SPECIALSΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Πώς θα κάνω αγόρι/ κορίτσι

Το σκεφτήκατε, το αποφασίσατε, θέλετε το παιδί σας να είναι αγοράκι ή κοριτσάκι; Δείτε πώς λέει η παράδοση ότι μπορείτε να το πετύχετε.

Πώς θα κάνω αγόρι/ κορίτσι

Οι γιαγιάδες μας είχαν διάφορες συνταγές, μυστικά και «κόλπα» για το πώς μπορείς να συλλάβεις αγοράκι ή κοριτσάκι. Αν ίσχυαν, βέβαια, θα είχαμε σοβαρή έλλειψη γυναικών ως χώρα σήμερα, καθότι ως γνωστόν το κορίτσι πρέπει να το προικήσεις, ενώ το αγόρι βοηθάει και στο χωράφι, μάντεψε τι από τα δύο συμφέρει οικονομικά. Αν παρ’ όλα αυτά θέλεις να τεστάρεις την εγκυρότητα της λαϊκής θυμοσοφίας, οι φίλες μας στο Mama365.gr έχουν συγκεντρώσει τις συμβουλές των γιαγιάδων μας και για τα δύο φλέγοντα ζητήματα.

Πώς θα μείνεις έγκυος σε αγόρι

Κατ’ αρχάς. πρέπει να ξέρεις πότε έχεις ωορρηξία
Επειδή πολλές γυναίκες δεν έχουν σταθερό κύκλο, είναι δύσκολο να υπολογίσουν την ακριβή ημέρα της ωορρηξίας. Αν ανήκεις όμως στις «τυχερές» που έχουν περίοδο στην ώρα τους, μπορείς να την υπολογίσεις εύκολα. Ακόμη, μπορείς να προμηθευτείς από τα φαρμακεία ειδικά τεστ ωορρηξίας που εντοπίζουν τις πιο γόνιμες μέρες. Ή αλλιώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις το εργαλείο Υπολογισμός Ωορρηξίας του Μama365

Κάντε σεξ κοντά στην ωορρηξία
Τα αρσενικά (Υ) σπερματοζωάρια είναι μικρότερα, ταχύτερα και ζουν πολύ λιγότερο στο περιβάλλον της μήτρας απ' ό,τι τα θηλυκά (Χ). Εξαιτίας αυτού, έχετε περισσότερες πιθανότητες να κυοφορήσετε αγόρι εάν έχετε επαφή 24 ώρες πριν την ωορρηξία και 12 ώρες μετά, γιατί το ταχύ ανδρικό σπέρμα φθάνει νωρίτερα απ' ό, τι το θηλυκό.

Κάνε κλικ εδώ για να διαβάσεις την συνέχεια στο Mama365.gr

Πώς θα μείνεις έγκυος σε κορίτσι

Κάντε σεξ 2-3 ημέρες πριν την ωορρηξία
Τα θηλυκά σπερματοζωάρια είναι μεγαλύτερα από τα αρσενικά σπερματοζωάρια, όμως είναι και πιο αργά στην κινητικότητά τους. Τα θηλυκά, επίσης, ζουν στη μήτρα περισσότερο από τα αρσενικά. Αυτό σημαίνει ότι κάνοντας σεξ μερικές ημέρες πριν την ωορρηξία, αντί για μετά, δίνετε προβάδισμα στα θηλυκά σπερματοζωάρια. Καθώς το σπέρμα μπορεί να επιβιώσει έως και 5 ημέρες στο περιβάλλον της μήτρας, το μυστικό είναι να υπολογίσετε να κάνετε σεξ όσο πιο νωρίς -πριν την ωορρηξία- γίνεται, όσο βέβαια το σπέρμα είναι ακόμα ζωντανό.

Η λογική πίσω από αυτή τη μέθοδο είναι ότι τα αρσενικά σπερματοζωάρια δεν θα καταφέρουν να φτάσουν στην μήτρα εγκαίρως, ενώ τα θηλυκά θα καταφέρουν. Βέβαια, δεν είναι πάντα εύκολο να υπολογίσετε τις σωστές ημέρες, ενώ η ωορρηξία μπορεί να γίνει νωρίτερα από ό,τι περιμένετε. Μπορεί, ακόμα, ο κύκλος σας να μην είναι σταθερός και τελικά να καταλήξετε με αγόρι, παρά τους ακριβείς υπολογισμούς σας. Να θυμάστε, επίσης, ότι αφού κάνετε σεξ πριν την ωορρηξία, μετά δεν πρέπει να κάνετε σεξ χωρίς προφύλαξη για τουλάχιστον δύο ημέρες ΜΕΤΑ την ωορρηξία.

Κάνε κλικ εδώ για να διαβάσεις την συνέχεια στο Mama365.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Για να δρέψεις την πραγματικότητα, ό,τι απλά ονειρεύεσαι, ζήσε με έναν παιδιάστικο, στοχαστικό και ανέμελο τρόπο στο δάσος της μοναξιάς."

Jack Kerouac, 1922-1969, Αμερικανός συγγραφέας

 • 1864 - Ιδρύεται ο Ερυθρός Σταυρός.
  1940 - Μετά το τορπιλλισμό του Έλλη και της έντασης των ελληνοϊταλικών σχέσεων η Μεγάλη Βρετανία ανακοινώνει ότι οι ναυτικές και αεροπορικές της δυνάμεις θα ενισχύσουν την Ελλάδα εάν τυχόν υποστεί επίθεση.
  1942 - Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Η Βραζιλία κηρύσσει πόλεμο στις δυνάμεις του Άξονα, (Γερμανία και Ιταλία όχι όμως Ιαπωνία).
  1962 - Το πρώτο στον κόσμο πλοίο που κινείται με πυρηνική ενέργεια, το The Savannah, ολοκληρώνει το παρθενικό του ταξίδι.
  1975 - Αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας κατά του Προέδρου των ΗΠΑ Τζέραλντ Φορντ.
  1989 - Ανακαλύπτεται ο πρώτος ολοκληρωμένος δακτύλιος γύρω από τον Ποσειδώνα.
  2004 - Άγνωστοι εισβάλλουν στο Μουσείο του Όσλο και αφαιρούν δύο πίνακες του Έντβαρτ Μουνκ, ανάμεσά τους την πασίγνωστη «Κραυγή».

© 2002-2019 MEDIA2DAY