SPECIALSΠΑΝΔΕΚΤΗΣ

3rd Gourmet Exhibition στο λιμάνι Θεσσαλονίκης

Ευρωπαϊκός αέρας στην τρίτη ‘Gourmet Exhibition’, σε έναν από τους πιο όμορφους χώρους της Θεσσαλονίκης.

3rd Gourmet Exhibition στο λιμάνι Θεσσαλονίκης

Ευρωπαϊκός αέρας στην τρίτη ‘Gourmet Exhibition’, σε έναν από τους πιο όμορφους χώρους της Θεσσαλονίκης.
6-7-8 Απριλίου γνωρίστε τη μικρή αλλά μεγάλη Ελλάδα μέσα από τα μάτια της ελληνικής γαστρονομίας, μέσα από την αξιότιμη δουλειά των Ελλήνων παραγωγών.
Η Αποθήκη Γ’ στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης θα γεμίσει τον Απρίλιο με παραγωγούς από όλη την Ελλάδα, στη μόνη έκθεση παγκοσμίως με 100% Ελληνικά τυποποιημένα προϊόντα.

Ελάτε να γνωρίσετε:
• Την αφρόκρεμα των Ελλήνων παραγωγών, να συνομιλήσετε και να δοκιμάσετε τα προϊόντα τους,
• Παραδοσιακά αλλά και σύγχρονα τρόφιμα,
• Τα πιο κρυφά εδέσματα του τόπου μας.

Ελάτε να συμμετέχετε:
• Στο πρώτο Olive Bar, με συνεχείς γευσιγνωσίες ελαιολάδων και ελιών,
• Στο πρωτοποριακό Deli Bar με δεκάδες γευσιγνωσίες (μέλια, ροφήματα, βότανα, σοκολάτες, χορτοφαγικά προϊόντα, παραδοσιακά γλυκά, μαρμελάδες κ.α.),
• Στα Βραβεία Κοινού, ψηφίζοντας το προϊόν που σας αρέσει,
• Στα σεμινάρια επιμόρφωσης για τα ελληνικά ελαιόλαδα,
• Στις τράπεζες γευσιγνωσίας με αρμονικό συνδυασμό προϊόντων,
• Στο σεμινάριο παρασκευής φυσικών καλλυντικών,
• Στις διαλέξεις ανθρώπων του δημόσιου βίου που καταθέτουν την εμπειρία τους.

Ελάτε να ζήσετε μια ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία 6-7-8 Απριλίου στην Αποθήκη Γ’ στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης.
Όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων σε λίγες ημέρες στα social media της έκθεσης αλλά και εδώ.

Gourmet Exhibition ανοίγει για τρίτη χρονιά τις πύλες της! Η έκθεση των Ελλήνων παραγωγών, που χτίζουν την ιστορία της ελληνικής τυποποιημένης παραγωγής.

Δημιουργήσαμε την Gourmet Exhibition το 2016 με σκοπό την υποστήριξη και ισχυροποίηση στο εξωτερικό της υπεροχής της Ελληνικής γαστρονομικής κληρονομιάς. Ο ενθουσιασμός των εκθετών και το έντονο ενδιαφέρον εμπόρων και κοινού αποτέλεσε την αφετηρία για την θέσπιση του θεσμού. Πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, την πόλη που είναι η ίδια γνωστός γαστρονομικός προορισμός. Κατά τη σύντομη ιστορία της, η Gourmet Exhibition έχει εδραιωθεί ως το σημαντικότερο γεγονός προώθησης εκλεκτών προϊόντων.

Η Gourmet Exhibition διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη προβολή των παραγωγών εκλεκτών ελληνικών τροφίμων με δυναμικό και φρέσκο τρόπο. Η έκθεση προσελκύει εκθέτες από όλες τις περιοχές της χώρας και φιλοξενεί αγοραστές κυρίως από την Ευρώπη, αλλά όχι μόνο. Κατά τη διάρκεια των ημερών της έκθεσης διοργανώνονται πολύ καλά μελετημένες εκδηλώσεις για να ωφεληθούν και τα δύο μέρη. Χωρίς επιπλέον κόστος, υπάρχουν γευστικές δοκιμές που παρουσιάζονται από γνωστούς γευσιγνώστες και δημοσιογράφους γαστρονομίας στις τράπεζες γευσιγνωσίας. Κεντρικό ρόλο έχει το πρώτο Olive Bar στην Ελλάδα όπου προσφέρονται γευστικές δοκιμές εξαιρετικών παρθένων ελαιολάδων και ελιών από πιστοποιημένους επαγγελματίες. Στην φετινή διοργάνωση προσθέτουμε και το Deli Bar όπου θα εμπλουτιστεί με κάθετες γευσιγνωσίες άλλων εκλεκτών προϊόντων. Το Mentoring Corner όπου σύμβουλοι επιχειρήσεων προσφέρουν την τεχνογνωσία τους τόσο στους εκθέτες όσο και στους αγοραστές, επιστρέφει δυναμικά μετά την πιλοτική λειτουργία του κατά τη διάρκεια της δεύτερης Gourmet Exhibition. Η έκθεση πλαισιώνεται επίσης από σύνολο παράλληλων εκδηλώσεων που στόχο έχουν την ανάδειξη του ελληνικού brand name.

Η πλειονότητα των εκδηλώσεων στοχεύει κυρίως στην προώθηση του επιχειρείν. Το ευρύ κοινό που επισκέπτεται την έκθεση είναι ελεύθερο να συμμετέχει, να δοκιμάζει και να αγοράζει τα προϊόντα που εκτίθενται. Εκτιμούμε τη γνώμη όλων, έτσι έχουμε θεσπίσει τα Βραβεία Κοινού όπου όλοι οι επισκέπτες μπορούν να ψηφίσουν για τα αγαπημένα τους προϊόντα. Δημιουργήσαμε παράδοση! Δημιουργούμε εμπειρίες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Η ανθρώπινη φαντασία είναι απίστευτα πιο φτωχή από την πραγματικότητα."

Τσέζαρε Παβέζε, 1908-1950, Ιταλός συγγραφέας

 • 1793 - Θάνατος του Γάλλου επιστήμονα και πολιτικού, Ζαν Σιλβέν Μπαγί.
  1840 - Γεννιέται ο γλύπτης Αύγουστος Ροντέν.
  1979 - Πεθαίνει ο γνωστός στιχουργός Πυθαγόρας Παπασταματίου.
  1990 - Στέφεται Αυτοκράτορας στην Ιαπωνία ο Ακιχίτο.
  1961 - Γεννιέται η Νάντια Κομανέτσι, Ρουμάνα αθλήτρια.
  1997 - Ψηφίζεται από τη Βουλή των Ελλήνων, "κατ' άρθρο", το νομοσχέδιο για το Σχέδιο Καποδίστριας.

© 2002-2019 MEDIA2DAY