ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Έχεις Touareg; Διάλεξε την πιο μακρινή διαδρομή!

Το νέο VW Touareg με απίστευτα επίπεδα εξοπλισμού θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα της VW. Ας δούμε τι προσφέρει και γιατί δείχνει το δρόμο προς το μέλλον.

Έχεις Touareg; Διάλεξε την πιο μακρινή διαδρομή!

Όταν έχεις στα χέρια σου ένα αυτοκίνητο σαν το νέο VW Touareg,  τότε μπορείς να διαλέξεις την πιο μακρινή διαδρομή για να απολαύσεις την οδήγηση και να έρθεις πιο κοντά στο φυσικό περιβάλλον.

Το ολοκαίνουργιο Touareg ξεκίνησε την εμπορική του καριέρα στην Ελλάδα. Η ναυαρχίδα της μάρκας, με κορυφαίο, νέας γενιάς επίπεδο συνδεσιμότητας, με πρωτοποριακά συστήματα υποβοήθησης, άνεσης, φωτισμού και infotainment, δείχνει το δρόμο προς το μέλλον.

Είναι ανεπτυγμένο πάνω στην MLB πλατφόρμα του group, στην οποία βασίζονται τα μεσαία και μεγαλύτερα μοντέλα με διαμήκη τοποθέτηση κινητήρα και κιβωτίου.

Φέρει κορυφαία τετρακίνηση 4Motion, προηγμένους κινητήρες πετρελαίου V6 και V8 και βενζίνης V6, προαιρετική τετραδιεύθυνση και αερανάρτηση  με ηλεκτρομηχανικές αντιστρεπτικές δοκούς.

Στο εσωτερικό, λανσαρει για πρώτη φορά το Innovision Cockpit, ένα συνδυασμό πλήρως ψηφιακού πίνακα οργάνων (οθόνη 12΄΄) με το κορυφαίο σύστημα infotainment Discover Premium (οθόνη 15΄΄), το οποίο προσφέρει όλες τις λειτουργίες πληροφόρησης, επικοινωνίας και χειρισμού, καταργώντας ουσιαστικά τα συμβατικά πλήκτρα και τους διακόπτες. Με το Innovision Cockpit ο οδηγός,  ελέγχει και χειρίζεται τα πάντα διαισθητικά, έχοντας ταυτόχρονα απεριόριστες δυνατότητες εξατομίκευσης. Το νέο Touareg αποτελεί την πλήρη μετουσίωση του ψηφιακού εσωτερικού του αύριο, στο σήμερα.

Σε επίπεδο ασφάλειας, ενσωματώνει τη μεγαλύτερη γκάμα συστημάτων υποβοήθησης, εξασφάλισης κορυφαίας οδικής συμπεριφοράς και άνεσης, που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε μοντέλο της Volkswagen. Ανάμεσά τους, συστήματα όπως: το Night Vision (αναγνωρίζει με τη βοήθεια θερμικής κάμερας, ανθρώπους ή ζώα στο σκοτάδι), το σύστημα υποβοήθησης ελέγχου εμπρός διασταυρούμενης κυκλοφορίας Intersection Assist (αναγνωρίζει οχήματα που διασταυρώνονται στην πορεία του Touareg), τους νέου τύπου προβολείς IQ.Light – LED matrix (με ενεργό έλεγχο, εναλλαγή μεγάλης-μεσαίας σκάλας με τη βοήθεια κάμερας), καθώς και την οθόνη Head-up Display με προβολή των πληροφοριών οδήγησης στο παρμπρίζ.

Το νέο VW Touareg διατίθεται στην ελληνική αγορά με κορυφαίο επίπεδο βασικού εξοπλισμού: *Τετρακίνηση 4Motion,
*αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων μεpaddles στο τιμόνι,
* επιλογέας οδήγησης Active Control, 
* Innovision Cockpit, δερμάτινο σαλόνι με εμπρός ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα και θερμαινόμενα καθίσματα Ergo Comfort (18 ρυθμίσεις), 
* Keyless entry/go,
* εσωτερικός φωτισμός Ambient Light,
* συρόμενα και αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα,
* ηλεκτρικό χειρόφρενο με autohold,
* λειτουργία πορτμπαγκάζ Easy Open / Close,
* δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια του Innovision Cockpit, 
* Front Assist με ανίχνευση πεζού (σύστημα επιτήρησης περιβάλλοντος χώρου, με λειτουργία αυτόματης πέδησης έκτακτης ανάγκης), 
* Side Assist, 
* Rear Cross Traffic Alert (σύστημα επιτήρησης πίσω χώρου, προειδοποίησης οδηγού για ύπαρξη οχήματος στο νεκρό σημείο με λειτουργία αυτόματης πέδησης), 
* Predictive Adaptive Cruise Control (ενεργό σύστημα ελέγχου ταχύτητας και απόστασης από προπορευόμενα οχήματα, με λειτουργία προνοητικής ρύθμισης ταχύτητας), 
* Lane Assist (ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας), 
* Pre Crash 360ο (σύστημα προληπτικής προστασίας επιβατών με ενεργοποίηση αισθητήρων 360°.

Ακόμη περιλαμβάνει: αναστρέψιμη προένταση ζώνης, ρύθμιση καθίσματος σε όρθια θέση, πνευματική προσαρμογή ανάρτησης, κλείσιμο παραθύρων & ηλιοροφής, κλείδωμα θυρών, πίσω φώτα με ενεργοποίηση σήματος κινδύνου), Intersection Assist( σύστημα επιτήρησης εμπρός χώρου, προειδοποίησης οδηγού σε διασταυρώσεις με λειτουργία αυτόματης πέδηση), Traffic Jam Assist(σύστημα υποβοήθησης κυκλοφοριακής συμφόρησης, το όχημα ξεκινά και φρενάρει αυτόνομα) και Fatigue Detection (ανίχνευση κόπωσης οδηγού),

Το νέο VW Touareg είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά, σε πρώτη φάση με τον 3.000 κ.εκ. V6 πετρελαιοκινητήρα. Σε δύο εκδόσεις, με 231 και 286 ίππους, σε πολύ πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού, με προτεινόμενες τιμές λιανικής 77.700 ευρώ και 84.000 ευρώ, αντίστοιχα. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ας αφήσουμε τις όμορφες γυναίκες για τους άντρες που δεν έχουν φαντασία."

Μαρσέλ Προυστ

  • 1940 - Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος: Αρχίζει η Επιχείρηση Δυναμό, η εκκένωση της Δουνκέρκης από τα αγγλο-γαλλικά στρατεύματα.

© 2002-2019 MEDIA2DAY