Η Finos Film θυμάται τον Ντίνο Ηλιόπουλο

Ο Ντίνος Ηλιόπουλος έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα, και η σελίδα της Finos Film του αφιερώνει ένα συγκινητικό βίντεο.

Ο Κωνσταντίνος «Ντίνος» Ηλιόπουλος γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου 1915 στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου και έφυγε από κοντά μας σαν σήμερα, στις 4 Ιουνίου του 2001.

Το ταλέντο του αστείρευτο, ο τρόπος με τον οποίο υποδυόταν τους ρόλους μοναδικός. Έπαιξε σε περισσότερες από 70 ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, με αποκορύφωμα τον εξαιρετικό «Δράκο» του Νίκου Κούνδουρου.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 18 χρόνων από τον θάνατό του, η σελίδα της Finos Film στο Facebook τιμά τη μνήμη του με ένα συγκινητικό βίντεο το οποίο συνόδευσε με το εξής κείμενο:

«Θαύμαζε τον Τσάρλι Τσάπλιν. Είχε επιστήθιο φίλο τον Μίμη Φωτόπουλο. Ήταν δεινός χορευτής και λάτρης του ωραίου φύλου. Τον χαρακτήριζε η σεμνότητα, η ευγένεια και η φινετσάτη προσωπικότητά του με ευρωπαϊκό αέρα και καλλιέργεια. Ξεχώρισε γρήγορα, αφού μπορούσε να είναι ο εαυτός του και ο ρόλος του ταυτόχρονα. Δεν ήταν λίγοι αυτοί, άλλωστε, που τον ονόμασαν Έλληνα Φρεντ Αστέρ. Απολαύστε τον ανυπέρβλητο Ντίνο Ηλιόπουλο, μέσα από ένα βίντεο διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει»


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v