ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΓΟΡΕΣ

Σούπερ προϊόντα για αριστερόχειρες

Έχεις βαρεθεί να ζεις σε έναν κόσμο που όλα τα αντικείμενα είναι ακατάλληλα για εσένα; Σε νιώθουμε, και έχουμε μερικές προτάσεις.

Σούπερ προϊόντα για αριστερόχειρες

Το παρόν κείμενο έχει συνταχθεί από αριστερόχειρα, συνεπώς δεν είναι σούπερ αντικειμενικό, αλλά επίσης δεν λέει κανένα ψέμα.

Είναι δύσκολο να είσαι αριστερόχειρας. Από τα ψαλίδια που θέλουν να σε σκοτώσουν, μέχρι το ότι πρέπει να ακούς από περίπου το 78% των ατόμων που γνωρίζεις ότι “Ουάαα, το ήξερες ότι οι αριστερόχειρες πεθαίνετε πιο γρήγορα;”, θα πούμε ότι η ζωή για τα άτομα που το δεξί τους χέρι είναι πρακτικά άχρηστο έχει πολλά χτυπήματα να αντέξουν.

Γι’ αυτό και θέλουμε να τους διευκολύνουμε λιγάκι.

Ένα τέλειο ημερολόγιο για το 2019, για να γράφουμε όλα τα σημαντικά, αριστερόχειρα πράγματα που έχουμε να κάνουμε, χωρίς να μας ενοχλεί αυτό το καταραμένο σπιράλ. 

Ή, γενικότερα, για άτομα που ανέχτηκαν αρκετά αυτή την καταπίεση, τετράδια για αριστερόχειρες. Και χαλάλι οι παράξενες ματιές που το σπιράλ είναι ανάποδα. 

Και όπως, λοιπόν, θα έχεις την τετραδιάρα σου, μπορείς να πάρεις και αυτά τα ειδικά στυλό για αριστερόχειρες, για να μην ξαναμουτζουρώσεις ούτε την σελίδα, ούτε το χέρι σου. 

Αυτό το πολυανοιχτήρι για μπουκάλια, που επιτέλους θα σε κάνει να νιώσεις λιγότερο άχρηστος κάθε φορά που θες απλά να πιεις λίγο κρασί, να ξεχάσεις πόσο σκληρή είναι η ζωή σου. 

Και επειδή το κρασί δεν λέει ξεροσφύρι, παίρνουμε κι αυτό το ανοιχτήρι για κονσέρβες, επειδή τα τυπικά ανοιχτήρια για κονσέρβες είναι ο ίδιος ο ΔΙΑΟΛΟΣ. 

Αν έχεις αριστερόχειρο παιδί, μάλλον δεν θα την παλεύει και πολύ με τα κολλάζ στα Καλλιτεχνικά. Αυτό το ψαλίδι θα του αλλάξει την κοσμοθεωρία (και μπορεί να το πείσει να ασχοληθεί όντως με το κολλάζ, μια πολύ υποτιμημένη μορφή τέχνης, ναταλέμεκιαυτά). 

Δεν φεύγουμε από τα κοφτερά αντικείμενα, όμως. Επειδή και οι μεγάλοι χρειάζονται να κόβουν πράγματα, αυτό το κοπίδι θα κάνει τα πάντα παιχνιδάκι. 

Και, επίσης, μαχαίρια. Το ήξερες ότι τα μαχαίρια είναι φτιαγμένα για δεξιόχειρες; Λογικά το ήξερες, αλλά ο συντάκτης δεν το ήξερε, και έφτασε στα 27 και είχε αποδεχτεί ότι το να κόβει ψωμί απλά δεν είναι μέσα στις δεξιότητές του. ΛΑΘΟΣ. Επειδή υπάρχουν και αυτά τα μαχαίρια

Σου αρέσει ο ελληνικός καφές; Σιχαίνεσαι να τον φτιάχνεις και μετά να χρειάζεται να λυγίζεις το χέρι σου στις πιο εξωγήινες γωνίες για να καταφέρεις να τον ρίξεις από το μπρίκι στο φλυτζάνι χωρίς να χυθεί παντού; Η ζωή σου (και το πρωινό σου ξύπνημα) μόλις σώθηκε

Τέλος, επειδή ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΕΣ, μια αριστερόχειρη κούπα που μας καταλαβαίνει και λέει μόνο αλήθειες. 


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Ο κόσμος δεν είναι ένα θλιβερό μέρος, είναι απλά μεγάλο."

Ζαν-Λυκ Γκοντάρ, 1930-, Γάλλος σκηνοθέτης

  • 1819 - Ο Αλή Πασάς αναγκάζει τους κατοίκους της Πάργας να εκπαυριστούν στην Κέρκυρα και σε άλλα Επτάνησα.
    1839 - Υπογράφεται η Συνθήκη του Λονδίνου, με την οποία αναγνωρίζεται η ανεξαρτησία του Βελγίου και του Λουξεμβούργου από την Ολλανδία.
    1882 - Πεθαίνει ο Κάρολος Δαρβίνος, άγγλος φυσιοδίφης, θεμελιωτής της Θεωρίας της Εξέλιξης.

© 2002-2019 MEDIA2DAY