Ο Πούτιν, ο Ομπάμα και το... ομαδικό σεξ

Μιλώντας στο Russia Today, λίγο πριν την συνάντησή του με τον Ομπάμα, ο Βλαντιμίρ Πούτιν σχολίασε τον υποψήφιο των Δημοκρατικών, τις αμερικανικές εκλογές, αλλά και τις Pussy Riot, εκμεταλλευόμενος την ευκαιρία να καταθέσει την άποψή του για το ομαδικό σεξ.
Ο Πούτιν, ο Ομπάμα και το... ομαδικό σεξ
Πριν τη συνάντησή του στο Βλαδιβοστόκ με τους Χου Τζιντάο και Μπάρακ Ομπάμα, ο Βλαντιμίρ Πούτιν σχολίασε τις αμερικανικές εκλογές, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τις Pussy Riot. 

Ο Πούτιν υπενθύμισε ότι και στο παρελθόν έχουν προκαλέσει το δημόσιο αίσθημα, αρνούμενος ωστόσο να σχολιάσει τη διετή ποινή φυλάκισης για τις τραγουδίστριες και προσθέτοντας με νόημα ότι "για κάποιους το ομαδικό σεξ είναι προτιμότερο, γιατί όπως σε όλες τις ομαδικές δουλειές μπορεί κανείς να τεμπελιάσει". Τόνισε πως τα μέλη του συγκροτήματος είχαν συμμετάσχει σε μια συνεδρία ομαδικού σεξ σε δημόσιο μέρος και είχαν ανεβάσει ένα βίντεο στο Ίντερνετ.


Πούτιν για Ομπάμα, Pussy Riot από CDemo83

Ο Ρώσος Πρόεδρος περιέγραψε επίσης τον Ομπάμα ως "έντιμο πολιτικό, που επιζητά αλλαγές", επικρίνοντας παράλληλα ως εσφαλμένη την αντιρωσική ρητορεία του Ρεπουμπλικανού Ρόμνεϊ. "Μία προεδρία Ρόμνεϊ θα διεύρυνε το ρήγμα σχετικά με την αντιπυραυλική άμυνα που οι ΗΠΑ αναπτύσσουν στην Ευρώπη", πρόσθεσε.

Μιλώντας στο "Russia Today" ο Ρώσος πρόεδρος προειδοποίησε ότι η Ρωσία δεν αλλάζει πολιτική ως προς τη Συρία και ότι διάδοχος του Άσαντ μπορεί να είναι η Αλ-Κάιντα.

Παράλληλα, ο Πούτιν στάθμευσε στο Γιαμάλ της Σιβηρίας και πέταξε με ειδικό αεροπλανάκι για να προπονήσει πτηνά απειλούμενου είδους γερανού, τα οποία μεγάλωσαν σε αιχμαλωσία και πρέπει να πετάξουν μόνα προς την Κεντρική Ασία.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v