18 διάσημοι που δεν ήξερες ότι είχαν συγγένεια

Μια μεγάλη οικογένεια είναι όλοι αυτοί εκεί στο Χόλιγουντ. Και μπορούμε να σου αποδείξουμε του λόγου μας το αληθές.
18 διάσημοι που δεν ήξερες ότι είχαν συγγένεια
Αν νόμιζες πως μόνο στην Ελλάδα έχουμε οικογενειοκρατίες, πλανιόσουν πλάνη οικτρά. Ευτυχώς που έχεις κι εμάς να σου ανοίγουμε τα μάτια, για το ποιος σχετίζεται με ποιον στη μεγάλη οικογένεια που λέγεται αμερικανικό star system.

Ο Hugh Grant και ο Thomas Brodie-Sangster

Δύο από τους πιο αγαπημένους πρωταγωνιστές του Love Actually, ο Πρωθυπουργός Hugh Grant και ο ερωτευμένος πιτσιρίκος (και μετέπειτα σταρ του Game of Thrones) Thomas Brodie-Sangster είναι ξαδέρφια, όπως αποκάλυψε ο δεύτερος. Για την ακρίβεια, η προγιαγιά του Brodie-Sangster και η γιαγιά του Hugh Grant ήταν αδερφές.



Ο Stanley Tucci και η Emily Blunt

Η αδερφή της σταρ του Ο Διάβολος Φοράει Πράντα, Felicity Blunt, είναι παντρεμένη με τον Stanley Tucci, πράγμα που κάνει την συμπαθή ηθοποιό κουνιάδα του συμπρωταγωνιστή της στην εν λόγω ταινία.

H Kerry Washington και… ο Colin Powell

Να και κάτι που δεν περίμενες. Η σούπερ σταρ πρωταγωνίστρια του Scandal είναι, κατά όχι και τόσο τραγική ειρωνεία, ξαδέρφη του εκλιπόντος Υπουργού Εσωτερικών του George Bush του junior, Colin Powell.



Η Jamie Lee Curtis, η Janet Leigh και ο Tony Curtis

Ξέρεις ποια ήταν η μαμά της Jamie Lee Curtis; Η πρωταγωνίστρια του Ψυχώ. Και ποιος ήταν ο μπαμπάς της; Ο πρωταγωνιστής, μεταξύ άλλων πολλών, του Μερικοί το προτιμούν καυτό. Τώρα εξηγούνται πολλά πράγματα, ναι.

Η Zoë Kravitz και (όχι αυτός που νομίζεις αλλά) ο Jason Momoa


Το ότι η σταρ του Mad Max: Fury Road είναι η κόρη του Lenny Kravitz μάλλον θα το μάντευες από το επίθετό της. Το ότι ο Καλ Ντρόγκο της καρδιάς μας όμως παντρεύτηκε μετά το διαζύγιο τη μαμά της, Lisa Bonet, και τώρα είναι ο πατριός της Zoë δεν το ήξερες, το ήξερες;



Η Shirley MacLaine και ο Warren Beatty

Εντάξει, αν παρακολουθείς τα της παλιάς γενιάς του Χόλιγουντ, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να το ήξερες πως αυτοί οι δύο είναι αδέρφια. Το αφήνουμε, ωστόσο σε αυτήν εδώ τη λίστα για να μαθαίνουν οι νεότεροι.

Η Dakota Johnson, η Melanie Griffith, και η Tippi Hedren

Δεν σχετίζονται απλά, είναι η μία μαμά της άλλης. Η απίστευτη Anastasia του Fifty Shades of Gray είναι κόρη της σταρ των 80s Melanie Griffith, η οποία είναι με τη σειρά της κόρη μιας από τις θρυλικές πρωταγωνίστριες του Alfred Hithcock, της Tippi Hedren.



Ο Jonah Hill και η Beanie Feldstein

Ο αγαπημένος κωμικός και σκηνοθέτης είναι ο μεγάλος αδερφός της γνωστής από τα Ladybird και What we do in the shadows, Beanie Feldstein.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v