Ο Νίκος Γκάλης φαβορί για το μπασκετικό Hall of Fame

Οι αναγνώστες του ESPN, ψηφίζουν… Νίκο Γκάλη δαγκωτό και με διαφορά, για το μπασκετικό Hall of Fame του 2013. Δείτε τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, και ψηφίστε κι εσείς στη διαδικτυακή δημοσκόπηση.
Ο Νίκος Γκάλης φαβορί για το μπασκετικό Hall of Fame
Τα ονόματα των υποψηφίων για το μπασκετικό Hall of Fame του 2013 ανακοινώθηκαν, και το ESPN, το μεγαλύτερο πρακτορείο αθλητικών ειδήσεων παγκοσμίως, διοργανώνει μεγάλη online ψηφοφορία, ρωτώντας τους αναγνώστες του ποιους παίκτες θα ήθελαν να δουν στην τελική κατάταξη. Ο Νίκος Γκάλης συγκεντρώνει μέχρι στιγμής εντυπωσιακό ποσοστό ψήφων, ενώ τα σχόλια που ακολουθούν κάτω από την ψηφοφορία είναι, στην πλειοψηφία τους, γραμμένα στα ελληνικά.

Το ποσοστό που συγκεντρώνει ο Έλληνας θρύλος μέχρι στιγμής ανέρχεται στο 95,7% των ψήφων, στη λίστα με τους υποψηφίους της Επιτροπής για την Παγκόσμια Κατάταξη –σημειώνεται ότι οι λίστες είναι χωρισμένες ανά επιτροπή, κι έτσι υπάρχουν διαφορετικοί υποψήφιοι στη λίστα της επιτροπής για την Βόρεια Αμερική, άλλοι στη λίστα της επιτροπής των βετεράνων, άλλοι από την διεθνή επιτροπή και πάει λέγοντας. Από τους υπόλοιπους υποψήφιους της συγκεκριμένης λίστας, δεύτερος έρχεται μέχρι στιγμής ο Βλάντε Ντίβατς με 2,4%, ενώ όλοι οι υπόλοιποι έχουν κάτω από 0.6%.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που Έλληνας μπασκετμπολίστας είναι υποψήφιος να λάβει την τεράστια αυτή τιμή. Ο πρώτος ήταν ο Συμεών Μαυροσκούφης. Στο Hall οf Fame θα μπει ένας από τους δεκατρείς παίκτες της συγκεκριμένης λίστας. Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στις 15 Φεβρουαρίου. Διευκρινίζεται, πάντως, πως η τελική απόφαση θα ληφθεί από μέλη ειδικής Επιτροπής και όχι από την online ψηφοφορία των αναγνωστών του ESPN.

Μπορείτε κι εσείς να ψηφίσετε, κάνοντας κλικ εδώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v