ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΓΟΡΕΣ

5 σούπερ ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες

Επειδή η υγεία των δοντιών δεν είναι ζήτημα που πρέπει να παίρνουμε στην πλάκα, αυτές οι οδοντόβουρτσες θα σας σώσουν την ζωή

5 σούπερ ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες

Οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες αντιμετωπίστηκαν με καχυποψία όταν πρωτοβγήκαν στην αγορά – όπως κάθε καινούριο προϊόν. Σύντομα, όμως, και μετά από πολλές έρευνες, τα οφέλη τους αναγνωρίστηκαν, επιβεβαιώθηκαν, και είναι σημαντικά.

Έχει ανακαλυφθεί ότι μέσα σε τρεις μήνες σωστής χρήσης, μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα μπορεί να μειώσει την πλάκα κατά 21%, και την ουλίτιδα κατά 11%. Επιπλέον, πιστεύεται ότι επειδή το χέρι μας δεν κινείται τόσο, είναι πιο εύκολο για τους περισσότερους να βουρτσίσουν σωστά τα δόντια τους—σε αντίθεση με την κλασική οδοντόβουρτσα, κατά την χρήση της οποίας ο κίνδυνος να βουρτσίσουμε περισσότερο απ’ ό,τι πρέπει, ή πολύ σκληρά και να δημιουργήσουμε τραυματισμό στα ούλα, είναι μεγάλος.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε πέντε προϊόντα, και τι μας προσφέρουν.

Braun Pro 770 CrossAction (από 44,90€)
Επαναφορτιζόμενη οδοντόβουρτσα με δράση καθαρισμού τριών διαστάσεων: ταλαντεύεται, περιστρέφεται και πάλλεται για να περιβάλλει και να καλύπτει κάθε δόντι με στόχο την αφαίρεση μέχρι και της διπλάσιας πλάκας σε σχέση μία απλή οδοντόβουρτσα. Διαθέτει χρονοδιακόπτη 2 λεπτών και αισθητήρα πίεσης, ο οποίος μειώνει αυτόματα την ταχύτητα της οδοντόβουρτσας, προστατεύοντας έτσι τα ούλα από τραυματισμούς.

Philips Sonicare CleanCare+ (από 26,49€)
Από 5στερη κριτική στο skroutz: Με την οδοντόβουρτσα αυτή, αλλάζεις νοοτροπία στον καθαρισμό των δοντιών, επειδή φροντίζεις, κυρίως, τον αυχένα των δοντιών και τα ούλα, για τουλάχιστον 2' λεπτά της ώρας κάθε φορά. Ο καθαρισμός είναι τέλειος και επιπλέον, απομακρύνονται και οι χρωστικές που επικάθονται στα δόντια.
Επιπλέον, περιέχει δύο χρονοδιακόπτες:
QuadPacer, που ενημερώνει το χρονικό διάστημα σε κάθε τμήμα του στόματος
Smartimer, που επισημαίνει πότε ολοκληρώνεται ο συνολικός χρόνος.

Xiaomi Mi Electric Toothbrush (από 28,35€)
Η ισχύς μεταδίδεται αποτελεσματικά στην κεφαλή καθαρισμού, διασφαλίζοντας πως η οδοντόβουρτσα βρίσκεται πάντα σε υψηλή ένταση, ακόμα και όταν η κεφαλή εφαρμόζει επάνω στα δόντια. Ουσιαστικά, η ισχύς της συσκευής ωθεί το νερό και τον αφρό της οδοντόπαστας, προκειμένου να εισέλθει σωστά στο οδοντικό κενό, απολυμαίνοντας και απομακρύνοντας την οδοντική πλάκα. Μπορείτε να διαμορφώσετε τη λειτουργία βουρτσίσματος (χρόνος βουρτσίσματος, ένταση βουρτσίσματος και άλλες λειτουργίες) σύμφωνα με τις καθημερινές σας συνήθειες και το διατροφικό σας πλάνο. Επιπλέον, μπορείτε να αναβαθμίσετε τη λειτουργία, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις διαφορετικές απαιτήσεις βουρτσίσματος, ενώ η μπαταρία αντέχει μέχρι και 18 ημέρες.

Panasonic Irrigator EW 1211 Oral Care (από 38,38€)
Από 5στερη κριτική στο skroutz: Απλό στη χρήση. Αυτονομία δεξαμενής νερού ικανοποιητική για την μία γνάθο, οπότε ξαναγεμίζουμε για την άλλη. Καθαρίζει απόλυτα την μεσοδόντια περιοχή (τσεκαρισμένο αφού μετά και από την χρήση μεσοδόντιων βουρτσών δεν υπήρχαν υπολείμματα τροφής).

Oral-B Vitality CrossAction (από 13,74€)
Από τις πιο οικονομικές επιλογές, και πολύ καλή για πρώτη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό της στοματικής κοιλότητας, ενώ ο σχεδιασμός της βοηθάει τις ίνες της βούρτσας να περιβάλλουν κάθε δόντι, απομακρύνοντας αποτελεσματικά την πλάκα. Διαθέτει χρονόμετρο στην λαβή, ώστε να γνωρίζετε πότε έχετε τελειώσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Το καλό πρέπει να το παίρνουμε όπου το βρίσκουμε."

Κωστής Παλαμάς, 1859-1943, Ποιητής

  • 1740 – Η Μαρία Θηρεσία αναλαμβάνει τον θρόνο της Αυστρίας.
    1827 - Ελληνική Επανάσταση του 1821: Ναυμαχία του Ναυαρίνου.
    1922 - Έναρξη διαπραγματεύσεων για την Συνθήκη της Λωζάνης.

© 2002-2019 MEDIA2DAY