ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πρωτότυπη ακουστική εμπειρία στο DS WORLD

Τα ηχεία Sopra και τα ακουστικά Focal Listen Wireless Chic δίνουν στο νέο DS 7 Crossback ακουστική... αμφιθεάτρου.

Πρωτότυπη ακουστική εμπειρία στο DS WORLD

Η DS έδωσε την ευκαιρία στους λάτρεις της αυτοκίνησης και της μουσικής να απολαύσουν μια πρωτότυπη ακουστική εμπειρία στο DS World του Παρισιού. Η εταιρεία Focal που είναι παγκοσμίως γνωστή για τα ηχοσυστήματα αυτοκινήτων, πρόσφερε την ευκαιρία ακρόασης μουσικής, αντάξια των καλύτερων αμφιθεάτρων του κόσμου.

Μέσα στο DS 7 Crossback, που εφοδιάζεται με τα ηχεία Sopra ή με τη χρήση των νέων ακουστικών υψηλής πιστότητας στον ήχο, Focal Listen Wireless Chic, οι επισκέπτες εκτιμήσαν την άριστη απόδοση του ήχου.

Η σχεδίαση του ηχοσυστήματος έγινε ταυτόχρονα με την σχεδίαση του μοντέλου της DS. Οι τεχνικοί και οι σχεδιαστές των δύο εταιρειών, συνεργάστηκαν για να βρεθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις στην τοποθέτηση των ηχείων του Focal Electra προκειμένου να επιτευχθεί ακουστική τελειότητα στη πολυτελή καμπίνα του.

Το ηχοσύστημα περιλαμβάνει 14 ηχεία τοποθετημένα προσεκτικά στην περίμετρο της καμπίνας. Ο χωροταξικός σχεδιασμός προσφέρει μια συνολική εμπειρία με πλούσιο σε βάθος και λεπτομερή ήχο. Τα συγκεκριμένα τεχνικά χαρακτηριστικά βασίζονται στην εμπειρία που απέκτησε η Focal στα ηχοσυστήματα για home cinema.

Οι επισκέπτες θαύμασαν μια έκθεση φωτογραφίας που αποτίει φόρο τιμής στους δημιουργούς του DS 7 Crossback. Μέσα από περίπου είκοσι ασπρόμαυρες φωτογραφίες, η μάρκα στρέφει τους προβολείς στους σχεδιαστές, τους τεχνίτες, τους ειδικούς, τους μηχανικούς και όλους αυτούς που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να δημιουργήσουν, το νέο πολυτελές SUV.

SPONSORED LINKS

"Μερικοί άνθρωποι δεν κάνουν ποτέ τρέλες. Τι τρομακτική πρέπει να είναι η ζωή που ζουν!"

Τσαρλς Μπουκόφσκι, Αμερικανός συγγραφέας

  • 1096 - Ξεκινά η Α' Σταυροφορία, με σκοπό την κατάληψη των Αγίων Τόπων
    1534 - Ιδρύεται στο Παρίσι από τον Ιγνάτιο Λογιόλα το θρησκευτικό Τάγμα των Ιησουϊτών
    1914 - Το πρώτο πλοίο που διαπλέει τη Διώρυγα Παναμά
    1945 - Η Ιαπωνία παραδίδεται "άνευ όρων" στις ΗΠΑ
    1947 - Ινδία και Πακιστάν κηρύσσονται ανεξάρτητες στα πλαίσια της Βρετανικής Κοινοπολιτείας

© 2002-2018 MEDIA2DAY