Ο Τομ Χάρντι κέρδισε τουρνουά ζίου ζίτσου γιατί μπορεί

Πολυτάλαντο αυτό το αγόρι. Δεν είναι μόνο η καριέρα του που απογειώνεται τα τελευταία χρόνια, είναι και οι επιδόσεις του στο βραζιλιάνικο ζίου ζίτσου.
Ο Τομ Χάρντι κέρδισε τουρνουά ζίου ζίτσου γιατί μπορεί
Ο Τομ Χάρντι δεν είναι μόνο ένας από τους πιο κοσμαγάπητους ηθοποιούς του Χόλιγουντ σήμερα. Είναι πλέον και πρωταθλητής ζίου ζίτσου, μετά την συμμετοχή του στο τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στο Σάββατο, και στο οποίο κέρδισε κάθε αντίπαλο που βρέθηκε μπροστά του.

Ο 45χρονος Χάρντι συμμετείχε στο 2022 Brazilian Jiu-Jitsu Open Championship, ένα τουρνουά που διοργανώθηκε από το Ultimate Martial Arts Championships στη σχολή Oakgrove του Μίλτον Κέινς στη Βρετανία. Το πιστοποιητικό του πρωταθλητή απονεμήθηκε στον Έντουαρντ Χάρντι, όπως είναι το πραγματικό όνομά του.

Εκπρόσωπος της διοργάνωσης μίλησε στον Guardian, λέγοντας πως ο Χάρντι είναι «πολύ καλό παιδί» και πως ήταν «πραγματική ευχαρίστηση» να τον φιλοξενήσουν στο τουρνουά.

«Όλοι τον αναγνώρισαν, αλλά ήταν πολύ ταπεινός [...] αφιέρωσε χρόνο στον κόσμο για να βγάλει φωτογραφίες μαζί του», δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Ο Χάρντι, ο οποίος κατέχει μπλε ζώνη στο βραζιλιάνικο ζίου ζίτσου, έχει συμμετάσχει και σε άλλα πρωταθλήματα πολεμικών τεχνών στο παρελθόν. Τον περασμένο Αύγουστο, για παράδειγμα, κέρδισε δύο χρυσά μετάλλια σε φιλανθρωπικό διαγωνισμό ζίου ζίτσου στο Wolverhampton.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v