Μαρία Κορινθίου: Η πιο σέξι Ελληνίδα μιλά στο in2life

Επιτυχημένη καριέρα, ευτυχισμένος γάμος, οικογένεια. Η Μαρία Κορινθίου, ίσως η πιο σέξι Ελληνίδα, μιλά στο in2life για την επαγγελματική της πορεία, τις σχέσεις και τους σύγχρονους Έλληνες.
συνέντευξη στη Φιλουμένα Ζλατάνου

Είναι η γυναίκα φαντασίωση για κάθε αρσενικό. Όσοι έχουν δει ταινίες της ή φωτογραφήσεις της σε περιοδικά σίγουρα δεν την ξεχνούν εύκολα. Αλλά αυτή είναι η επιφάνεια. Μπορεί πολλοί να μην το γνωρίζουν αλλά η Μαρία Κορινθίου δεν έχει απλά το ωραίο και σέξι προφίλ της να επιδείξει αλλά και μια σειρά από ερμηνείες τολμηρές σε ρόλους για τους οποίους δε φοβήθηκε να τσαλακώσει την εικόνα της, καθώς και με μία πολύ καλή ραδιοφωνική καριέρα.

Με σπουδές στη Βοστόνη, θητεία στη Νέα Υόρκη και εμπειρία σε ένα δύσκολο χώρο όπως ο αμερικάνικος κινηματογράφος, η Κορινθίου επέστρεψε το 2005 στην Αθήνα, όταν έληξε η βίζα της. Ξεκίνησε να δουλεύει ως μουσικός παραγωγός στο ραδιόφωνο και σιγά σιγά άρχισε να εδραιώνεται στον καλλιτεχνικό χώρο, με συμμετοχές σε επιτυχημένες σειρές όπως «ο Γητευτής», «Υπέροχα Πλάσματα», «ο Νόμος της Εκδίκησης» (Κύπρος) και στην ταινία «Deep End». Λιγότερο γνωστό γνώρισμά της είναι η ωραία φωνή της.

Έπειτα ήρθε ο έρωτας και η σχέση της με τον συνάδερφό της Γιάννη Αϊβάζη, ο γάμος και η κόρη τους Ισμήνη. Πιστεύει ότι η καριέρα και η μητρότητα δεν επηρεάζονται αρνητικά το ένα από το άλλο και ότι μπορείς να τα συνδυάσεις, ενώ θεωρεί σημαντικότερα χαρακτηριστικά σε μία σχέση την εκτίμηση και τον σεβασμό.

Μας μίλησε ένα ηλιόλουστο απόγευμα, με άκρως κατάλληλο φόντο τη θάλασσα της Βούλας για τις σχέσεις, τη δουλειά της, την αγάπη της για τα ζώα και για το πώς η πολλή ειλικρίνεια μπορεί να καταλήξει στην αγένεια.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v