SPECIALSΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Το ίντερνετ μιας ακόμα εβδομάδας

Το πολύ ίντερνετ τρώει τον αφέντη, τρώει τον υπάλληλο, τρώει ακόμα και τον εαυτό του σαν ουροβόρος. Πάρε λίγο ακόμα ίντερνετ.

Το ίντερνετ μιας ακόμα εβδομάδας

Τι συμβαίνει στο ίντερνετ αυτή την εβδομάδα; Πολλά υπέροχα πράγματα είναι η απάντηση. Και χωρίς να καθυστερήσουμε, πάμε να σου σερβίρουμε τα καλύτερα από αυτά σε ένα καυτό, γκουρμέ πιάτο.

Μετά από την ακραία επίδειξη αναισθησίας που συνέβη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα σχετικά με το ζήτημα της φοιτήτριας που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στην βιβλιοθήκη της σχολής της, ο Γιώργος Λιάγκας δημοσίευσε μια μη-συγγνώμη, λέγοντας πως έπραξε λάθος επειδή έπραξε μπροστά σε κάμερες και ότι, έλα μωρέ, έχει και λίγο την πλάκα του να εκσπερματώνει κάποιος στην πλάτη σου από το πουθενά.

Θα απαντήσουμε με αυτή την φάτσα που είχαμε και την προηγούμενη βδομάδα. Δες όλη την παραίτηση που κρύβεται πίσω από το βλέμμα.


Ωραία, βγάλαμε αυτό από την μέση. Πάμε σε πιο όμορφα πράγματα τώρα. Και αφού ήδη την δείξαμε, ας πάμε στα νέα της Κάτιας—εννοούμε του GNTM. Ένα χάος αυτή την εβδομάδα, τα νύχια έχουν βγει, η σειρά ανέβηκε τουλάχιστον δύο λέβελ ικανοποιητικής τηλεόρασης, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι η κοπελάρα μας η Κάτια ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ, και επίσης πως η Μαρία φέρεται όλο και περισσότερο σαν ανώριμο παιδί.
Αυτό ακριβώς που θες, δηλαδή, να είναι ένας παίκτης σε reality.

Και ποιο είναι το πιο σημαντικό πράγμα (γενικά) στο ίντερνετ; Οι γάτες. Τρία υπέροχα γατο-βίντεο, λοιπόν, για εσένα που ακόμα δεν μπορείς να ξεπλύνεις την αηδία της εβδομάδας.

Αυτή η γυναίκα ξέχασε το παράθυρο του αυτοκινήτου της ανοιχτό, και μισή ντουζίνα γάτες ήταν σε φάση “It’s free real estate” και έκαναν χαμό.Αυτή η γάτα στο καταφύγιο προσπάθησε να ελευθερώσει τις φίλες της, για να βγουν μια βόλτα. Επειδή ένιωθε μοναξιά. Επειδή είναι επαναστάτρια, δεν μας νοιάζει. Μας νοιάζει ότι την έβαλαν σε απομόνωση. Κοίτα το προδομένο της βλέμμα. Στεκόμαστε δίπλα στην γάτα Σπάρτακο.


Και εδώ βλέπουμε την Kate Beckinsale, η οποία λογικά κάποια στιγμή θα φτάσει τα εβδομήντα αλλά ακόμα θα μοιάζει τριάντα, να χρησιμοποιεί την πιο πειθήνια γάτα του κόσμου ως ξεσκονόπανο. Που, λογικό. Όταν σε ακουμπάει η Kate Beckinsale, δεν κάνεις κιχ.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Having a crack at the low dusting before I buff the kettle with the Pomeranian

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Beckinsale (@katebeckinsale) στιςΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Το ταλέντο δεν υπάρχει. Ταλέντο είναι να έχεις τη λαχτάρα να κάνεις κάτι."

Jacques Brel

  • 1943 - Πρώτη εκτέλεση στο Στρατόπεδο συγκέντρωσης Χαϊδαρίου. Νεκρός πέφτει από τα πυρά ο έφεδρος υπολοχαγός του Ελληνικού Στρατού Λεβί από τα Ιωάννινα «επειδή αποπειράθηκε να δραπετεύσει την ημέρα της σύλληψής του»

© 2002-2019 MEDIA2DAY