H Σακίρα απέλυσε υπάλληλο γιατί δεν της ζέστανε κοτόπουλο

Για ένα κομμάτι κοτόπουλο, η διάσημη τραγουδίστρια φέρεται να απέλυσε ζευγάρι οικιακών βοηθών.
H Σακίρα απέλυσε υπάλληλο γιατί δεν της ζέστανε κοτόπουλο
H Sakira φέρεται να απέλυσε έναν υπάλληλο επειδή αρνήθηκε να της ζεστάνει ένα κομμάτι κοτόπουλο. Η αποκάλυψη έγινε στο πλαίσιο ενός ντοκιμαντέρ για την Κολομβιανή τραγουδίστρια.

Αν και το ντοκιμαντέρ επικεντρώθηκε στις κατηγορίες για φορολογική απάτη εναντίον της τραγουδίστριας, έφερε στο φως και άλλες λεπτομέρειες για την ιδιωτική και επαγγελματική της ζωή.

Μια από αυτές είναι ο υποτιθέμενος λόγος για τον οποίο η Σακίρα απέλυσε το ζευγάρι που τη βοηθούσε στο σπίτι.

Στην εκπομπή «Equipo de Investigacion» στο La Sexta, ο Javier Ceriani, ένας δημοσιογράφος από το Μαϊάμι,  πήρε συνέντευξη από το ζευγάρι, πρώην υπαλλήλους της Σακίρα, που κατήγγειλαν την τραγουδίστρια.

«Ο Divier αντικατέστησε τη Maritza, τη σύζυγό του, που μαγείρευε όλη την εβδομάδα, μαγειρεύοντας για 17 από τους υπαλλήλους της Σακίρα», αναφέρει το ρεπορτάζ.

«Ήταν αργά το βράδυ, ήταν πολύ κουρασμένος και η Σακίρα του ζήτησε να ζεστάνει λίγο κοτόπουλο και εκείνος της είπε: ‘Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω άλλο, δεν πρόκειται να ζεστάνω το κοτόπουλο. Μαγείρεψα για 17 άτομα όλη μέρα, δεν μπορώ να το κάνω πια’,

«Έτσι η Σακίρα του είπε: ‘Αν δεν είσαι καλός για αυτό, δεν είσαι καλός για τίποτα άλλο", και τότε ήταν που απολύθηκαν. Δεν ήταν μόνο οικιακοί υπάλληλοι, αλλά ήταν μάγειρες, σοφέρ και αυτοί που κανόνιζαν τη συντήρηση του σπιτιού», αναφέρεται στο ντοκιμαντέρ.

Πηγή: Marca
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v