ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Όλοι κερδίζουν από την απόσυρση της Peugeot

Η Peugeot προσφέρει τις εκπτώσεις απόσυρσης και τα οφέλη ανταλλαγής όποια και αν είναι η κατάσταση του αυτοκινήτου του πελάτη.

Όλοι κερδίζουν από την απόσυρση της Peugeot

Η Peugeot κοιτάζει μακριά, αναζητά ευκαιρίες και σέβεται τον οδηγό που ασπάζεται τη γαλλική κουλτούρα της αυτοκίνησης.

Αυτή την περίοδο που σκεπτόμαστε την είσοδο της ηλεκτροκίνησης στη σχέση μας με το αυτοκίνητο, η αντιπροσωπεία της γαλλικής φίρμας στην Ελλάδα, δημιούργησε το πλαίσιο για την εύκολη αντικατάσταση του γερασμένου αυτοκινήτου με ένα καινούργιο μοντέλο υψηλών προδιαγραφών.

Με αυτό τον τρόπο θα είναι ευκολότερη η προσέγγιση στη νέα εποχή για το αυτοκίνητο ενώ ο οδηγός θα απολαύσει τα οφέλη από την χρήση ενός σύγχρονου μοντέλου, με υψηλά στάνταρ ασφάλειας, οδικής συμπεριφοράς, συνδεσιμότητας με περιορισμένο κόστος χρήσης.

Η πρόταση της μάρκας με σήμα το λιοντάρι, είναι συγκεκριμένη και βασίζεται στην ισχυρή οικονομική επιφάνεια του Ομίλου Συγγελίδη. Καθορίζει τους όρους για την απόσυρση των παλαιών αυτοκινήτων και την άμεση απόκτηση ενός νέου αυτοκινήτου σε λίγες ημέρες. Έτσι διευκολύνεται και η μετακίνηση στις φετινές καλοκαιρινές διακοπές.

Η καινοτόμος πολιτική της Peugeot προσφέρει τις εκπτώσεις απόσυρσης και τα οφέλη ανταλλαγής όποια και αν είναι η κατάσταση του αυτοκινήτου του πελάτη, γεγονός που λύνει τα χέρια οδηγών που κατέχουν αυτοκίνητα με χαμηλή ή ακόμα και μηδενική εμπορική αξία. Ειδικά μάλιστα για τα τελευταία, η εταιρεία αναλαμβάνει να ολοκληρώσει και την διαδικασία απόσυρσης και οριστικής διαγραφής, απαλλάσσοντας τους ιδιοκτήτες από μια ακόμα ταλαιπωρία. Ακόμη και τα βραβευμένα SUV της Peugeot( 2008, 3008, 5008), έχουν συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα απόσυρσης που εφαρμόζεται σε όλο το δίκτυο της μάρκας.

SPONSORED LINKS

"Ονειρεύονται όσο φλερτάρουν, αλλά στο γάμο ξυπνούν."

Alexander Pope, 1688-1744, Βρετανός ποιητής

  • 1822 - Ναυμαχία των Πατρών, όπου 26 Υδρέικα, 20 Σπετσιώτικα και 16 Ψαριανά πλοία υπό τον Ανδρέα Μιαούλη, καταναυμαχούν τον Τουρκικό στόλο.
    1913 - Οι Βούλγαροι επιτίθενται αιφνιδιαστικά κατά της Νιγρίτας, αλλά μετά από τριήμερο αγώνα, υποχρεώνονται να υποχωρήσουν προς τις Σέρρες. (Αρχή Β' Βαλκανικού Πολέμου.)

© 2002-2019 MEDIA2DAY