13 πράγματα που δεν ξέρατε για τον Robbie Williams

Ο Robbie ετοιμάζεται να ανέβει στη σκηνή του επετειακού Rockwave και εμείς ψάχνουμε και βρίσκουμε 13 άγνωστες πληροφορίες για την προσωπική και επαγγελματική του ζωή. 
13 πράγματα που δεν ξέρατε για τον Robbie Williams
Showman, τραγουδιστής, σύζυγος, celebrity. Ο Robbie Williams έχει όλο το πακέτο ενός τύπου που θα σε κάνει να περάσεις καλά σε μια συναυλία, και αυτό αναμένεται να αποδείξει στη σκηνή του επετειακού Rockwave στις 20 Ιουνίου. 

Μέχρι να τον δούμε επί σκηνής λοιπόν και να απολαύσουμε για πρώτη φορά από κοντά όλα τα μεγάλα hits του, ξετρυπώσαμε μερικές άγνωστες πληροφορίες για την επαγγελματική και την προσωπική του ζωή. 

* Γνώρισε τη σύζυγό του Auda Field σε… τυφλό ραντεβού το 2007, το οποίο είχε κανονιστεί από τους κοινούς τους φίλους. Έχει μαζί της ένα παιδί. 

* Δεν ξέρει να οδηγεί! Το 2011 αποκάλυψε ότι δεν έχει κάνει ποτέ μαθήματα οδήγησης, παρά το γεγονός ότι έχει ξεπεράσει την ηλικία των 40. 

* Είναι φανατικός οπαδός της ποδοσφαιρικής ομάδας Port Vale και έχει μερίδιο σε αυτήν, το οποίο αγόρασε το 2006. 

* Έχει τη δική του φίρμα ρούχων με το όνομα Farrell, την οποία δημιούργησε το 2011. Βγάζει κατά κύριο λόγο κομμάτια εμπνευσμένα από το military style. 

* Το κομμάτι Millennium ήταν το μοναδικό του Νο1 στην Μεγάλη Βρετανία. Παραδόξως, το πιο χαρακτηριστικό του τραγούδι, το Angels, κατάφερε να φτάσει μόλις στην 4η θέση των βρετανικών charts όταν κυκλοφόρησε το 1997. 

* Το μεσαίο του όνομα είναι Peter. 

* Τον εξιτάρουν ιδιαίτερα οι ιστορίες με ΑΤΙΑ. Μάλιστα έχει εμφανιστεί σε ντοκιμανταίρ για εξωγήινους, δηλώνοντας ότι έχει δει τρία ιπτάμενα αντικείμενα στη ζωή του. 

* Έχει το ρεκόρ με τα περισσότερα BRIT Awards για τις τελευταίες 2 δεκαετίες, έχοντας κερδίσει 17, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που κέρδισε ως μέλος των Take That. 

* Έχει κατά καιρούς… τραβηχτεί με celebrities όπως η Cameron Diaz, η Nicole Appleton (νυν σύζυγος του τραγουδιστή των OASIS Liam Gallagher) και η Tara Palmer Tomkinson. 

* To 2003 έπαιξε για τρεις συνεχόμενες βραδιές στο Knebworth απέναντι σε κοινό 125.000 ατόμων ανά βραδιά. Οι συναυλίες αυτές προβλήθηκαν σε 3.5 εκατομμύρια κόσμου μέσω τηλεόρασης. 

* Το 2002, υπέγραψε ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην ιστορία της σύγχρονης μουσικής με την ΕΜΙ. To ύψος του συμβολαίου ήταν το αστρονομικό ποσό των 80 εκατομμυρίων λιρών. Ο ίδιος γιόρτασε την συμφωνία με τη δήλωση «Είμαι πιο πλούσιος και από τα πιο τρελά μου όνειρα!». 

* Ο πατέρας του είναι ο κωμικός και τραγουδιστής Pete Conway. 

* Όταν μπήκε στους Take That ήταν μόλις 16 χρονών. Το boy band σχηματίστηκε το 1989.

Ν.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v