ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στο σχολείο

Το νέο Ford Focus προσφέρει περισσότερο χώρο από ποτέ για τα παιδιά που επιστρέφουν στο σχολείο πιο... ψηλά.

Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στο σχολείο

Σήμερα οι μαθητές ξεκινούν τη νέα σχολική περίοδο. Από νωρίς το πρωί τα σχολεία υποδέχτηκαν τους μαθητές που αναζητούν τον καλύτερο συνδυασμό της γνώσης και του παιχνιδιού.

Οι επίσημες έρευνες δείχνουν ότι οι μαθητές κατά μέσο όρο είναι έως και 2 εκατοστά πιο ψηλοί σε σχέση με το ύψος που είχαν στην αρχή του καλοκαιριού. Κατά μέσο όρο τα παιδιά σχολικής ηλικίας ψηλώνουν με ρυθμό 6 εκατοστά το χρόνο.

Στο μέγιστο ρυθμό ανάπτυξής τους, τα παιδιά μπορεί να ψηλώσουν κατά 16 ολόκληρα εκατ. μέσα σε ένα χρόνο, με την ανάπτυξη να εκτινάσσεται στα ύψη φτάνοντας ακόμα και το μισό εκατ. σε μία νύχτα.

Αυτό σημαίνει ότι μερικοί μαθητές θα μπουν στο οικογενειακό αυτοκίνητο για να επιστρέψουν στο σχολείο κατά 2 εκατ. ψηλότεροι από το τέλος της προηγούμενης σχολικής χρονιάς.

Επιστημονική έρευνα έδειξε ότι οι μαθητές αναπτύσσονται ακόμα ταχύτερα από όσο συνήθως κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, επειδή είναι λιγότερο αγχωμένοι.Το νέο Ford Focus προσφέρει περισσότερο χώρο από ποτέ για τα παιδιά που επιστρέφουν στο σχολείο πιο ανεπτυγμένα από την αρχή του καλοκαιριού, με κορυφαίο χώρο για τα γόνατα πίσω που έχει βελτιωθεί κατά 5 εκ. συγκριτικά με του προηγούμενου μοντέλου.

Οι πίσω επιβάτες ταξιδεύουν πιο άνετα, έχοντας στη διάθεσή τους 6 εκατοστά επιπλέον χώρο στην περιοχή των ώμων, ενώ ένα πιο επίπεδο πάτωμα κάτω από το κεντρικό κάθισμα αυξάνει την άνεση του μεσαίου επιβάτη – με αποτέλεσμα να περιορίζει τους καυγάδες για το ποιος θα καθίσει στο μέση.

«Δεν φροντίσαμε απλά να κάνουμε το πίσω κάθισμα του νέου Focus πιο ευρύχωρο θελήσαμε όλοι οι επιβάτες, μικροί και μεγάλοι, να έχουν βελτιωμένη αίσθηση ελευθερίας και άνεσης» δήλωσε ο Glen Goold, chief programme engineer του Ford Focus. «Τα πλαϊνά παράθυρα εκτείνονται τώρα πιο πολύ προς τα πίσω, ώστε οι επιβάτες να απολαμβάνουν απεριόριστη ορατότητα και η προαιρετική, πανοραμική οροφή να πλημμυρίζει το εσωτερικό με φως, δημιουργώντας ένα ευάερο περιβάλλον.»

Το FordPass Connect διατίθενται προαιρετικά. Το ενσωματωμένο modem θα συνδέεται κατά την παράδοση του οχήματος. Μπορείτε να επιλέξετε ή όχι την διακίνηση κάποιων δεδομένων. Η τεχνολογία θα διατίθεται σε ορισμένες αγορές το 2018, ενώ οι υπόλοιπες θα ακολουθήσουν το 2019.Το Wi-Fi Hotspot (μέχρι 4G) περιλαμβάνει δωρεάν δοκιμαστική περίοδο λήψης ασύρματων δεδομένων που ξεκινά τη στιγμή της ενεργοποίησης και λήγει με το πέρας 3 μηνών ή όταν χρησιμοποιηθούν 3GB δεδομένων, όποιο συμβεί πρώτα. Μετά, απαιτείται συνδρομή στη Vodafone, συμβουλευτείτε το website της για λεπτομέρειες σχετικά με τα πακέτα δεδομένων. Για να μπορεί να αξιοποιηθεί το ενσωματωμένο Wi-Fi hotspot, ένα όχημα Ford 2018 πρέπει να φέρει κατάλληλο εξοπλισμό (hardware), και απαιτείται κάποιο πακέτο δεδομένων. Κάλυψη και υπηρεσίες δεδομένων δεν διατίθενται παντού και μπορεί να ισχύουν όροι στο πακέτο δεδομένων σας, όπως χρεώσεις μηνυμάτων και δεδομένων.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Η Τέχνη είναι το πιο ωραίο από όλα τα ψέματα."

Claude Debussy, 1862-1918, Γάλλος μουσικός

  • 1912 - Οι κάτοικοι της Ικαρίας εκδιώκουν τις τουρκικές Αρχές και ανακηρύσσουν την Ικαριακήν Πολιτείαν, μέχρι τις 4 Νοεμβρίου του ίδιου έτους, οπότε άγημα του Ελληνικού Στόλου αποβιβάζεται στη νήσο και την απελευθερώνει οριστικά.
    1913 - Συνέρχεται στο Βουκουρέστι συνδιάσκεψη των εμπολέμων, για τη σύναψη ειρήνης, στην οποία παρίσταται ο Πρωθυπουργός Ελευθέριος Βενιζέλος.
    1945 - Ο Ιερός Λόχος εγκαταλείπει την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

© 2002-2019 MEDIA2DAY