ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Hyundai Kona: Το πιο οικονομικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Το Kona Electric αναδείχθηκε το πιο οικονομικό ηλεκτρικό όχημα στα βραβεία Auto Express New Car Awards του 2018.

Hyundai Kona: Το πιο οικονομικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Το Kona Electric κατέκτησε το βραβείο του πιο οικονομικού Ηλεκτρικού Οχήματος της Χρονιάς (Affordable Electric Car of the Year) ενώ το Ioniq Plug-In αναδείχθηκε το πιο οικονομικό υβριδικό αυτοκινήτο της χρονιάς (Affordable Hybrid Car of the Year) στα βραβεία Auto Express New Car Awards του 2018. Η Hyundai, είναι ένας από τους λίγους κατασκευαστές που προσφέρουν  πλήρη γκάμα οικολογικών τεχνολογιών και κινητήρων. Διαθέτει υβριδικές μονάδες, plug-in υβριδικές προτάσεις, αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις και διατάξεις κυψελών καυσίμου υδρογόνου.

Το καινούργιο Hyundai Kona Electric ανταγωνίσθηκε τα Nissan Leaf και Volkswagen e-Golf και βραβεύθηκε από τους κριτές για τη μεγάλη αυτονομία των 480 χιλιομέτρων με μία μόνο φόρτιση και την προσιτή του τιμή.

Το Ioniq Plug-In, αντίστοιχα, ξεπέρασε υβριδικά οχήματα, όπως το Toyota Prius, στην κατηγορία «Οικονομικό Υβριδικό», εντυπωσιάζοντας με την αποτελεσματικότητα, την άνεση και τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά του.

Ο Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing & Product της Hyundai Motor Europe, δήλωσε: "Τα δύο αυτά βραβεία Auto Express για το νέο μας Kona Electric και το Ioniq Plug-In αποδεικνύουν ότι η στρατηγική μας στον τομέα της ηλεκτροκίνησης έχει αρχίσει να αποδίδει. Η Hyundai καλύπτει ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών εναλλακτικής κίνησης αυτοκινήτων, παρέχοντας στους πελάτες της την δυνατότητα να επιλέξουν την καλύτερη δυνατή λύση για τις ανάγκες τους.

Μελλοντικά μέχρι το 2025 αναμένουμε σε παγκόσμιοεπίπεδο18 ηλεκτροκίνητα μοντέλα. Ενώ ορισμένοι κατασκευαστές κατασκευάζουν πρότυπα ηλεκτρικών οχημάτων, η Hyundai κατακτά βραβεία για πραγματικά μοντέλα παραγωγής!".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ας αφήσουμε τις όμορφες γυναίκες για τους άντρες που δεν έχουν φαντασία."

Μαρσέλ Προυστ

  • 1940 - Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος: Αρχίζει η Επιχείρηση Δυναμό, η εκκένωση της Δουνκέρκης από τα αγγλο-γαλλικά στρατεύματα.

© 2002-2019 MEDIA2DAY