ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ηλεκτρικό με την υπογραφή της Ford

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό SUV υψηλών επιδόσεων της Ford αποκαλύπτεται.

Ηλεκτρικό με την υπογραφή της Ford

Η Ford αποκάλυψε την πρώτη φωτογραφία του νέου ηλεκτρικού μοντέλου που θα προστεθεί στη γκάμα της. Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό SUV υψηλών επιδόσεων της μάρκας είναι εμπνευσμένο από την μοναδική Mustang. Αναμένεται στην αγορά το 2020 με προβλεπόμενη αυτονομία 480 χλμ.

Πρόκειται για το πρώτο νέο μοντέλο από την ομάδα Ford Team Edison που ασχολείται αποκλειστικά με την εξέλιξη ηλεκτρικών οχημάτων για την παγκόσμια αγορά. 

Ο Darren Palmer είναι ανώτατο στέλεχος της εξειδικευμένης ομάδας που εδρεύει σε νέα γραφεία στο κέντρο του Ντιτρόιτ, των ΗΠΑ. Η ομάδα έχει την άδεια να λειτουργεί με εντελώς νέο και καινοτόμο τρόπο στην εξέλιξη ηλεκτρικών οχημάτων για μία αγορά που προβλέπεται ότι θα αναπτυχθεί τα επόμενα χρόνια.

Επιφορτισμένη με την αποστολή της ταχείας κινητοποίησης και άμεσης συνεργασίας για την επίλυση συνηθισμένων προβλημάτων αλλά και των προκλήσεων που προκύπτουν σε κάθε αγορά, η ομάδα έχει ενστερνιστεί μία φιλοσοφία χωρίς περιορισμούς για να ενθαρρύνει ιδέες από διαφορετικές σκοπιές. 

Η ομάδα επίσης υιοθετεί μία φρέσκια προσέγγιση στην εξέλιξη πρωτοτύπων προϊόντων. Πρωτότυπα χαμηλής πιστότητας που εξελίσσονται ταχύτερα – ακόμα και από υλικά όπως το χαρτόνι, όπου μπορεί να εφαρμοστεί – επιτρέπουν μεγαλύτερη ευελιξία στην εκμάθηση και επανάληψη, και προσφέρουν πραγματικά εμπνευσμένα και καινοτόμα σχέδια.

«Οι αγοραστές ηλεκτρικών οχημάτων επενδύουν στο μέλλον και η ομάδα μας είναι πλήρως αφοσιωμένη όχι μόνο στο να δημιουργεί αυτοκίνητα που θα αγαπήσουν οι πελάτες, αλλά στο να προσφέρει ένα ολόκληρο οικοσύστημα ηλεκτρικών οχημάτων με αψεγάδιαστη λειτουργία» δήλωσε ο Palmer. 

Η Ford επενδύει 11 δις. δολάρια και σχεδιάζει να προσφέρει 16 πλήρως ηλεκτρικά οχήματα σε μία παγκόσμια γκάμα 40 ηλεκτρικών / plug-in υβριδικών οχημάτων μέχρι το 2022.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Κατά κάποιο περίεργο τρόπο, το να διαβάζεις ένα βιβλίο ποτέ δεν σε κάνει να αισθάνεσαι ότι στέκεσαι ακίνητος."

Jef Mallett, Αμερικανός συγγραφέας κόμικς

  • 1866 - Ο Γεώργιος Σκούφος αναλαμβάνει δήμαρχος Αθηναίων.
    1915 - Χρησιμοποιούνται για πρώτη φορά χημικά όπλα στη μάχη της Υπρ.
    1931 - Εγκαινιάζεται στην Αθήνα το Μουσείο Μπενάκη.

© 2002-2019 MEDIA2DAY