Τι απέγιναν οι σταρ των 90s;

Πώς είναι και τι κάνουν σήμερα η Δόκτωρ Κουίν, ο Ηρακλής, οι Hanson, ο Nick Carter, ο Peter Andre, o Macaulay Culkin και πολλοί ακόμα αστέρες των 90s;
Τι απέγιναν οι σταρ των 90s;
του Νικόλα Γεωργιακώδη

Τι ήταν τα 90s;
Χρυσή εποχή θα απαντήσουν κάποιοι. Τα καλύτερά μας χρόνια, κάποιοι περισσότερο συναισθηματικοί. Ο Ηρακλής του Kevin Sorbo ή o Mitch Buckhannon του Baywatch, οι φαν της δράσης. O Nick Carter, τα κορίτσια.

Τα 90s ήταν τα… 90s. Δε θα μπορούσαμε να τα χαρακτηρίσουμε κάπως, γιατί πολύ απλά οι επιθετικοί προσδιορισμοί θα γέμιζαν ένα ολόκληρο κείμενο. Όπως και να έχει, αναπολώντας την όμορφη εκείνη εποχή, αναρωτηθήκαμε κι εμείς «τι στο καλό απέγιναν οι σταρ της;». Και βρήκαμε 12 απαντήσεις από την τηλεόραση, τον κινηματογράφο και τον χώρο της μουσικής.

Jason Priestley

Οι πρωταγωνιστές της θρυλικής σειράς Beverly Hills θα μπορούσαν να γεμίσουν ένα ολόκληρο άρθρο για το τι απέγιναν. Εμείς επιλέξαμε ίσως τον πιο αναγνωρίσιμο, τον Brandon. Αφού λοιπόν ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της ταινίας, ο ομορφάντρας ηθοποιός έμπλεξε αρκετές φορές με τον νόμο οδηγώντας μεθυσμένος και το 2002 έκανε το μεγάλο βήμα: έγινε οδηγός αγώνων ράλι! Σήμερα, ζει στο LA με τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά, δηλώνει σκηνοθέτης και ηθοποιός, ενώ τον περασμένο Μάιο κυκλοφόρησε και την αυτοβιογραφία του με τίτλο Jason Priestley: A Memoir.

Jane Seymour

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η ηθοποιός που απέδειξε πως οποιαδήποτε γυναίκα μπορεί να γίνει γιατρός στην Άγρια Δύση αν το λέει η καρδιά της είναι σήμερα 63 χρονών και ποζάρει με… μπικίνι σε περιοδικά μόδας. Τόσο απλά. Μετά την επιτυχία της σειράς, συνέχισε την καριέρα της στην τηλεόραση παίζοντας σε σειρές όπως το Smallville, συμμετέχοντας σε reality όπως το Dancing with the Stars και πρωταγωνιστώντας σε ταινίες όπως το Lake Effects του 2012.

Eddie Furlong

Ο πιτσιρικάς του Terminator 2 και του American History X είδε την καριέρα του να καταβαραθρώνεται απότομα στα τέλη των 90s, με τις περισσότερες – αδιάφορες – ταινίες του να βγαίνουν κατευθείαν σε DVD. Έκτοτε είχε αρκετά προβλήματα με κατάχρηση ηρωίνης και κoκαΐνης, ουσίες οι οποίες όπως είχε δηλώσει κατέστρεψαν την καριέρα του. Το 2011 εμφανίστηκε σε μία σκηνή στο Green Hornet, ενώ την ίδια χρονιά το δικαστήριο του στέρησε το δικαίωμα να βλέπει τον γιο του. Το 2013 ξεκίνησε απεξάρτηση και έκανε 61 ημέρες στη φυλακή.

Mark-Paul Gosselaar

Ο τσαχπίνος ξανθομπάμπουρας Zack του Saved by the Bell, αφού συμμετείχε σε remake της θρυλικής σειράς όπως το “Saved by the Bell: The College Years” και “Saved by the Bell: The New Class.”, συνέχισε την καριέρα του στην ηθοποιία, έκανε δύο παιδιά και πρωταγωνίστησε στην σειρά Franklin & Bash και σε αρκετές ακόμα σαν guest. Σήμερα δηλώνει φανατικός των σπορ αυτοκινήτων και συμμετέχει σε αγώνες ταχύτητας.

Haley Joel Osment

Ο πιτσιρικάς που κατάφερε να μας πείσει το 1999 ότι «βλέπει νεκρούς ανθρώπους», συνέχισε την καριέρα του παίζοντας στο A.I. του Spielberg και προσφάτως τα φλας των paparazzi τον πέτυχαν, εμφανώς πιο μεγάλο, στα πλατό της νέας του ταινίας Yoga Hosers, στην οποία υποδύεται έναν Ναζί. Εν τω μεταξύ, πρωταγωνίστησε σε μιούζικαλ στο Broadway, σε κάποιες κινηματογραφικές ταινίες όπως το Montana Amazon, ενώ αυτήν την περίοδο κάνει γυρίσματα και για την ταινία Entourage.

