11 celebrities με τα μαγιό τους (χωρίς Photoshop)

Η Eva Longoria έχει λίγη κυτταρίτιδα, η Cameron Diaz κοιλίτσα και η Rihanna ψωμάκια. Είναι, όμως, και πάλι υπέροχες με τα μαγιό τους, χωρίς τη βοήθεια του Photoshop.
11 celebrities με τα μαγιό τους (χωρίς Photoshop)
Πιστεύετε ότι η κυτταρίτιδα, οι ραγάδες, τα ψωμάκια και η χαλάρωση είναι προβλήματα των κοινών θνητών; Ότι το τέλειο σώμα υπάρχει –το έχει, ας πούμε, η Eva Longoria, ή η Rihanna; Πιστεύετε λάθος. Μια ματιά στις φωτογραφίες των celebrities με τα μαγιό τους που βλέπουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα το φως της δημοσιότητας πριν προλάβουν να περαστούν από το μαγικό air brush του Photoshop θα σας πείσει.

Οι φωτογραφίες που συγκεντρώσαμε παραπάνω δεν έχουν σκοπό να σας πείσουν ότι η Mischa Barton ή η Cameron Diaz είναι στην πραγματικότητα χοντρές ή άσχημες. Θα ήταν πανέμορφες ακόμα και με δέκα έξτρα κιλά η καθεμία. Πράγμα που πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουν και τα glossy περιοδικά που επιμένουν να προβάλουν μια τελειότητα η οποία δεν υπάρχει πουθενά έξω από τις σελίδες τους. Θα γλιτώσει ο πλανήτης από πολλές διατροφικές διαταραχές και άλλα τόσα ψυχολογικά προβλήματα.

Η.Κ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v