Ο Κασιδιάρης υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος επιβεβαίωσε στον αέρα εκπομπής πως ο Ηλίας Κασιδιάρης θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής για τον δήμο της Αθήνας.
Ο Κασιδιάρης υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων
Στον αέρα της διαδικτυακής τηλεοπτικής εκπομπής του Ηλία Κασιδιάρη επέλεξε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, να επιβεβαιώσει πως ο βουλευτής του κόμματός του εξακολουθεί να είναι η πρώτη του επιλογή για το χρίσμα του υποψήφιου δημάρχου της Αθήνας.

Όπως όλα δείχνουν, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, τον Μάιο του 2014, ο Ηλίας Κασιδιάρης θα ετοιμάζει προεκλογικές ομιλίες. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μιχαλολιάκος δήλωσε στον αέρα: «Το έχω πει, κατά πάσα πιθανότητα, θα είσαι ο υποψήφιος (της Χρυσής Αυγής) για την Αθήνα. Με πήρε κάποιος τηλέφωνο και μου είπε ότι μια εφημερίδα έγραψε ότι σε έκοψα. Δεν υπάρχει τίποτα από αυτά τα πράγματα».

Εν τω μεταξύ, επίσης στην διαδικτυακή του εκπομπή, ο Νίκος Μιχαλολιάκος δήλωσε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η οικογένειά του θα πρέπει να απελαθούν «γιατί είναι λαθρομετανάστες». Έψεξε μάλιστα την στάση του πρωθυπουργού και την απόφασή του να καλέσει τον διεθνή μπασκετμπολίστα στο Μέγαρο Μαξίμου. «Έπρεπε να τους σταματήσει έξω από το Μαξίμου μια κλούβα της Αστυνομίας και να τους οδηγήσει στην Καλογρέζα», ανέφερε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής – εννοώντας προφανώς «Αμυγδαλέζα».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v