SPECIALSΠΑΝΔΕΚΤΗΣ

Stoiximan Tokyo Team: Πετάει (για Τόκο) η ομάδα!

Η Stoiximan παρουσίασε χθες στο Gazarte τους αθλητές που υποστηρίζει στο “ταξίδι” τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Stoiximan Tokyo Team: Πετάει (για Τόκο) η ομάδα!

Η παθογένειες του ελληνικού αθλητισμού ενίοτε δεν επιτρέπουν στα "αστέρια'' εγχώριας σκηνής να λάμψουν όπως τους αξίζει.

Η στήριξη λοιπόν από μεγάλες εταιρίες είναι απαραίτητη - όχι μόνο στο οικονομικό κομμάτι, αλλά πρωτίστως στο ψυχολογικό.

Σε μια λαμπερή εκδήλωση στο Gazarte, παρουσία δεκάδων εκπροσώπων του ελληνικού αθλητισμού, η Stoiximan, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία τυχερών παιγνίων στο διαδίκτυο, παρουσίασε τη Stoiximan Tokyo Team, την ομάδα των αθλητών και αθλητριών που υποστηρίζει στο ταξίδι τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο.

 

Ενισχύοντας το πρόγραμμα αθλητικής υποστήριξης που εφαρμόζει ήδη από το ξεκίνημά της, η Stoiximan στηρίζει 17  Έλληνες αθλητές καθώς και τις δύο Εθνικές Ομάδες Πόλο (ανδρών – γυναικών) στην πορεία τους προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Χρυσοί Ολυμπιονίκες και παγκόσμιοι πρωταθλητές, όπως ο Λευτέρης Πετρούνιας, η Κατερίνα Στεφανίδη, η Άννα Κορακάκη, αλλά και νέοι αθλητές που ονειρεύονται να σηκώσουν την ελληνική σημαία ψηλά στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του κόσμου αποτελούν τα μέλη της χορηγικής της οικογένειας, η οποία διευρύνεται και ανανεώνεται κάθε φορά. Στην ομάδα της Stoiximan συμμετέχουν αθλητές που διαπρέπουν σε ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων, από την κωπηλασία και την ποδηλασία μέχρι τον στίβο και τη σκοποβολή. To κοινό τους χαρακτηριστικό; Μοιράζονται τον ίδιο στόχο: Να συνεχίσουν να αγωνίζονται για τη διάκριση του ελληνικού αθλητισμού σε όλο τον κόσμο.Πιο συγκεκριμένα, στο “ταξίδι” τους προς το Τόκιο, η Stoiximan στηρίζει χορηγικά τους: Λευτέρη Πετρούνια (Χρυσός Ολυμπιονίκης, Παγκόσμιος Πρωταθλητής στους Κρίκους), Κατερίνα Στεφανίδη (Χρυσή Ολυμπιονίκης, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο Άλμα επί κοντώ), Άννα Κορακάκη (Χρυσή Ολυμπιονίκης, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στη Σκοποβολή), Χρήστο Βολικάκη (Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην Ποδηλασία πίστας), Έλενα Χατζηλιάδου (Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο Καράτε), Μιλτιάδη Τεντόγλου (Πρωταθλητής Ευρώπης U20 στο Άλμα εις μήκος), Εμμανουήλ Καραλή (Αθλητής στο Άλμα επί κοντώ), Λεωνίδα Τσορτανίδη (Παγκόσμιος πρωταθλητής U15 στην Ιστιοσανίδα), Βασιλεία Καραχάλιου (Πρωταθλήτρια στην Ιστιοπλοΐα), Γιώργο Τζάνο (Πρωταθλητής Ευρώπης στο Καράτε), Γιώργο Πηλίδη (Αθλητής Πάλης),  Μαρία Μπελιμπασάκη (Αθλήτρια Στίβου), Βίκυ Πανετσίδου (Πρωταθλήτρια στο Καράτε), Κριστιάν Γκολομέεβ (Αθλητής Κολύμβησης), Ευγενία Σαρρή (Παγκόσμια Πρωταθλήτρια U21 στο Tae Kwon Do), Αννέτα Κυρίδου (Αθλήτρια Κωπηλασίας), Μαρία Κυρίδου (Αθλήτρια Κωπηλασίας), καθώς και τις Εθνικές Ομάδες Πόλο Ανδρών και Γυναικών.

