Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Τα επεισόδια με τον Φιλιππίδη δεν έπρεπε να κοπούν»

Η αγαπημένη ηθοποιός και δημιουργός μίλησε εφ’ όλης της ύλης σε συνέντευξή της στην Κατερίνα Καινούργιου – και ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν έλειψε από την κουβέντα.
Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Τα επεισόδια με τον Φιλιππίδη δεν έπρεπε να κοπούν»
Σε τηλεοπτική της συνέντευξη στην τηλεόραση για τη «Super Κατερίνα» στα παρασκήνια του θεάτρου Άλσους όπου παρουσιάζει τη νέα της παράσταση «Τι ζούμε ρε;», η Δήμητρα Παπαδοπούλου μίλησε για τη ζωή της, τη μητρότητα, τους «Απαράδεκτους» αλλά και για το κίνημα #metoo.

«Όταν ήμουν παιδί ήμουν βέβαιη ότι θα έκανα παιδί γιατί έπαιζα με τις κούκλες μου και τις νανούριζα. Στην πορεία δε χρειάστηκε, δε βγήκε, δεν προέκυψε. Δεν το ήθελα. Δε θα ήμουνα καλή μάνα ή θα ήμουνα μάνα – θύμα. Ένα από τα δύο θα γινόμουνα. Ή θα τα έριχνα όλα στο παιδί οπότε θα έχανα τον εαυτό μου ή θα γινόμουν το αντίθετο. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα εγώ να βρω το μέτρο» απάντησε η Δήμητρα Παπαδοπούλου σε ερώτηση για το αν σκέφτηκε ποτέ να γίνει μάνα.

«Τον εαυτό σου με νυφικό τον έχεις φανταστεί;» ήταν η επόμενη ερώτηση της παρουσιάστριας.

«Ναι, βεβαίως, μέχρι τα 14 – 15. Μετά έβαλα δύο νυφικά σε δυο γυρίσματα, στους “Απαράδεκτους” και στο “Σ’ αγαπώ, μ’ αγαπάς”, και κατάλαβα πόσο κουραστικό ένδυμα είναι. Δύο φορές ντύθηκα νυφούλα. Μια χαρά… Και δεν μου αρέσει και σαν θέαμα όταν εμφανίζεται η νυφούλα, κλαίνε οι άλλοι… Κάτι δε μου πάει καλά» απάντησε η αγαπημένη ηθοποιός.

Κάποια στιγμή η κουβέντα πήγε στους «Απαράδεκτους», αλλά και στο «κόψιμο» των επεισοδίων με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Όταν τελείωσαν τους βλέπαμε πολύ καιρό και κάποια στιγμή είπα ότι είναι πνευματική περιουσία. Δεν γίνεται να μην τη σέβεται κανείς και να την καταπατάει. Ευτυχώς βρέθηκε μια νομική φόρμουλα και το σώσαμε. Δεν νομίζω ότι έπρεπε να κοπούν οι σκηνές με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ήταν και είναι ένας σπουδαίος κωμικός, ανεξαρτήτως τα όσα λένε και τη δράση του, την οποιαδήποτε λένε και θα δούμε τι γίνεται…» ανέφερε σχετικά, ενώ σχολίασε και το κίνημα #metoo.

«Είναι ένα κίνημα που έπρεπε να έρθει, αλλά διαφωνώ με τον όρο #metoo. Θα ήθελα να είχαμε ιδανικά μια δική μας λέξη, αλλά αυτό είναι δική μου ιδιομορφία. Κάποια στιγμή το πράγμα παρεκτράπη και έπρεπε να μπει ένα μέτρο…. αλλά πάλι έχουμε μια ακρότητα σε σχέση με την αντιμετώπιση του φαινομένου», ανέφερε.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v