ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πρωτότυπη ακουστική εμπειρία στο DS WORLD

Τα ηχεία Sopra και τα ακουστικά Focal Listen Wireless Chic δίνουν στο νέο DS 7 Crossback ακουστική... αμφιθεάτρου.

Πρωτότυπη ακουστική εμπειρία στο DS WORLD

Η DS έδωσε την ευκαιρία στους λάτρεις της αυτοκίνησης και της μουσικής να απολαύσουν μια πρωτότυπη ακουστική εμπειρία στο DS World του Παρισιού. Η εταιρεία Focal που είναι παγκοσμίως γνωστή για τα ηχοσυστήματα αυτοκινήτων, πρόσφερε την ευκαιρία ακρόασης μουσικής, αντάξια των καλύτερων αμφιθεάτρων του κόσμου.

Μέσα στο DS 7 Crossback, που εφοδιάζεται με τα ηχεία Sopra ή με τη χρήση των νέων ακουστικών υψηλής πιστότητας στον ήχο, Focal Listen Wireless Chic, οι επισκέπτες εκτιμήσαν την άριστη απόδοση του ήχου.

Η σχεδίαση του ηχοσυστήματος έγινε ταυτόχρονα με την σχεδίαση του μοντέλου της DS. Οι τεχνικοί και οι σχεδιαστές των δύο εταιρειών, συνεργάστηκαν για να βρεθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις στην τοποθέτηση των ηχείων του Focal Electra προκειμένου να επιτευχθεί ακουστική τελειότητα στη πολυτελή καμπίνα του.

Το ηχοσύστημα περιλαμβάνει 14 ηχεία τοποθετημένα προσεκτικά στην περίμετρο της καμπίνας. Ο χωροταξικός σχεδιασμός προσφέρει μια συνολική εμπειρία με πλούσιο σε βάθος και λεπτομερή ήχο. Τα συγκεκριμένα τεχνικά χαρακτηριστικά βασίζονται στην εμπειρία που απέκτησε η Focal στα ηχοσυστήματα για home cinema.

Οι επισκέπτες θαύμασαν μια έκθεση φωτογραφίας που αποτίει φόρο τιμής στους δημιουργούς του DS 7 Crossback. Μέσα από περίπου είκοσι ασπρόμαυρες φωτογραφίες, η μάρκα στρέφει τους προβολείς στους σχεδιαστές, τους τεχνίτες, τους ειδικούς, τους μηχανικούς και όλους αυτούς που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να δημιουργήσουν, το νέο πολυτελές SUV.

SPONSORED LINKS

"Ένα από τα τελευταία προνόμια των αντρών είναι που δεν χρειάζεται να είναι ωραίοι για να γοητεύσουν."

Βολίνσκι, 1934-2015, Γάλλος σκιτσογράφος

  • Ημέρα γιορτής στο ρωμαϊκό ημερολόγιο της Επόνα θεότητας προστάτιδας των αλόγων και γενικότερα των υποζυγίων, η οποία ενσωματώθηκε στην επίσημη θρησκεία της Αρχαίας Ρώμης αποκαλούμενη Epona Augusta και Epona Regina
    218 π.Χ. - Μάχη του ποταμού Τρεβία, η πρώτη μεγάλη μάχη του Β' Καρχηδονιακού Πολέμου μεταξύ των Καρχηδονιακών δυνάμεων του Αννίβα και της Ρωμαϊκής Δημοκρατίας
    1918 - Εκστρατεία της Κριμαίας: Απόβαση της 156η γαλλικής μεραρχίας στην Οδησσό

© 2002-2018 MEDIA2DAY