ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Έλα κοντά στη γαλλική φινέτσα

Η Citroen Ελλάς παρέχει μοναδικές ευκαιρίες σε όλα τα μοντέλα της σε όλη την περίοδο των θερινών εκπτώσεων.

Έλα κοντά στη γαλλική φινέτσα

Η Citroen είναι μια διακεκριμένη γαλλική φίρμα που ποντάρει στην προαγωγή της γαλλικής φινέτσας. Τα μοντέλα με τα σήματα της ξεχωρίζουν και αποτελούν σημείο αναφοράς στη κάθε κατηγορία.

Η Citroen Ελλάς, για την στην περίοδο των θερινών εκπτώσεων, παρέχει μοναδικές ευκαιρίες σε όλα τα μοντέλα της.

Το πρόγραμμα Citroen Summer Smile Days, δίνει τη δυνατότητα στους υποψήφιους αγοραστές να απολαύσουν τις διακοπές τους και ενα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο υψηλών προδιαγραφών.

Το προωθητικό πρόγραμμα Citroen Summer Smile Days, ισχύει από τις 9 Ιουλίου μέχρι τις 27 Ιουλίου. Ειδικές Τιμές, άτοκα χρηματοδοτικά προγράμματα και 5 χρόνια εγγύηση, συνοδεύουν κάθε μοντέλο της γαλλικής φίρμας.Η προωθητική ενέργεια ισχύει για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων.

Περισσότερες πληροφορίες, στο επίσημο δίκτυο διανομέων ή την επίσημη ιστοσελίδα της Citroen, www.citroen.gr

Η Citroen συνδύαζε τη δημιουργικότητα και την τεχνολογία για τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση και ευχαρίστηση. Αυτή η φιλοσοφία είναι εμφανής και σήμερα μέσα από τη γκάμα των μοντέλων της. Από το 1919, τα αυτοκίνητα της παρέχουν ελκυστική και άκρως αναβαθμισμένη σχεδίαση - εμφάνιση καθώς και άνεση, συνδυάζοντας  χρήσιμη τεχνολογία. Τα οχήματα της  αντιπροσωπεύουν την αλλαγή στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, με περίτρανα παραδείγματα το νέο C3 και το νέο C3 Aircross Compact SUV. Η γαλλική μάρκα ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό για τη μοναδική εμπειρία του πελάτη, με υπηρεσίες όπως το Citroen Advisor και τις λύσεις μετακίνησης (Citroen Rent & Smile, Earn & Drive κλπ.).

Με 10.000 σημεία πώλησης σε περισσότερες από 80 χώρες, η Citroen πούλησε σχεδόν 1.1 εκατομμύρια οχήματα το 2016. Την προηγμένη τεχνολογία της μάρκας αντικατοπτρίζουν και οι μεγάλες επιτυχίες στους αγώνες, με 8 τίτλους κατασκευαστών στο WRC και τρεις συνεχόμενους τίτλους κατασκευαστών έως το 2016 στο WTCC (FIA).

SPONSORED LINKS

"1792 - Γαλλική Επανάσταση: Η Εθνική Συνέλευση (Convention Nationale), η οποία είχε αναδειχθεί με καθολική ψηφοφορία, κατάργησε την μοναρχία. Ο Λουδοβίκος ΙΣΤ΄ και η οικογένειά του φυλακίστηκαν.
1934 - Γέννηση του Λέοναρντ Κόεν, Καναδός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και συγγραφέας
1937 - Πρώτη έκδοση του Χόμπιτ από τον Τόλκιν.
1964 - Ανεξαρτησία της Μάλτας από το Ηνωμένο Βασίλειο.
1981 - Το Ηνωμένο Βασίλειο δίνει πλήρη ανεξαρτησία στο Μπελίζε
1991 - Ανεξαρτησία της Αρμενίας από την ΕΣΣΔ."

Φρήντριχ Νίτσε, 1844-1900, Γερμανός φιλόσοφος

  • Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά.

© 2002-2018 MEDIA2DAY