ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Συγχαρητήρια στην Kosmocar!

Για δύο μήνες 300 πληγέντες από τις πρόσφατες πυρκαγιές  θα μπορούν να χρησιμοποιούν αυτοκίνητο που προσφέρει η Kosmocar.

Συγχαρητήρια στην Kosmocar!

Σε κάθε εθνική τραγωδία οι εταιρίες που έχουν υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, φροντίζουν να απαλύνουν τον πόνο των ανθρώπων που υπέστησαν τις συνέπειες από ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Η Kosmocar, μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που εκπροσωπεί τις μάρκες VW, Audi, Skoda, Bentley και Ducatti, αναζήτησε τον καλύτερο τρόπο για να υποστηρίξει και να διευκολύνει τους πληγέντες από την φωτιά στο Μάτι.

Η Kosmocar, δέσμευσε ένα μεγάλο ποσό από τα έσοδα της, για να ενισχύσει τους συνάνθρωπους μας, που μέσα σε λίγα λεπτά έχασαν ότι πολυτιμότερο είχαν στη ζωή τους και είδαν τα σπίτια τους να καταστρέφονται από την πύρινη λαίλαπα.

Με μια ενέργεια που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα, ίσως και σε πολλές άλλες χώρες, η Kosmocar, εξασφαλίζει αυτοκίνητο για τους πληγέντες. Και επειδή σε κάθε εθνική τραγωδία σημασία έχει και το μέγεθος της προσφοράς, αξίζει να τονισθεί ότι η ελληνική εταιρεία, αποφάσισε να διαθέσει 300 αυτοκίνητα!

Ισάριθμοι πληγέντες με απλές διαδικασίες, χωρίς χρονοτριβή και με καμία οικονομική υποχρέωση, θα αποκτήσουν ένα αξιόπιστο και ασφαλές αυτοκίνητο. Η οικογένεια των 300 αυτοκινήτων που θα δοθούν άμεσα, περιλαμβάνει γνωστά μοντέλα των μάρκων VW, Audi, Skoda. Ανάμεσα τους είναι και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα που έχουν ελεγχθεί από την εταιρεία και είναι κατάλληλα για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των ανθρώπων που ζουν τις πιο δύσκολες ημέρες της ζωής τους.

Για περίοδο δύο μηνών, οι κάτοικοι ή οι επισκέπτες των πληγεισών περιοχών, των οποίων το όχημα καταστράφηκε από τις πυρκαγιές, θα έχουν αυτοκίνητο για να καλύψουν τις άμεσες ανάγκες τους.

H Kosmocar, θα διαθέσει τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα από τις αρχές Αυγούστου και για διάστημα δύο μηνών. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται από την ερχόμενη Δευτέρα 30 Ιουλίου στην τηλεφωνική γραμμή 210-9981131, η οποία έχει δημιουργηθεί ειδικά για αυτήν την ενέργεια. Ώρες λειτουργίας από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09.00-17.00.

Αξίζουν, Συγχαρητήρια στην Kosmocar!

SPONSORED LINKS

"Ο καθένας πιστεύει εύκολα ό,τι φοβάται και ό,τι επιθυμεί."

Jean de La Fontaine, 1621-1695, Γάλλος συγγραφέας

  • 1812 - Ο Ναπολέων Α΄ Βοναπάρτης υποχωρεί από την Μόσχα.

    1935 - Η Κοινωνία των Εθνών επιβάλει οικονομικές κυρώσεις στην φασιστική Ιταλία για την εισβολή της στην Αιθιοπία.

    1960 - Οι Ηνωμένες Πολιτείες αποφασίζουν την επιβολή εμπάργκο στην κομμουνιστική Κούβα.

© 2002-2018 MEDIA2DAY