Ποιοι top star πέρασαν από το πορνό

Οι πλέον διάσημοι ηθοποιοί του Χόλυγουντ που ξεκίνησαν την καριέρα τους από ταινίες… αμφιβόλου περιεχομένου. Δείτε ποιοι έχουν «ροζ» παρελθόν.
Ποιοι top star πέρασαν από το πορνό
Δεν είναι καθόλου εύκολο να φτάσεις στην κορυφή της λίστας των πιο διάσημων και ακριβοπληρωμένων ηθοποιών της Χόλυγουντ. Ακόμα και οι πιο γνωστοί σήμερα ηθοποιοί, προτού αποκτήσουν την παγκόσμια αναγνώριση, βολεύονταν με ταπεινούς ρόλους σε αισθησιακές ταινίες. Κάποιοι, ύστερα, είχαν μετανιώσει για το «ροζ» παρελθόν τους, κάποιοι άλλοι, αντίθετα, δεν ντρέπονται καθόλου για αυτήν την περίοδο της καριέρας τους, μιάς και η φτώχεια και η ανεργία χτυπούσαν επίμονα την πόρτα τους.

Ιδού μερικοί από τους πιο γνωστούς σταρ του Χόλυγουντ, οι οποίοι έκαναν τα πρώτα βήματα τους στην βιομηχανία του πορνό.

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ

Η εξαιρετική σωματοδομή του «σιδερένιου Άρνι» ήταν αδύνατον να μην τραβήξει την προσοχή των σκηνοθετών της κινηματογραφικής βιομηχανίας του σεξ. Στο επίσημο βιογραφικό του Σβαρτσενέγκερ καταγράφονται όλα τα επιτεύγματα του (κυβερνήτης, πρωταθλητής στο μπόντι μπίλντινγκ) εκτός από τις… αισθησιακές καλλιτεχνικές του δοκιμές. Οι φήμες οργιάζουν ότι πρωταγωνίστησε σε γκέι πορνό ταινία, στις εποχές εκείνες όταν τέτοιου είδους ταινίες προβάλλονταν σε ειδικά σινεμά. Οι γκέι ταινίες με πρωταγωνιστή τον Άρνι εξαφανίστηκαν ως εκ θαύματος, ωστόσο υπάρχει η φωτογράφιση που είχε κάνει στα νιάτα του για λογαριασμό του ομοφυλοφιλικού περιοδικού After Dark.

Ντέμι Μουρ

Όπως και στην περίπτωση του Σβαρτσενέγκερ, δεν υπάρχουν αποδείξεις της πρώιμης «ροζ» καριέρας της Ντέμι Μουρ. Ωστόσο η νεαρή ηθοποιός, ως Demetria Gene Guynes τότε, αναγκάστηκε να συμμετάσχει σε σαδομαζοχιστικές ταινίες, όταν οι αποτυχίες της στα κάστινγκ την έφεραν σε απόγνωση.

Ντέιβιντ Ντουκόβνι

Η αποκάλυψη ότι ο Ντέιβιντ Ντουκόβνι στο παρελθόν είχε πρωταγωνιστεί σε πορνό ταινία, δεν προκάλεσε και μεγάλη έκπληξη. Ο ηθοποιός δεν δίσταζε να αποκαλύψει την «πικάντικη» αλήθεια, διότι υπέφερε από σεξουαλική μανία και είχε εισαχθεί, μάλιστα, σε κλινική αποτοξίνωσης από το σεξ. Ο Ντουκόβνι έκανε πέρασμα από τη softcore τηλεοπτική σειρά The Red Shoes Diaries, όπου, παρεμπιπτόντως πήρε μέρος και ο Ματ ΛεΜπλάνκ, ο οποίος στην πορεία έγινε διάσημος παίζοντας στα «Φιλαράκια».

Κάμερον Ντίαζ

Και αυτή η σέξι ηθοποιός, που για μια περίοδο υπήρξε μία από τις ακριβοπληρωμένες σταρ του Χόλυγουντ, ξεκίνησε την καριέρα της σε πορνό ταινίες. Όταν έγινε πλέον διάσημη, η Ντίαζ έγινε θύμα εκβιασμού από τον σκηνοθέτη της «ροζ» ταινίας, στην οποία συμμετείχε το 1992. Η ηθοποιός τον έσυρε στα δικαστήρια, κερδίζοντας τη δίκη. Το κακό όμως είχε συμβεί, αφού και το αμαρτωλό της παρελθόν διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Τσάκι Τσαν

Ακόμα και ο πιο γνωστός Κινέζος ηθοποιός Τσέκι Τσαν δεν «γλίτωσε» από τον αισθησιακό κινηματογράφο. Δίνοντας μάχη με τη φτώχεια, ο διάσημος ηθοποιός είχε εμφανισθεί γυμνός στην ταινία All in the Family του 1975 και για το πέρασμα αυτό ντόμπρα δήλωσε: «θα έκανα τα πάντα για να βγάλω το ψωμί μου τότε. Άλλωστε και ο Μάρλον Μπράντο έχει κάνει γυμνές σκηνές».

Σιλβέστερ Σταλόνε

Πολύ πριν γίνει γνωστός από τον «Ρόκι» και τον «Ράμπο», για τους φαν των πορνό ταινιών ήταν ήδη διάσημος. Εξάλλου, αναγνωρίστηκε και ως ο πιο διάσημος ηθοποιός του Χόλυγουντ για τους πρωταγωνιστικούς του ρόλους στη «ροζ» βιομηχανία. Ωστόσο, λέγεται ότι στην ταινία «The Party at Kitty and Stud`s» κόπηκαν αρκετές σκληρές σκηνές όταν ο Σταλόνε έγινε δημοφιλής ηθοποιός στη «Μέκκα» του κινηματογράφου.

Έλεν Μίρεν

Η μεγάλη έκπληξη στην λίστα αυτή είναι η Έλεν Μίρεν. Η βραβευμένη με Όσκαρ Βρετανίδα ηθοποιός και από τις πλέον ποιοτικές της κινηματογραφικής βιομηχανίας, στις αρχές της καριέρας της είχε πάρει μέρος σε χαμηλού μπάτζετ ταινίες, αμφιβόλου περιεχομένου και αισθητικής. Μάλιστα, το 1979, η Μίρεν πρωταγωνίστησε στη soft πορνό ταινία, «Καλιγούλας» του Τίντο Μπρας, όπου στο μεγαλύτερο μέρος της κυκλοφορούσε ολόγυμνη.

Σιμπέλ Κεκιλί

Η αναγνώριση ήρθε σε αυτήν την Γερμανίδα ηθοποιό τουρκικής καταγωγής μετά την συμμετοχή της στη ταινία του Φατίχ Ακίν «Gegen die Wand» («Μαζί ποτέ»). Αμέσως μετά η εφημερίδα Bild αποκάλυψε ότι η Σιμπέλ είχε πρωταγωνιστεί σε ταινίες σκληρού πορνό, με αποτέλεσμα η οικογένεια της να κόψει τους δεσμούς μαζί της. Παρεμπιπτόντως, στον γερμανικό κινηματογράφο για ενήλικες η Κεκιλί είναι γνωστή ως Ντιλάρα, όμως εμείς την γνωρίζουμε από την δημοφιλή σειρά «Game of Thrones» όπου παίζει την Shae.
 
Ν. Π.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v