ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΓΟΡΕΣ

Τέλεια γκατζετάκια για τις διακοπές σου

Μια τσάντα που δεν «πιάνει» άμμο, μια ντουζιέρα… τσέπης και άλλα πολλά, οικονομικά και χρήσιμα, που θα αλλάξουν τα καλοκαίρια σου.

Τέλεια γκατζετάκια για τις διακοπές σου

Μετρητής UV


Φοριέται σαν βραχιολάκι, υπολογίζει την ακτινοβολία (βλέπε επικινδυνότητα) του ήλιου και σε ενημερώνει πόση ώρα μπορείς να μείνεις στον ήλιο ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σου, σου υπενθυμίζει να ανανεώσεις το αντηλιακό σου, και άλλα τέτοια χρήσιμα.
Τιμή: 13€ από το Amazon

Τσάντα παραλίας που δεν μαζεύει άμμο


Λειτουργεί με μαγεία (βασικά, με ειδικά πατενταρισμένα υλικά, αλλά αυτό δεν μας απασχολεί) για να εξαφανίζει την άμμο από το εσωτερικό της, και έχει άφθονο χώρο για πετσέτες, κουβαδάκια, όλα τα gadgets αυτής της λίστας και άλλα τόσα.
Τιμή: 25,69€ από το Amazon

Μάσκα θαλάσσης με ενσωματωμένη κάμερα


Κάνεις τις βουτιές σου χαζεύοντας τον βυθό χωρίς να τα βλέπεις όλα θολά, και βγάζεις παράλληλα φωτογραφίες και βίντεο. Τέλειο;
Τιμή: 51,40€ από το Amazon

Κυπελάκι σιλικόνης


Είναι τρισχαριτωμένο, διπλώνει σαν φύλλο για να χωράει ακόμα και στην τσέπη σου, και είναι ό,τι πρέπει για το νερό, το καφεδάκι ή τα… σφηνάκια σου.
Τιμή: 2,41€ από το Amazon

Αντικλεπτική θήκη


Χωρά τα κλειδιά, τα κινητά, τα γυαλιά ηλίου και τα λεφτά όλης της παρέας, για να μην ανησυχείτε πως τα αφήνετε αφύλαχτα στην παραλία κάθε φορά που πηγαίνετε για βουτιά όλοι μαζί.
Τιμή: 19€ από εδώ

Ντουζ… τσέπης


Ιδιαίτερα χρήσιμο στο ελεύθερο κάμπινγκ, αλλά και για όσους εξ υμών δεν αντέχετε το αλάτι πάνω σας ούτε μέχρι να φύγετε από το παρακείμενο ταβερνάκι.
Τιμή: 28€ από εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Η ύψιστη μορφή άγνοιας είναι όταν απορρίπτεις κάτι που δεν ξέρεις τίποτε γι’ αυτό."

Wayne W. Dyer, 1940-2015, Αμερικανός συγγραφέας

  • 1440 - Μάχη της Βάρνας.
    1484 - Γεννιέται ο Μαρτίνος Λούθηρος, μοναχός, ηγέτης της Εκκλησιαστικής Μεταρρύθμισης.
    1938 - Πεθαίνει ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, ιδρυτής του σύγχρονου τουρκικού κράτους.

© 2002-2019 MEDIA2DAY