SPECIALSΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Τα πιο μισητά άτομα στην παραλία

Ναι, η εναλλακτική θα ήταν ο συντάκτης να πήγαινε σε άλλη παραλία. Πήγε. Κι εκεί τα ίδια γίνονταν.

Τα πιο μισητά άτομα στην παραλία

του Θοδωρή Διάκου

Οι οργανωμένες παραλίες – κατά γενική ομολογία – είναι μια μικρή κόλαση. Και όχι μόνο επειδή προφανώς δεν στηρίζουμε την ιδιωτικοποίηση της θάλασσας και την υποχρέωση να πληρώνουμε ξαπλώστρα. Για την ακρίβεια, δεν θα μιλήσουμε για οργανωμένες, επειδή αυτά που θέλουμε να πούμε τα βλέπουμε και στις παραλίες που απλά παίρνεις την ομπρελίτσα σου και πας.

Επειδή η παραλία έχει έναν τρόπο να βγάζει το τέρας από μέσα μας. Συγγνώμη αν ανήκετε σε κάποια από τις παρακάτω κατηγορίες, αλλά επίσης δεν σας φταίμε σε τίποτα. Ώρα για γκρίνια.

Οι ρακέτες. Γενικά το αγαπάμε το σπορ. Είναι σαν πιο χαλαρό τένις, και το τένις είναι εκλεπτυσμένο άθλημα. Καθόλου εκλεπτυσμένο όμως δεν είναι να βλέπεις δύο τύπους να βογκάνε κάθε φορά που χτυπάνε το μπαλάκι με όλο και περισσότερη οργή. Γιατί το κάνουν αυτό; Είναι ένας τρόπος να λύνουν τα προβλήματά τους; Και γιατί είναι ηθικά κατακριτέο να καταστρέφεις το μπαλάκι, αν πέφτει συνέχεια στα πόδια σου;

Τα ανεξέλεγκτα παιδάκια. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα συγκρατημένα παιδάκια, έχουμε και φίλους συγκρατημένα παιδάκια. Αλλά αν είσαι γονιός και δεν έχεις διδάξει λίιιιγη βασική πειθαρχία στο παιδί σου, έχουμε μεγάλο πρόβλημα μαζί σου.

Οι παππούδες με speedo. ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΣΚΥΒΕΙΣ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Βασικά, οποιοσδήποτε φοράει speedo, τα speedo είναι πλέον παράνομα.

Οι άνθρωποι που φέρνουν το σκυλί τους στην παραλία… και μετά δεν μαζεύουν. Νομίζατε ότι θα πετάγαμε κακία για τα σκυλιά; Προφανώς και όχι, τα σκυλιά είναι όλα άγγελοι. Οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Όσοι πετάνε σκουπίδια. Το λιγότερο που έχεις να κάνεις είναι να πετάξεις τουλάχιστον και τον εαυτό σου. Επειδή εννοούμε ότι όσοι πετάνε σκουπίδια στην παραλία είναι και αυτοί σκουπίδια. Το κάναμε ξεκάθαρο; Οκέι.

Οι πάτερ φαμίλιες με υφάκι “Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε”. Όχι, δεν ξέρω ποιος είσαι, και αν είσαι σημαντικός, δεν θα μπορούσα να το ξέρω, επειδή δεν ενδιαφέρομαι.

Οι μάδερ φαμίλιες που στέκονται δίπλα στους πάτερ φαμίλιες και φωνάζουν ακόμα περισσότερο. Αν ο φεμινισμός πεθάνει, αυτές θα έχουν τραβήξει την σκανδάλη.

Τα παιδιά τους, επειδή το ξέρεις ότι θα μεγαλώσουν και θα γίνουν μ*λακισμένα, με τέτοιους γονείς.

Οποιοσδήποτε παίζει μουσική και δεν είναι dj. Επειδή λογικά θα την παίζει από το κινητό του, και έχουμε κι ένα επίπεδο.

Οι τύποι που την πέφτουν στις σερβιτόρες του beach bar. Έχεις την παραμικρή ιδέα πόσο δύσκολη δουλειά είναι να πρέπει να κάνεις πάνω-κάτω εκατό φορές την ίδια παραλία, με την άμμο να σου καίει τα πόδια, τον ιδρώτα να μπαίνει όπου μπορεί να μπει, να έχεις να κουβαλάς έναν γεμάτο δίσκο, και πάνω σε όλα αυτά να έρχεται ο κάθε τυχαίος και να σου την πέφτει πριν παραγγείλει φρέντο εσπρέσο;

Τα ζευγάρια που αγαπιούνται υπερβολικά. Υπάρχουν ερημικές παραλίες για να το κάνεις αυτό. Έχουμε σίγουρα 2 με 3 άρθρα στο in2life που σου προτείνουμε τέτοιες παραλίες, και το Google είναι ο καλύτερός σου φίλος (όλων μας, αλλά ας μην μιλήσουμε για θεωρίες συνωμοσίας).

To baby oil. Πρώτον, το δέρμα σου θα θυμίζει καμένο κοτόπουλο σε λίγο καιρό. Δεύτερον, ίου.


σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"1792 - Γαλλική Επανάσταση: Η Εθνική Συνέλευση (Convention Nationale), η οποία είχε αναδειχθεί με καθολική ψηφοφορία, κατάργησε την μοναρχία. Ο Λουδοβίκος ΙΣΤ΄ και η οικογένειά του φυλακίστηκαν.
1934 - Γέννηση του Λέοναρντ Κόεν, Καναδός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και συγγραφέας
1937 - Πρώτη έκδοση του Χόμπιτ από τον Τόλκιν.
1964 - Ανεξαρτησία της Μάλτας από το Ηνωμένο Βασίλειο.
1981 - Το Ηνωμένο Βασίλειο δίνει πλήρη ανεξαρτησία στο Μπελίζε
1991 - Ανεξαρτησία της Αρμενίας από την ΕΣΣΔ."

Φρήντριχ Νίτσε, 1844-1900, Γερμανός φιλόσοφος

  • Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά.

© 2002-2018 MEDIA2DAY