Αυτές οι σειρές βλέπονται μονορούφι

Έχεις χρόνο και όρεξη για καλή τηλεόραση; Έχουμε οκτώ σειρές – παλιές και πρόσφατες – για να μην το κουνήσεις ρούπι από τον καναπέ.
Αυτές οι σειρές βλέπονται μονορούφι

Αποφάσισες να λιώσεις ένα ολόκληρο βράδυ σπίτι και να μην κάνεις τίποτα πέρα από το να βλέπεις σειρά και να τρως; Μήπως να μείνεις εσώκλειστος ένα Σαββατοκύριακο χωρίς να το κουνήσεις από τον καναπέ;

Θα έχεις τους λόγους σου, σε καταλαβαίνουμε, και προτείνουμε ωραιότατες μίνι σειρές (ή και λίγο μεγαλύτερες) για να δεις μονορούφι.

Μόνο φρόντισε στο τέλος κάθε επεισοδίου να σηκώνεσαι και λιγάκι, και να κάνεις κανένα στρέτσινγκ για να μη γίνει η σπονδυλική σου στήλη σαν σίγμα τελικό.

The Night Of
8 επεισόδια - 8 ώρες και 45 λεπτά



Mετά από ένα one night stand με μία άγνωστη γυναίκα, ένας Πακιστανο-αμερικανός φοιτητής ξυπνά μέσα στα αίματα στο κρεβάτι του όπου την ανακαλύπτει μαχαιρωμένη και βρίσκεται να κατηγορείται για δολοφονία. Ένας γατόφιλος και αρκετά προβληματικός δικηγόρος θα αναλάβει να τον υπερπασπιστεί, έχει όμως να αντιμετωπίσει δεκάδες εμπόδια, μεταξύ των οποίων τον έκδηλο ρατσισμό του συστήματος. Δυνατό πρωταγωνιστικό δίδυμο και αρκετή «μαυρίλα», σε μια σειρά βασισμένη στο «Criminal Justice», βρετανικό θρίλερ του BBC.

Devs
8 επεισόδια - 6 ώρες και 49 λεπτά



Ο συγγραφέας και σκηνοθέτης των Ex-Machina και Annihilation έχει αποδείξει πως ξέρει να μπλέκει μοναδικά horror, fantasy και sci-fi στοιχεία και το Devs καταφέρνει να σταθεί στα ίδια υψηλά επίπεδα με τις ταινίες του όπως;. Όταν το αγόρι της εξαφανίζεται μετά το ξεκίνημά του σε μια καινούρια δουλειά στο τμήμα Devs της τεχνολογικής εταιρείας Amaya, η μηχανικός λογισμικού Lily αρχίζει να υποπτεύεται ότι η εξαφάνισή του μπορεί να μην είναι τόσο απλή υπόθεση. Θα ζητήσει την βοήθεια του πρώην της, του Jamie, για να ερευνήσει την εξαφάνιση του, όμως σιγά σιγά αρχίζει να αμφισβητεί αυτά που ήξερε για τον Sergei.

The Last Dance
10 επεισόδια - 8 ώρες και 11 λεπτά



Όλοι γνωρίζουμε τον τεράστιο αθλητή που ακούει στο όνομα Michael Jordan. Ο άνθρωπος ήταν από άλλο πλανήτη, όμως το ντοκιμαντέρ δέκα επεισοδίων Last Dance του ESPN που προβάλλεται στο Netflix ρίχνει φως σε άγνωστες ή λιγότερο γνωστές πτυχές της ζωής του Air και των συμπαικτών του και φυσικά ικανοποιεί όχι μόνο τους φαν του υπερανθρώπου Michael αλλά και όλους όσους αγαπούν το μπάσκετ και εν γένει τον αθλητισμό.

When they see us
4 επεισόδια - 4 ώρες και 56 λεπτά



Η μίνι σειρά του Netflix ξεδιπλώνει σε μόλις τέσσερα επεισόδια τις συνταρακτικές πτυχές της υπόθεσης των «Πέντε του Σέντραλ Παρκ», στην οποία πέντε αθώοι μαύροι έφηβοι (Antron McCray, Kevin Richardson, Yusef Salaam, Raymond Santana και Korey Wise) εξαναγκάστηκαν από τις αρχές να «ομολογήσουν» τον ξυλοδαρμό και τον ομαδικό βιασμό της τότε 28χρονης Trisha Meili.

The Jinx
6 επεισόδια - 4 ώρες και 39 λεπτά



Η μίνι σειρά του HBO παρακολουθεί τη ζωή του κληρονόμου ακινήτων της Νέας Υόρκης, Robert Durst, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι δολοφόνησε τη σύζυγό του Kathie μετά την εξαφάνισή της το 1982. Επίσης, κατηγορήθηκε ότι δολοφόνησε τη συγγραφέα Susan Berman το 2000 και διαμέλισε τον γείτονά του Μόρις Μπλακ το 2001. Ο Durst δεν έχει ακόμη καταδικαστεί για τα δύο πρώτα εγκλήματα, αλλά ομολόγησε το τρίτο έγκλημα - αν και υποστήριξε ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα και αθωώθηκε στη δίκη.

Unorthodox
4 επεισόδια - 3 ώρες και 33 λεπτά



Η σειρά 4 επεισοδίων του Netflix όχι μόνο μας συστήνει στον παραλογισμό μιας σκληροπυρηνικής κοινότητας που ζει σε συνθήκες 18ου αιώνα (Χασιδιστές Εβραίοι), αλλά το κάνει μέσα από μια σοκαριστική ιστορία πυγμής με πρωταγωνίστρια την 19χρονη έγκυο Έστι. Η πορεία της προς την ελευθερία, μέσα από ένα περιβάλλον υποβιβασμού και υποχρεωτικών γάμων είναι απλά καθηλωτική.

Maniac
10 επεισόδια - 6 ώρες και 6 λεπτά 



H πολυσυζητημένη σειρά έχει για πρωταγωνιστές την Emma Stone και τον Jonah Hill ως δύο αγνώστους που συμμετέχουν σε ένα φαρμακευτικό πείραμα, το οποίο υπόσχεται να λύσει όλα τα προβλήματά τους. Προφανώς τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς σύμφωνα με το σχέδιο και τα δέκα 40λεπτα επεισόδια του Maniac εγγυώνται ξενύχτι.

The Night Manager
6 επεισόδια - 5 ώρες και 58 λεπτά



Από τις πιο ακριβές παραγωγές του BBC, αυτή η σειρά έξι επεισοδίων είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του John le Carré «The Night Manager» και φιλοξενεί ένα all star cast (Hugh Laurie, Tom Hiddleston, Elizabeth Debicki, Olivia Colman). Ένας πρώην Βρετανός στρατιώτης και νυν μάνατζερ ξενοδοχείου δουλεύει ως κατάσκοπος για να εντοπίσει τη σχέση  των μελών της βρετανικής MI6 και της κυβέρνησης με το παρόνομο εμπόριο όπλων. Θα εισχωρήσει στον κύκλο του ζάμπλουτου Richard Onslow Roper για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του, όμως τα πράγματα θα περιπλακούν.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v