ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΓΟΡΕΣ

Τα χριστουγεννιάτικα bazaar της πόλης

Φέτος τα γιορτινά δωράκια σου δεν θα κάνουν χαρούμενους μόνο τους παραλήπτες τους, αλλά και άλλους ανθρώπους, παιδιά και ζωάκια που το έχουν ανάγκη.

Τα χριστουγεννιάτικα bazaar της πόλης

Το μπαζάρ των Δρόμων Ζωής
Πότε: Το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Δεκεμβρίου
Ώρες λειτουργίας: 10.00-22.00 το Σάββατο, 10.00-20.00 την Κυριακή
Πού: Στο 87ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών (Ορφέως 58, Σταθμός Μετρό «Κεραμεικός», έξοδος Κων/πόλεως)

Οι Δρόμοι Ζωής φροντίζουν για την επιμόρφωση και την ένταξη στην κοινωνία των παιδιών που ζουν στην ευρύτερη περιοχή του Γκαζιού, κάτω από συνθήκες αποκλεισμού (περισσότερα για το έργο τους εδώ). Στο ετήσιο bazaar τους βρίσκουμε χειροποίητες δημιουργίες, βιβλία και αντικείμενα από δεύτερο χέρι, αλλά και πολλές λιχουδιές: “χίπστερ” κουραμπιέδες, αρωματικά λάδια και ξύδια, ιδιαίτερα γλυκίσματα, μεθυστικά λικέρ, για δωράκια αλλά και για το σπίτι. Το bazaar φέτος θα είναι μια μεγάλη γιορτή, με μουσικές και κεράσματα, παραστάσεις Καραγκιόζη, και αφήγηση παραμυθιών. Περισσότερα εδώ.

Το μπαζάρ της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας
Πότε: Το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Δεκεμβρίου
Ώρες λειτουργίας: 11.00-20.00 το Σάββατο, 10.00-17.00 την Κυριακή
Πού: Στο Πολεμικό Μουσείο (Β. Σοφίας & Ριζάρη 2, Στάση μετρό «Ευαγγελισμός»)

Στο ετήσιο παζάρι της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας βρίσκουμε μια τεράστια ποικιλία ειδών, από πρώτο ή δεύτερο χέρι, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, προσφορές μελών, φίλων και χορηγών του Σωματείου. Αγοράζοντάς τα, εξασφαλίζουμε καλύτερες συνθήκες ζωής για τα αδέσποτα ζωάκια της πόλης, για τα οποία διατίθενται όλα τα έσοδα.

Στο Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης
Πότε: Το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Δεκεμβρίου
Ώρες λειτουργίας: 10.00-18.00 και τις δύο μέρες
Πού: Στο μουσείο (Κόδρου 9, Πλάκα, τηλ.: 210 3312 621)

Το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης διοργανώνει στο χώρο του λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, ένα πολύ ξεχωριστό Bazaar. Εδώ βρείτε έργα τέχνης από σημαντικούς δημιουργούς σε τιμή έκπληξη, μεταξοτυπίες, αφίσες, κοσμήματα, t-shirts, κάρτες, τσάντες, ημερολόγια, γλυκά, και άλλα αντικείμενα. Το σύνολο των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση του Μουσείου Ελληνικής Παιδικής Τέχνης

Στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης
Πότε: Το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Δεκεμβρίου
Ωράριο λειτουργίας: 11.00-17.00 και τις δύο μέρες
Πού: Στο μουσείο (Τριπόδων 23, Πλάκα, τηλ.: 210 3250341)

Μικροαντικείμενα, χειροποίητες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα στολίδια, παιχνίδια, βιβλία, κοσμήματα αλλά και συλλεκτικά αντικείμενα αγοράζουμε και στηρίζουμε το έργο και τις δράσεις του Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης. Τα δε πιτσιρίκια συμμετέχουν εκείνη την ώρα δωρεάν σε χριστουγεννιάτικα εργαστήρια, κατασκευές, face painting, μουσική, παιχνίδια, πειράματα και πολλές δράσεις.

Στο Μουσείο Βορρέ
Πότε: Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου
Ωράριο λειτουργίας: 10.00-18.00
Πού: Στο μουσείο (Πάροδος Διαδόχου Κωνσταντίνου 1, Παιανία)

Για τέταρτη συνεχή χρονιά διοργανώνεται το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ των Φίλων του Μουσείου Βορρέ, με έργα γλυπτικής, ζωγραφικής, κεραμικά, κοσμήματα, κ.α. Στο μπαζάρ συμμετέχουν πάνω από 60 γνωστοί Έλληνες εικαστικοί, πολλοί από τους οποίους θα παρευρίσκονται στο μπαζάρ. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς του Μουσείου Βορρέ.

Το Art Fair του Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη
Πότε: Την Παρασκευή 7, και το Σαββατοκύριακο 8-9 Δεκεμβρίου
Ώρες λειτουργίας: 11.00-19.00 όλες τις μέρες
Πού: Στο μουσείο (Καρυάτιδων 4Α και Καλλισπέρη 12, Ακρόπολη)

Για την προβολή νέων Ελλήνων δημιουργών, διακοσμητικών και εφαρμοσμένων τεχνών φροντίζει το Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη με το Art Fair του, στο οποίο βρίσκουμε προϊόντα σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στην Ελλάδα, όπως καλλυντικά, βιολογικά τρόφιμα, διακοσμητικά είδη σπιτιού, χειροποίητες τσάντες χειρός, λάμπες, χριστουγεννιάτικα décor και γλυκίσματα, χειροποίητα εικαστικά κοσμήματα και τα φετινά γούρια Lalaounis. Παράλληλα με το bazaar, θα τρέχουν στο μουσείο και πολλές δραστηριότητες-έκπληξη για μικρούς και μεγάλους.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Είναι στη φύση του ανθρώπου να σκέφτεται λογικά και να ενεργεί παράλογα."

Ανατόλ Φρανς

  • 1906 - Το S-O-S υιοθετείται ως επίσημο σήμα ύπαρξης κινδύνου.

    1943 - Ο Λίβανος κερδίζει την ανεξαρτησία του από τη Γαλλία.

© 2002-2019 MEDIA2DAY