SPECIALSΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Τι φανερώνει ο τρόπος που οδηγείς για σένα

Ο τρόπος οδηγήσεις λέει πολλά για το ποιόν του ατόμου. Ένας σύντομος ψυχολογικός οδηγός για τους… οδηγούς.

Τι φανερώνει ο τρόπος που οδηγείς για σένα

Ο αριστερολωρίδας

Μένει στην αριστερή ό,τι και να γίνει, ακόμα και αν έχουν μαζευτεί οχήματα από πίσω του. Ο αριστερολωρίδας είναι μανιακός με τον έλεγχο, θεωρεί πως έχει πάντα δίκιο ακόμα και αν όλοι οι άλλοι πιστεύουν το αντίθετο. Συνηθίζει να διακόπτει τους συνομιλητές του και να τους πείσει πώς ό,τι κάνουν είναι λάθος.

Ο «μεσαία λωρίδα»

Είναι τύπος χαλαρός, χωρίς βιασύνες και θέλει απλά να φτάσει στον προορισμό του μια λογική ώρα. Δεν είναι αγχώδης, δεν τον πιέζει κάτι και όλα κυλούν ομαλά στη ζωή του.

Ο «δεξιά λωρίδα»

Είναι αρκετά προσεκτικός άνθρωπος στις κινήσεις του, χαμηλών τόνων και συνήθως εσωστρεφής. 

Αυτός που σου κολλάει από πίσω

Είναι συνεχώς σε ένα άγχος να φτάσει κάπου. Η σχέση του με τον χρόνο είναι κακή και κάθε του διαδρομή είναι μια μάχη με το ρολόι. Χάνει εύκολα την υπομονή του και προσπαθεί να κάνει περισσότερα από ένα πράγματα τη φορά, κάτι που ποτέ μα ποτέ δεν καταφέρνει.

Αυτός που περνάει τα stop χωρίς να σταματήσει

Αυτός ο άνθρωπος, αυτός, δεν είναι για να τον εμπιστεύεσαι και δεν μπορεί με τίποτα να φέρει εις πέρας κάτι που απαιτεί λεπτομερή δουλειά.

Η «καρότσα»

Αυτός ο τύπος επιμένει είτε να πηγαίνει στη μέση του δρόμου πιο αργά είτε ακριβώς στο όριο ταχύτητας, αντί να κάνει στην άκρη και να αφήσει τους άλλους να τον προσπεράσουν. Κλασσική περίπτωση passive aggressive τύπου.

Ο «της μάνας σου»

Ο τύπος που δεν χάνει αφορμή να μπινελικώσει ή να κάνει χειρονομίες στον δρόμο είναι συνήθως μονίμως αγχώδης, ανεξαρτήτως αφορμής και αιτίας, και αρκετά δειλός. Είναι εκείνος που θα πει κακά λόγια για σένα στο γραφείο πίσω από την πλάτη σου.

Ο «κόρνας»

Αυτοί οι τύποι που κορνάρουν χωρίς να υπάρχει λόγος – ένα μιλισεκόντ αφού ανάψει το πράσινο – τείνουν να είναι αρκετά επικριτικοί με τους γύρω τους αλλά και πάρα πολύ απρόθυμοι στο να δεχτούν κριτική.

Ο «κινητάκιας»

Αυτός που στέλνει μηνύματα ή χαζεύει το κινητό του ενώ οδηγεί πέρα από δημόσιος κίνδυνος και χαζός είναι από εκείνα τα άτομα τα οποία δεν μπορείς να εμπιστευτείς σε τίποτα – ούτε στην δουλειά, ούτε οπουδήποτε αλλού.

Ο «γκαζιάρης»

Αυτός που έχει το συνήθειο να γκαζώνει χωρίς λόγο και χωρίς καμία αφορμή είναι ο τύπος που δεν τον νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι. Γενικά είναι εμπαθής και μισητός από την πλειοψηφία των ανθρώπων που έρχεται σε επαφή.

Ν. Γ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Ο κόσμος δεν είναι ένα θλιβερό μέρος, είναι απλά μεγάλο."

Ζαν-Λυκ Γκοντάρ, 1930-, Γάλλος σκηνοθέτης

  • 1819 - Ο Αλή Πασάς αναγκάζει τους κατοίκους της Πάργας να εκπαυριστούν στην Κέρκυρα και σε άλλα Επτάνησα.
    1839 - Υπογράφεται η Συνθήκη του Λονδίνου, με την οποία αναγνωρίζεται η ανεξαρτησία του Βελγίου και του Λουξεμβούργου από την Ολλανδία.
    1882 - Πεθαίνει ο Κάρολος Δαρβίνος, άγγλος φυσιοδίφης, θεμελιωτής της Θεωρίας της Εξέλιξης.

© 2002-2019 MEDIA2DAY