Από αριστερά προς τα δεξιά: Γιώργος Δασκαλάκης_ Συνιδρυτής και CEO
Stoiximan_ Μανώλης Κολυμπάδης_ Γενικός Γραμματέας Ελληνικής Ολυμπιακής
Επιτροπής_ Σπύρος Καπράλος_ Πρόεδρος Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής_
Γιώργος Βασιλειάδης_ Υφυπουργός Αθλητισμού_ Δημήτρης Μάρης_Partner
Stoiximan_ Ιωάννης Σπανουδάκης_ Partner Stoiximan

«Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που λίγες ημέρες μετά τη Γλασκώβη, όπου ζήσαμε τις ευρωπαϊκές επιτυχίες του ελληνικού στίβου, βρίσκομαι σήμερα ανάμεσα σε αθλητές που έχουν τιμήσει τα ελληνικά χρώματα και θα το κάνουν και πάλι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο», δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης. «Νιώθω  διπλά υπερήφανος για αυτούς που θα κάνουν τον αγώνα τους να βρίσκονται στην παγκόσμια γιορτή του αθλητισμού για πρώτη φορά. Παρά τις δύσκολες συνθήκες, η Πολιτεία στέκεται δίπλα τους στο μέτρο των δυνατοτήτων της και είναι ευχής έργον ότι υπάρχουν εταιρείες όπως η  Stoiximan που εδώ και χρόνια ενισχύει στην πράξη τον ελληνικό αθλητισμό.

Ο Συνιδρυτής και CEO της Stoiximan, Γιώργος Δασκαλάκης, σχολίασε σχετικά: «Στηρίζουμε τους πρωταθλητές μας, γιατί στηρίζουμε αυτό που εκπροσωπούν: την επιμονή, την προσπάθεια παρά τις αντιξοότητες, τον στόχο σε κάτι μεγαλύτερο, την Ελλάδα. Και θα συνεχίσουμε να τους στηρίζουμε, γιατί επενδύουμε όχι στην επιτυχία τους αλλά πάνω από όλα στο ταξίδι τους, στην περηφάνια που φέρνουν σε όλους μας, στο πρότυπο που αποτελούν για τους νέους που θέλουν να προσπαθήσουν περισσότερο.»

Η ανανέωση της υποστήριξης των αθλητών και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο εντάσσεται στο μακροχρόνιο πρόγραμμα αθλητικών χορηγιών που έχει αναπτύξει η Stoiximan από την αρχή της λειτουργίας της. Σε αυτό το πλαίσιο στήριξε το πρόγραμμα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής «Υιοθετήστε έναν Αθλητή στο δρόμο για το Ρίο 2016» και βρέθηκε δίπλα στους χρυσούς ολυμπιονίκες Άννα Κορακάκη, Λευτέρη Πετρούνια, Κατερίνα Στεφανίδη, σε 7 ακόμη αθλητές και στις εθνικές ομάδες υδατοσφαίρισης. Ταυτόχρονα, από το 2016 αποτελεί υπερήφανο χορηγό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, συμβάλλοντας στην  υλοποίηση του πλάνου δράσεων για τη διάδοση του Ολυμπιακού Κινήματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Δεν είμαστε τίποτα. Αυτό που ψάχνουμε είναι το παν."

Φρήντριχ Χαίλντερλιν, 1770-1843, Γερμανός ποιητής

 • 1864 - Νέο Σύνταγμα στην Ελλάδα μετά την Επανάσταση της 3ης Σεπτέμβρη.
  1974 - Πεθαίνει ο Βιτόριο ντε Σίκα, Ιταλός σκηνοθέτης.
  1979 – Πεθαίνει ο Δημήτρης Ψαθάς, δημοσιογράφος και θεατρικός συγγραφέας.
  1985 - Η έκρηξη του ηφαιστείου Νεβάδο ντελ Ρουίς στην Κολομβία δημιουργεί ένα λαχάρ που προκαλεί το θάνατο περίπου 25.000 θανάτους.
  1990 - Ξεκινά τη λειτουργία του ο Παγκόσμιος Ιστός.
  2002 - Το πετρελαιοφόρο πλοίο Prestige βυθίζεται ανοιχτά της Γαλικίας προκαλώντας οικολογική καταστροφή.

© 2002-2019 MEDIA2DAY