ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΓΟΡΕΣ

Τέλεια γκατζετάκια για χριστουγεννιάτικα δώρα

Αν ψάχνεις ωραία και ενδιαφέροντα δωράκια για να κάνεις στους φίλους σου αυτά τα Χριστούγεννα, έχουμε μερικές ιδέες για ‘σένα.

Τέλεια γκατζετάκια για χριστουγεννιάτικα δώρα

Είναι ξανά η εποχή που πρέπει να σκεφτούμε τι δώρα να πάρουμε στα κοντινά μας άτομα. Και, ναι, το ξέρουμε ότι είναι τέλειο να παίρνεις δώρα στους φίλους σου και να τους βλέπεις να χαμογελούν, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς: Έχουμε πολλές δουλειές για να ψάχνουμε με τις ώρες το κατάλληλο δώρο. Πάμε να δούμε μερικές κουλ ιδέες για δώρα, λοιπόν, που μπορούν να ταιριάξουν σχεδόν σε κάθε σπίτι.

*Αυτό το τέλειο φωτιστικό γραφείου, με επιφάνεια για να γράφετε ό,τι θέλετε—από την to-do list της ημέρας, μέχρι την… γκρίνια της ημέρας. 

*Μια κλειδοθήκη-μαγνήτης για τον τοίχο, για εκείνο τον φίλο που είναι λίγο ανοργάνωτος, λίγο ξεχασιάρης, λίγο δεν ξέρει πού πατά. Κάντε την ζωή του πιο εύκολη. 

*Για τους φίλους που θέλουν να φτιάξουν μια όμορφη, ζεστή ή και ρομαντική διάθεση στον χώρο τους, αλλά και να μην πετάξουν όλα τα λεφτά τους σε πανάκριβα φωτιστικά, αυτά τα ρυθμιζόμενα φωτάκια τοίχου είναι ό,τι πρέπει. 

*Για το γραφείο εκείνου που δεν συγκεντρώνεται με τίποτα, ένα τέλειο μικρό εκκρεμές που δεν σταματά ποτέ, και είναι σούπερ χαλαρωτικό. 

*Εναλλακτικά, για τον ίδιο τύπο, μια κλεψύδρα που διαρκεί είκοσι λεπτά και θα τον βοηθήσει να οργανώσει καλύτερα τον χρόνο του. 

*Για τους φίλους που νιώθουν πάντα παιδιά, αυτή εδώ η μηχανή που πρέπει να πιάσεις καραμέλες (όπως εκείνα τα δαιμονισμένα μηχανήματα στα λούνα παρκ) θα προσφέρει αρκετή διασκέδαση. Επίσης, γιατί να είναι αναγκαστικά για καραμέλες; 

*Για τις βραδιές που θα λιώνετε μπροστά στην τηλεόραση, μια μηχανή ποπ κορν είναι πάντα καλή ιδέα. 

*Αν έχετε στην ζωή σας ένα άτομο που δεν του φτάνει ο χρόνος, τότε μάλλον μια κούπα που… ανακατεύει τον καφέ μόνη της θα φανεί χρήσιμη. 

*Μιλώντας για χρόνο. Για τους καλλιτεχνικούς τύπους, γιατί να μην πάρετε ένα ρολόι εμπνευσμένο από τον Νταλί

*Τέλος, για τους φίλους που όλη μέρα, πού τους χάνεις, πού τους βρίσκεις, είναι πάνω από το κινητό τους, και επειδή το κρύο είναι πλέον πολύ τσουχτερό, αυτά τα γάντια φτιαγμένα για smartphone δεν θα τους στερήσουν ούτε λεπτό σκρολαρίσματος. 


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Προσπαθώντας για το αδύνατο, κατορθώνουμε το καλύτερο δυνατό."

August Strindberg, 1849-1912, Σουηδός θεατρικός συγγραφέας

 • 1919 - Υπογράφεται η συνθήκη του Νεϊγύ στην ομώνυμη πόλη της Γαλλίας μεταξύ των Συμμάχων (Αντάντ) και της Βουλγαρίας.
  1920 - Ήττα του Βενιζέλου στις εκλογές
  1926 - Ιδρύεται η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ)
  1935 - Οι Φιλιππίνες αποκτούν την ανεξαρτησία τους απο τις ΗΠΑ
  1960 - Ιδρύεται ο ΟΠΕΚ (οργανισμός Πετρελαιοεξαγωγικών Κρατών).
  1963 - Δημιουργείται το νησί Σουρτσέι στην Ισλανδική θάλασσα λόγω υποθαλάσσιας έκρηξης ηφαιστείου.

© 2002-2019 MEDIA2DAY