ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΓΟΡΕΣ

Τι δώρα να πάρω μέχρι 50€;

Έχουμε εννέα σούπερ ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα, σε πολύ οικονομικές τιμές, για κάθε πιθανό γούστο.

Τι δώρα να πάρω μέχρι 50€;

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή των δώρων, και επειδή έχουμε πολλά δώρα να πάρουμε φέτος – και δεν θέλουμε να ξοδέψουμε όλο τον μισθό – ψάξαμε και βρήκαμε μερικές σούπερ οικονομικές ιδέες για δωράκια για τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Για τους φίλους που μένουν πάντα παιδιά, ένα φορητό air hockey, που θα σας προσφέρει άπειρες ώρες γέλιου. 

Για εκείνους, πάλι, που λατρεύουν το φαγητό, μια βαφλιέρα μπορεί να γίνει ο νέος καλύτερός τους φίλος. Βασικά, ο καλύτερος φίλος είσαι εσύ, αφού παίρνεις τέτοια δώρα. 

Δώρο είτε για τους φίλους που λατρεύουν τα ταξίδια, είτε για εκείνους που λατρεύουν το αλκοόλ (ή και τα δύο μαζί). Μια υδρόγειος με κάνουλα, για να σερβίρετε τα ποτά σας καλύτερα από τους άλλους. 

Και τώρα ένα μη αλκοολικό, αποκλειστικά για ταξιδιάρηδες δώρο: Μια υπέροχη κρεμάστρα σε σχήμα… πόλης!

Για τους ανθρώπους μας που δεν εγκαταλείπουν ποτέ το λάπτοπ, δουλεύοντας ολημερίς κι οληνυχτίς, αυτή η usb θερμάστρα για την κούπα του καφέ τους θα γίνει το νέο αγαπημένο τους γκάτζετ. Ποτέ ξανά κρύος καφές. 

Και, μιλώντας για ζεστό καφέ, αυτό το θερμός σε σχήμα φακού φωτογραφικής είναι το πλέον κατάλληλο δώρο για τους καλλιτέχνες φίλους σου. Και οι καλλιτέχνες ζουν με καφέ, όλοι το ξέρουμε αυτό. 

Αυτό δεν είναι για συγκεκριμένη ομάδα, επειδή όλοι μπορούν να το εκτιμήσουν. Ένα φωτιστικό-ανθρωπάκι, με πολύ… εχμ, ενδιαφέρουσα θα πούμε τοποθέτηση του διακόπτη. 

Για τους καπνιστές, που το σπίτι τους μυρίζει λιγάκι σαν τεκές, αυτό το τασάκι που απορροφάει τον καπνό είναι το καλύτερο δώρο. Για εσένα, για τα πνευμόνια όλων σας… 

Τέλος, για τους μπον βιβέρ (ή που απλά λατρεύουν το τυρί, δεν είναι ανάγκη να είσαι μπον βιβέρ για να λατρεύεις το τυρί), αυτός ο δίσκος τυριών με ειδικά μαχαίρια θα δώσει έναν άλλο αέρα στις βραδιές σας. 

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Να αλλάζεις και να βελτιώνεσαι είναι δυο διαφορετικά πράγματα."

Γερμανική παροιμία

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2019 MEDIA2DAY