Macaulay Culkin

Το παιδί θαύμα του Μόνος στο Σπίτι αντιμετώπισε έκτοτε ουκ ολίγες φορές προβλήματα με κατάχρηση ναρκωτικών, παρουσίασε τάσεις αυτοκτονίας, τα έφτιαξε με τη Mila Kunis και χώρισε άσχημα με την διάσημη ηθοποιό το 2011, ενώ αυτήν την περίοδο φαίνεται να έχει μαζέψει τα κομμάτια του και κάνει περιοδείες με τη μπάντα του Pizza Underground.

David Hasselhof

Ο άνθρωπος που άλλαξε άρδην την εικόνα που είχε σχηματίσει ο μέσος τηλεθεατής για το πώς θα έπρεπε να είναι ένας ναυαγοσώστης, διανύει σήμερα το 61ο έτος της ηλικίας του, είναι παντρεμένος με το 30χρονο μοντέλο Hayley Roberts και συνεχίζει να ασχολείται με την ηθοποιία – αφού έκανε ένα πέρασμα και από το τραγούδι κάπου στα 90s- συμμετέχοντας μάλιστα στην ταινία Stretch μαζί με την Jessica Alba.

Fred Savage

O πιτσιρικάς του Αξέχαστα Χρόνια που όλοι λιώναμε στο Μακεδονία TV, συνεχίζει σήμερα να ασχολείται με τον κόσμο του θεάματος όμως όντας πίσω από τις κάμερες. Έχει σκηνοθετήσει επεισόδια για αρκετές τηλεοπτικές σειρές όπως το Boy Meets World και το Hannah Montana, ενώ παράλληλα έχει συμμετάσχει στην παραγωγή ταινιών όπως το Friends with benefits και σειρών όπως το Happy Endings. Είναι παντρεμένος με την παιδική του φίλη Jennifer Lynn Stone και έχουν τρία παιδιά. Φέτος, επανήλθε στο στούντιο για να ηχογραφήσει το… swing άλμπουμ Big Night.

Peter Andre

Διαβάζοντας το όνομά του σίγουρα σιγοτραγουδάτε «Ohhhhh mysterious girl…» και λαχταράτε το six pack του. Όμως η αλήθεια είναι ότι μετά από εκείνο το θρυλικό χιτάκι του 1996 ο 41χρονος σήμερα και Κύπριος στην καταγωγή Peter εξαφανίστηκε από τα φώτα της δημοσιότητας για αρκετό καιρό για να επιστρέψει μερικά χρόνια αργότερα πρωταγωνιστώντας σε reality. Παράλληλα παντρεύτηκε την Katie Price το 2005, έκαναν δύο παιδιά, χώρισαν το 2009 και σήμερα είναι με την εντυπωσιακή Emily MacDonagh, με την οποία απέκτησε το τρίτο του παιδί.

Hanson

Τα τρία αμερικανάκια που κατάφεραν να γράψουν τον pop ύμνο των 90s πριν καλά καλά βγάλουν δίπλωμα οδήγησης είναι σήμερα και οι τρεις παντρεμένοι με παιδιά. Ο 31χρονος drummer Isaac έχει δύο γιους, ο 29χρονος τραγουδιστής Taylor έχει τρεις γιους και μια κόρη και ο 26χρονος τραγουδιστής Zac έχει μια κόρη και έναν γιο. Παρ’ όλα αυτά δεν έχουν αφήσει το πάθος τους για τη μουσική πίσω και κυκλοφόρησαν το 2010 νέο άλμπουμ με τίτλο Shout it Out, ενώ ξανάβγαλαν το Middle of Nowhere σε ακουστική βερσιόν.

Kevin Sorbo

O αγαπημένος Ηρακλής της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς που καννιβάλισε όσο καμία άλλη την Ελληνική Μυθολογία, συνεχίζει να ασχολείται με τον κόσμο του θεάματος και του χριστιανισμού στον οποίο έχει αφιερωθεί, κυκλοφορώντας πρόσφατα το DVD “God Is Not Dead”. Ο 56χρονος σήμερα ηθοποιός είναι παντρεμένος με την συνάδελφό του Sam Jenkins και έχουν τρία παιδιά. Αν αναρωτιέστε τι έγινε ο φίλος του Ιόλαος από τη σειρά, ο 57χρονος Michael Hurts, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι συνεχίζει και αυτός την ενασχόλησή του με την ηθοποιία, παίζοντας κυρίως σε θεατρικές παραγωγές , ενώ έχει αφιερωθεί εξίσου και στο γράψιμο.

Nick Carter

O λόγος για τον οποίο τα περισσότερα κοριτσάκια έβλεπαν ανελλιπώς τα video clip των Backstreet Boys, o άνθρωπος που το 2002 πέταξε εκτός συναγωνισμού τον Brad Pitt και τον Justin Timberlake για τον τίτλο του Cosmogirl’s Sexiest Man in the World, συνεχίζει την καριέρα(;) του στο τραγούδι, ενώ παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Lauren Kitt τον περασμένο Απρίλιο.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v