Ο Τζόνι Ντεπ τελικά τα έφτιαξε με τη δικηγόρο του

Ο δημοφιλής ηθοποιός έχει σχέση με τη δικηγόρο που ανέλαβε την υπόθεσή συκοφαντικής δυσφήμισης κατά της Sun.
Ο Τζόνι Ντεπ τελικά τα έφτιαξε με τη δικηγόρο του
Οι φήμες επιβεβαιώνονται και ο Τζόνι Ντεπ βγαίνει πράγματι με έναν από της δικηγόρους του στην υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης κατά της βρετανικής εφημερίδας Sun, όμως δεν πρόκειται για την Καμίλ Βάσκεθ όπως είχε διαδοθεί.

Ο Τζόνι τα έχει με μια δικηγόρο ονόματι Τζόελ Ριτς, η οποία τον εκπροσώπησε στη δίκη στο Ηνωμένο Βασίλειο την οποία και έχασε. Προφανώς, ο Ντεπ δεν της κράτησε μούτρα, και το περιοδικό TMZ επιβεβαίωσε ότι είναι όντως μαζί.

Η Ριτς είναι παντρεμένος αλλά τώρα βρίσκεται σε διαδικασία διαζυγίου. Αυτή και ο εν διαστάσει σύζυγός της έχουν 2 παιδιά.

Η Ριτς δεν ήταν μέλος της δικηγορικής ομάδας της Βιρτζίνια η οποία κέρδισε τη δίκη ενάντια στην Άμπερ Χερντ, αλλά ήταν παρούσα στο δικαστήριο για «υποστήριξη», σύμφωνα με το Us Weekly το οποίο έβγαλε και το «λαβράκι» της σχέσης τους.

Το βιογραφικό της δικηγόρου αναφέρει ότι «εργάζεται για να υπερασπιστεί τη φήμη [των πελατών] ενάντια σε ψευδείς και δυσφημιστικούς ισχυρισμούς στον έντυπο, στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης». Συνεχίζει λέγοντας ότι έχει «ιδιαίτερη τεχνογνωσία στην προστασία της ιδιωτικής ζωής των ατόμων από αδικαιολόγητη εισβολή και την προσοχή των μέσων ενημέρωσης».

Άντε, με το καλό!

Με πληροφορίες από ΤΜΖ
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v