ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Νέοι ορίζοντες για την Seat

Η ισπανική φίρμα θα συμμετάσχει ενεργά στη δημιουργία ενός Κέντρου R&D στην Κίνα με επίκεντρο τα ηλεκτρικά οχήματα.

Νέοι ορίζοντες για την Seat

Η Seat θα συμμετέχει ενεργά στη δημιουργία ενός Κέντρου R&D στην Κίνα με επίκεντρο τα ηλεκτρικά οχήματα, τη συνδεσιμότητα και την αυτόνομη οδήγηση.

Αποφασιστική ώθηση στη στρατηγική της παγκοσμιοποίησης είναι η απόφαση της ισπανικής μάρκας να υπογράψει συμφωνία συνεργασίας με την κοινοπραξία Volkswagen Group China και JAC. Η μάρκα γίνεται μέτοχος της εταιρείας που δημιουργήθηκε από την Volkswagen Group China και την JAC και θα είναι η κύρια εκπρόσωπος μάρκα του Ομίλου στο πλαίσιο της κοινοπραξίας. Η συμφωνία περιλαμβάνει επίσης την επέκταση της μάρκας στην αγορά της Κίνας

Η Volkswagen Group China και η Anhui Jianghuai Automobile Group Corp., Ltd (JAC), οι εταίροι της κοινοπραξίας JAC Volkswagen Automotive Co. Ltd. και η Seat, υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας στο πλαίσιο του οποίου η ισπανική εταιρεία θα είναι η κύρια εκπρόσωπος μάρκα του Ομίλου Volkswagen σε αυτή την κοινοπραξία. Η συμφωνία υπογράφτηκε από τον Πρόεδρο της Seat, Luca de Meo, τον Πρόεδρο του Volkswagen Group China Dr. Jochem Heizmann και τον Πρόεδρο της JAC An Jin, παρουσία της Καγκελαρίου της Γερμανίας Angela Merkel και του Πρωθυπουργού της Κίνας Li Keqiang, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο.Η υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας αποτελεί σημείο καμπής για τη μάρκα. Από την αρχή της δημιουργίας της κοινοπραξίας το 2017, η μάρκα συνέβαλε στους τομείς σχεδίασης και R&D. Σύμφωνα με τη συμφωνία, η SEAT θα γίνει μέτοχος της JAC Volkswagen που θα οδηγήσει την ένταξη της μάρκας SEAT στην κινεζική αγορά με στόχο το 2020-2021.

Μετά την υπογραφή της συμφωνίας, ο Πρόεδρος της Seat Luca de Meo δήλωσε: «Η συμμετοχή μας σε αυτή τη νέα φάση της κοινοπραξίας αποτελεί ορόσημο για την SEAT. Σήμερα θα γραφτούμε στην ιστορία της εταιρείας, καθώς μπαίνουμε σε μια νέα εποχή που θα μας επιτρέψει να παγκοσμιοποιήσουμε τη μάρκα και να ενισχύσουμε την ανάπτυξη του ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Η Κίνα προσφέρει πολλές ευκαιρίες για τη SEAT και πρόκειται να συμβάλουμε με λύσεις κινητικότητας που ταιριάζουν στις ανάγκες των πελατών. Επίσης είναι μία ευκαιρία για να μάθουμε από τις μελλοντικές τάσεις που αναπτύσσονται στην Κίνα».

Το Μνημόνιο Συνεργασίας προβλέπει επίσης ότι η μάρκα μαζί με την Volkswagen Group και την JAC, θα δημιουργήσουν ένα κέντρο R&D στην Κίνα για την ανάπτυξη των ηλεκτρικών οχημάτων, της συνδεσιμότητας και των αυτόνομων τεχνολογιών οδήγησης, συμπεριλαμβανομένων σχετικών ανταλλακτικών και εξαρτημάτων καθώς και βασικών τεχνολογιών, με προγραμματισμένη λειτουργική χρήση το 2021. Επιπλέον, η κοινοπραξία θα λανσάρει μια ανταγωνιστική πλατφόρμα BEV.

SPONSORED LINKS

"1792 - Γαλλική Επανάσταση: Η Εθνική Συνέλευση (Convention Nationale), η οποία είχε αναδειχθεί με καθολική ψηφοφορία, κατάργησε την μοναρχία. Ο Λουδοβίκος ΙΣΤ΄ και η οικογένειά του φυλακίστηκαν.
1934 - Γέννηση του Λέοναρντ Κόεν, Καναδός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και συγγραφέας
1937 - Πρώτη έκδοση του Χόμπιτ από τον Τόλκιν.
1964 - Ανεξαρτησία της Μάλτας από το Ηνωμένο Βασίλειο.
1981 - Το Ηνωμένο Βασίλειο δίνει πλήρη ανεξαρτησία στο Μπελίζε
1991 - Ανεξαρτησία της Αρμενίας από την ΕΣΣΔ."

Φρήντριχ Νίτσε, 1844-1900, Γερμανός φιλόσοφος

  • Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά.

© 2002-2018 MEDIA2DAY