Όταν οι celebrities πάνε διακοπές

...Διασκεδάζουν όπως οι περισσότεροι από εμάς. Παίζουν με τα κύματα, απολαμβάνουν βόλτες στην παραλία και επισκέπτονται μνημεία και αξιοθέατα. Ανακαλύψαμε πού συχνάζουν οι περισσότεροι celebrities στις διακοπές τους και τους "πιάσαμε" σε προσωπικές τους στιγμές.
Όταν οι celebrities πάνε διακοπές
της Έλενας Μπούλια

Φανταζόμαστε τις διακοπές των πρωτοκλασάτων celebrities με τα πιο λαμπερά και εξωτικά χρώματα. Υποθέτουμε πως περνούν τις μέρες τους σε all-inclusive απομονωμένα resorts, μακριά από όλους και από όλα, φορώντας μαύρα γυαλιά και μένοντας για ώρες ξαπλωμένοι δίπλα σε κάποια endless pool με θέα κάποιον endless ωκεανό. Πιστεύουμε πως είναι σνομπ και απρόσιτοι, απαιτητικοί και αυθάδεις με προσωπικό και θαυμαστές και πως διακοπές για αυτούς σημαίνει απλά απόσυρση από τα κοινά και απόλυτη χλιδή.

Κι όμως -σύμφωνα τουλάχιστον με τους paparazzi- δεν είναι πάντα έτσι. Οι πραγματικά «φτασμένοι» celebrities δεν έχουν ανάγκη από υπερβολικές πολυτέλειες για να απολαύσουν τις διακοπές τους. Δείχνουν να έχουν "πιάσει το νόημα" και να μπορούν να ευχαριστηθούν με πολύ πιο απλά πράγματα, όπως το παιχνίδι στην παραλία, το surf και η περιήγηση σε νέα μέρη. Έχοντας τη δυνατότητα να πάνε όπου θέλουν, ασχέτως κόστους και περιορισμένης άδειας, τους βλέπουμε τελικά να καταλήγουν εκεί όπου λίγο πολύ όλοι μας καταλήγουμε: Σε μία υπέροχη παραλία!

Εντάξει, στις περισσότερες περιπτώσεις, η παραλία αυτή βρίσκεται κάπου στις Μπαχάμες, ή στη Χαβάη, ή στο Σεν Τροπέ. Ε και; Τι έχουν να μας πουν οι Μπαχάμες μπροστά στην Ελαφόνησο, τους Εγκρεμνούς ή τον Μύρτο; Πόσο πιο μαγευτικό να είναι το Σεν Τροπέ από την Οία της Σαντορίνης; Η’ μήπως υπάρχει καμία περίπτωση η Χαβάη να έχει καλύτερη νυχτερινή ζωή από τη Μύκονο;

Ανατρέχοντας σε φωτογραφίες των celebrities από τις πιο πρόσφατες καλοκαιρινές τους διακοπές, διαπιστώνουμε (για άλλη μία φορά) πως είναι και αυτοί κοινοί θνητοί. Διασκεδάζουν όπως και εμείς με τα ίδια απλά πράγματα, έχουν κοιλίτσες και κυτταρίτιδα, και στις αστείες βουτιές τους το μακιγιάζ φεύγει.

Ποιους εντοπίσαμε, λοιπόν, και πού; (Δείτε στο Photo Gallery)

Την Cameron Diaz (φωτο), γνωστή λάτρη του surf, να «πιάνει» το κύμα στις Μπαχάμες. Τη Cindy Crawford με τον εδώ και δέκα χρόνια σύζυγό της Rande Gerber στο Μάουι. Το ζευγάρι (με τα δύο τους παιδιά) νοικιάζουν ένα υπέροχο σπίτι τους καλοκαιρινούς μήνες, το οποίο τους κοστίζει περί τα 23.000 ευρώ τον μήνα. Στο Maui, ωστόσο, εθεάθη και ο κινηματογραφικός Spiderman, Toby Maguire, να τεστάρει τις ικανότητές του στο kayak.

