Πιο σέξι γυναίκα του κόσμου η Σκάρλετ Γιόχανσον!

Η 28χρονη ηθοποιός ανακηρύχθηκε από το Esquire πιο σέξι γυναίκα του κόσμου για δεύτερη φορά, πράγμα πρωτοφανές στην ιστορία του θεσμού.
Πιο σέξι γυναίκα του κόσμου η Σκάρλετ Γιόχανσον!
Το περιοδικό Esquire ανακήρυξε για δεύτερη φορά την Σκάρλετ Γιόχανσον ως την πιο σέξι γυναίκα του κόσμου. Η 28χρονη ηθοποιός είναι η μοναδική που έχει κατακτήσει αυτόν τον τίτλο δύο φορές –η προηγούμενη ήταν το 2006.

Η Σκάρλετ Γιόχανσον πρωταγωνιστεί σε τρεις ταινίες που θα προβληθούν αυτό το φθινόπωρο: Στο Don Jon παίζει το ρόλο της ερωμένης ενός ανθρώπου εξαρτημένου από την πορνογραφία, ενώ στο θρίλερ φαντασίας Under the Skin υποδύεται μια σαγηνευτική εξωγήινη. Επίσης, η Γιόχανσον έχει δανείσει τη φωνή της στην ταινία animation Her.

«Ξέρετε, πρέπει να βιαστώ», δήλωσε η αμερικανίδα ηθοποιός στο περιοδικό. «Είμαι μια 28χρονη γυναίκα που εργάζεται στο χώρο του κινηματογράφου, σωστά; Σύντομα οι ρόλοι που θα μου προσφέρονται θα είναι αυτοί της μητέρας (των μεγαλύτερων σε ηλικία γυναικών). Και μετά σταματούν οι προτάσεις».

Τον περασμένο μήνα η Γιόχανσον ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Γάλλο δημοσιογράφο Ρομέν Ντοριάκ. Ο προηγούμενος γάμος της με τον ηθοποιό Ράιαν Ρέινολντς έληξε το 2011, μετά από τρία χρόνια.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v