11 σταρ όταν ακόμη πήγαιναν σχολείο

«Ξετρυπώσαμε» τις μαθητικές φωτογραφίες 11 διάσημων σταρ και σας παρουσιάζουμε το πριν και το μετά σε ένα photogallery που θα σας κάνει να τους δείτε με άλλο μάτι.
11 σταρ όταν ακόμη πήγαιναν σχολείο
Πώς ήταν άραγε η Lady Gaga προτού ενηλικιωθεί και βάλει τις επικές της περούκες; Υπήρξε εποχή που ο George Clooney δεν είχε γκρίζα μαλλιά; Ποιες σεξοβόμβες του σημερινού Χόλιγουντ ήταν μάλλον απεριποίητες στο λυκειακά τους χρόνια και πόσο πιο baby face μπορεί να γίνει το πρόσωπο του Leonardo DiCaprio;

Ευτυχώς, υπάρχουν τα σχολικά λευκώματα - συνήθεια διαδεδομένη κυρίως στις ΗΠΑ- που μας δίνουν απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα. Παρακάτω, θα δείτε τις φωτογραφίες που «ξετρυπώσαμε» από τα «yearbooks» έντεκα πασίγνωστων celebrities, μαζί με την σημερινή τους εμφάνιση για να συγκρίνετε πόσο καλά τους φέρθηκαν τα χρόνια.

Aaron Paul

Ο ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από τον ρόλο του στο Breaking Bad, όχι πολλά χρόνια πριν – παρ’ ότι αγνώριστος στη φωτογραφία – στα λυκειακά του χρόνια ήταν δεινός snowboarder αλλά φρόντιζε να αναδεικνύει και το καλλιτεχνικό του στιλ.

Jennifer Aniston

Η αγαπημένη «Ρέιτσελ» από τα τηλεοπτικά Φιλαράκια παρακολουθούσε μαθήματα στο Καλλιτεχνικό Λύκειο La Guardia, το σχολείο που ενέπνευσε το γνωστό «Fame». Εδώ την βλέπετε με χαρακτηριστικό χτένισμα των ‘80s και ανέγγιχτο ακόμα από τον χρόνο πρόσωπο (και ανέγγιχτη από τους πλαστικούς μύτη, θα προσθέταμε).

Ben Affleck

Μάλλον μποέμ και από τότε γοητευτικός, ο Μπεν Άφλεκ ως γνωστόν υπήρξε συμμαθητής και κολλητός φίλος από τα γυμνασιακά του χρόνια με τον Ματ Ντέιμον.

Jennifer Lawrence

Αρκετά χρόνια πριν γίνει η πιο ακριβοπληρωμένη νέα σταρ του Χόλιγουντ, και ακόμη περισσότερα πριν διαρρεύσουν γυμνές της φωτογραφίες στο διαδίκτυο, η Λόρενς ήταν μία κοπέλα με σεμνό look και υπέρ του δέοντος παιδικά χαρακτηριστικά.

Mila Kunis

Άλλη μια σύγκριση που αποδεικνύει πόσο μπορεί να «μεταλλαχθεί» ένα κορίτσι μέσα σε λίγα χρόνια: Το «πριν» της Mila Kunis είναι μια μαθήτρια με απεριποίητα μαλλιά, κοτσίδα με ρετρό κοκαλάκι και άγρια ακόμη χαρακτηριστικά. Το «μετά» δικαιολογεί τον τίτλο της σεξοβόμβας που της έχει αποδοθεί στις τάξεις του Χόλιγουντ.

Sandra Bullock

Στη φωτογραφία από το σχολικό λεύκωμα της 50χρονης σήμερα ηθοποιού βλέπουμε μια κοπέλα με ελαφρώς ατυχή κόμμωση, αλλά με διαμορφωμένα από τότε τα γλυκά της χαρακτηριστικά και τη θηλυκότητά της – άλλωστε πρωταγωνιστούσε ήδη σε σχολικές παραστάσεις και shows, είτε ως ηθοποιός είτε ως cheerleader.

Angelina Jolie

H dame Jolie με στρογγυλό πρόσωπο και φουσκωτά μάγουλα; Κι όμως! Μάλιστα, εδώ την βλέπετε σε φωτογραφία από το λεύκωμα του Beverly Hills High School, “εκεί όπου πάνε τα κακά παιδιά», όπως λέει η ίδια. «Ήμουν το ατρόμητο “πανκιό” με το οποίο δεν τα έβαζε κανείς», έχει πει για τα σχολικά της χρόνια.

Leonardo DiCaprio

Ποτέ δεν τον εγκατέλειψε το χαρακτηριστικό baby face του, αλλά στη σχολική του φωτογραφία βλέπετε το… original, όταν ήταν όντως μωρό παιδί. Ο Λίο παράτησε το σχολείο στην εφηβεία του για χάρη τηλεοπτικής σειράς και ξεκίνησε παράλληλα να παρακολουθεί μαθήματα υποκριτικής στην τοπικό κέντρο θεάτρου. «Η ζωή είναι το δικό μου κολλέγιο», έχει δηλώσει.

Lady Gaga

Οι συμμαθητές της την πείραζαν για την μεγάλη της μύτη. Οι υψηλοί της βαθμοί της στερούσαν δημοτικότητα και φίλους. Αλλά τίποτε δεν πτόησε εκείνη την απλή κοπέλα της δεξιάς φωτογραφίας να μεταμορφωθεί στην πιο εκκεντρική σταρ του 21ου αιώνα, που βλέπετε στα αριστερά.

Ashton Kutcher

Τυπικό κολεγιόπαιδο, ο Kutcher με φράντζα-καπελάκι συμμετείχε στην ομάδα ποδοσφαίρου, στην ομάδα θεάτρου και στην χορωδία του σχολείου του. Παρ’ όλα αυτά, η όψη του «καλού παιδιού» ξεγελά: Σε κατάσταση μέθης, ο έφηβος Άστον διέρρηξε το σχολείο του, καταδικάστηκε για το παράπτωμά του και έχασε την υποτροφία που θα έπαιρνε για το Κολλέγιο, καθώς και την κοπέλα του.

George Clooney

Ο Γιώργος χωρίς γκρίζα μαλλιά. Κι όμως, δεν… γεννήθηκε με αυτά! Το αποδεικνύει η σχολική του φωτογραφία, που ωστόσο αν παραβλέψουμε τα μαλλιά του, το πρόσωπο και οι γωνίες του ελάχιστα απέχουν από τη σημερινή του εικόνα. 

Πηγή 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v