Η οικογένεια Μπέκαμ επισκέπτεται τακτικά τη Γαλλική Ριβιέρα, και συγκεκριμένα το Σεν Τροπέ. Ο φακός των paparazzi τους έχει απαθανατίσει αμέτρητες φορές πάνω σε σκάφη, ιστιοπλοϊκά και jet ski. Στο ίδιο μέρος βρέθηκε και η Penelope Cruz λίγο καιρό πριν εμφανιστεί η κοιλίτσα της εγκυμοσύνης της. Η Drew Barrymore, λίγο πριν το σκηνοθετικό της ντεμπούτο (στην ταινία Whip it!, που θα βγει στους κινηματογράφους το 2009, με πρωταγωνίστρια την Ellen Page), πέρασε μερικές μέρες χαλάρωσης παρέα με φίλους κάτω από τον ήλιο του Καουάι, στη Χαβάη.

Η καθόλου desperate housewife, Eva Longoria (φωτο) με τον σύζυγό της Tony Parker επισκέπτονται συχνά για διακοπές το νησί St. Thomas, ένα από τα Virgin Islands στην Καραϊβική. Ενώ ο Hugh Grant, έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές (με το θαλάσσιο στρώμα του ή μη) στα Μπαρμπέιντος. Στο ίδιο μέρος εθεάθη και η τραγουδίστρια Rihanna, να τσαλαβουτά στη θάλασσα με την οικογένεια και τους φίλους της.

Η Natalie Imbruglia συνήθιζε να επισκέπτεται, παρέα με τον (πρώην πλέον) σύντροφό της το Μονακό και να επιδίδεται μαζί του σε θαλάσσια σπορ. Ενώ ο Jack Nicholson, εθεάθη πρόσφατα στο σκάφος κάποιου φίλου να απολαμβάνει τον ήλιο του γραφικού θέρετρου St Jean Cap Ferrat, στη νοτιοανατολική Γαλλία. Λάτρης της Χαβάης και η Kirsten Dunst που εθεάθη σε παραλία με μία φίλη της, λίγο καιρό πριν επισκεφθεί την κλινική αποκατάστασης για άτομα που πάσχουν από κατάθλιψη.

Η Anna Kournikova και ο Enrique Iglesias, προφανώς πάλι μαζί, εθεάθησαν πριν λίγο καιρό να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα κατά την παραμονή τους στις Γαλλικές Δυτικές Ινδίες. Η Mariah Carey, εκτός ελέγχου, «πίνει τη θάλασσα στο ποτήρι», και βουτά συχνά στα κύματα του Αγίου Βαρθολομαίου, στην Καραϊβική.

Τη Χαβάη δείχνει να προτιμά και η Μεγκ Ράιαν (φωτο), που απολαμβάνει εκεί τις διακοπές της με την υιοθετημένη κόρη της, Daisy True. Ο Orlando Bloom ταξίδεψε πρόσφατα στο Κατμαντού με τη Unicef και πέρασε αρκετή ώρα στους τοπικούς ναούς και στα αξιοθέατα. Εξίσου εξωτικές και οι διακοπές της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, με τον πρίγκιπα Harry και την φιλενάδα του Chelsea Davy να απολαμβάνουν τον ήλιο της Μοζαμβίκης, ενώ ο αδελφός του, πρίγκιπας William, βρισκόταν τον ίδιο καιρό στο νησί Rodriguez, του Μαυρίκιου.

Ο Robert De Niro προτίμησε φέτος την πανέμορφη Βενετία για της διακοπές του. Βρέθηκε εκεί με τη γυναίκα του Grace Hightower και τον γιο του Elliot. Ενώ η -διαζευγμένη πλέον από τον Ethan Hawke- Uma Thurman βρέθηκε αρκετά νοτιότερα, στη Ρώμη, με τα δυο της παιδιά, Maya Ray και Levon Roan.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v