS 7 Crossback E-Tense 4x4 φέρει επαναφορτιζόμενο υβριδικό σύστημα ισχύος 300 ίππων. Τα μηχανικά μέρη αποτελούνται από, βενζινοκινητήρα 200 ίππων, δύο ηλεκτρικά μοτέρ 80kW –ένα εμπρός και ένα πίσω, κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων, μπαταρία 13.2kW/h.

Το DS X E-Tense είναι το όραμα της DS για την πολυτέλεια στις μετακινήσεις. Φέρει ηλεκτρικό κινητήρα και ενσωματώνει όλες τις προηγμένες λύσεις που θα κάνουν τη ζωή πιο όμορφη και πιο εύκολη για τους επιβάτες. Το επεξεργασμένο δέρμα στις επενδύσεις παραπέμπει σε μάλλινο ύφασμα και έρχεται σε αρμονία με το υπόλοιπο σαλόνι του αυτοκινήτου, έτσι όπως το έχουν οραματιστεί στο φημισμένο Maison Lemarié. Η υψηλή ωρολογοποιεία BRM έχει επιληφθεί του virtual ρολογιού, ενώ το σύστημα ψυχαγωγίας το έχει αναλάβει η FOCAL.

Η DS είναι η μοναδική γαλλική εταιρεία που έχει την έγκριση της FIA για την παραγωγή του 100% ηλεκτρικού μονοθέσιου DS E-Tense FE 19, με το οποίο συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Formula E. Η σχεδίαση του μονοθέσιου είναι εξ ολοκλήρου από την DS. Eχειρ ηλεκτρικό κινητήρα 338 ίππων και καινοτομική σχεδίαση των αεροδυναμικών βοηθημάτων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Η ανεκτικότητα είτε είναι καλή για όλους είτε δεν είναι καλή για κανέναν."

Έντμουντ Μπερκ, 1729-1797, Βρετανός πολιτικός & φιλόσοφος

  • 240 π.X. - O Ερατοσθένης υπολογίζει την περίμετρο της Γης.
    1913 - Κηρύχθηκε ο Β' Βαλκανικός Πόλεμος.
    2000 - Η Ελλάδα υπογράφει την ένταξη της στην Οικονομική και Νομισματική Ένωση.

© 2002-2019 MEDIA2DAY