ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΓΟΡΕΣ

Ενδιαφέροντα παλαιοπωλεία στην Αθήνα

Αν ψάχνεις αντίκες, βιντάζ έπιπλα ή αξεσουάρ και διακοσμητικά από άλλες εποχές, έχουμε πέντε διευθύνσεις για εσένα.

Ενδιαφέροντα παλαιοπωλεία στην Αθήνα

Το βιντάζ δεν θα σταματήσει ποτέ να είναι τέλειος τρόπος διακόσμησης του σπιτιού μας. Και από την στιγμή που μπορούμε να βρούμε εκπληκτικά καλοδιατηρημένα έπιπλα από άλλες εποχές, σε σούπερ τιμές, έχουμε ακόμα έναν λόγο να το αγαπήσουμε. Αν, λοιπόν, αγαπάς την ρετρό αισθητική κι εσύ, έχουμε πέντε διευθύνσεις που πρέπει να τσεκάρεις.

Παλαιοπωλείο Καραμήτσος
Με δύο καταστήματα, ένα στο Κολωνάκι κι ένα στο Μοναστηράκι, εδώ βρίσκουμε από έπιπλα-αντίκες, μέχρι έργα τέχνης, συλλογές νομισμάτων και γραμματοσήμων, βινύλια και βιβλία, αλλά και κοσμήματα. Επίσης, το κατάστημα αγοράζει παλιά αντικείμενα, εκτιμώντας τα πρώτα στον χώρο μας δωρεάν, και πληρώνοντας μετρητοίς.

Το σπίτι της Γιαγιάς
Πολύ όμορφα αντικείμενα θα βρούμε σε αυτήν την αντικερί του Βοτανικού. Κάθε είδους έπιπλα, άριστα διατηρημένα, αλλά και είδη διακόσμησης. Υπάρχουν, επίσης, πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις για χαλιά, σε καλές τιμές. Επιπλέον, το μαγαζί μπορεί να νοικιάζει έπιπλα για να χρησιμοποιηθούν σε θέατρα, φωτογραφίσεις ή κάθε άλλη περίσταση.

Edem Antiques
Μέχρι το Γαλάτσι θα πεταχτούμε για αυτό το παλαιοπωλείο που μας προσφέρει έπιπλα φοβερής ποιότητας. Η αισθητική εδώ θα λέγαμε ότι είναι πιο μπαρόκ, πιο ιδιαίτερη, και τα έπιπλα θα δώσουν στο σπίτι σας έναν εντελώς άλλο αέρα. Κι εδώ λειτουργούν ενοικιάσεις επίπλων για κάθε σκοπό, αλλά επίσης οι έμπειροι τεχνικοί του καταστήματος επισκευάζουν τα έπιπλά μας που έχουν υποστεί φθορές.

Παλιοσυνήθειες
Με δύο μαγαζιά, ένα στην θορυβώδη Πρωτογένους στου Ψυρρή, κι ένα στον Ταύρο, οι Παλιοσυνήθειες μας προσφέρουν έπιπλα, αλλά και είδη διακόσμησης, ηλεκτρονικά άλλης εποχής, βαλίτσες και κάθε λογής ρετρό πράγμα που θα ήθελες να έχεις στο σπίτι σου. Η λίστα είναι τεράστια, και λειτουργούν και εδώ ενοικιάσεις αντικειμένων.

Mousas Gallery
Με έμφαση στην παράδοση και στην λατρεία για κάθε τι χειροποίητο, σε αυτό το παλαιοπωλείο θα βρούμε τεράστια επιλογή από παλιά έπιπλα, όπως και κλασικά είδη διακόσμησης. Οι μέθοδοι αναπαλαίωσης και συντήρησης ακολουθούν αυστηρά τις παραδοσιακές τεχνικές, εξασφαλίζοντας την αυθεντικότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Το καλό πρέπει να το παίρνουμε όπου το βρίσκουμε."

Κωστής Παλαμάς, 1859-1943, Ποιητής

  • 1740 – Η Μαρία Θηρεσία αναλαμβάνει τον θρόνο της Αυστρίας.
    1827 - Ελληνική Επανάσταση του 1821: Ναυμαχία του Ναυαρίνου.
    1922 - Έναρξη διαπραγματεύσεων για την Συνθήκη της Λωζάνης.

© 2002-2019 MEDIA2DAY