Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συγκινεί ξανά το Πανελλήνιο

Με μια υπέροχη ανάρτηση στο Instagram, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ξανά όλη την χώρα να βουρκώσει, λίγες μέρες μετά την απίστευτη πορεία στο Eurobasket.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συγκινεί ξανά το Πανελλήνιο
Σχεδόν μισό εκατομμύριο likes συγκεντρώνει, τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, η πιο πρόσφατη ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπου στο Instagram, ο οποίος έγραψε πριν από λίγες ώρες:

«Αυτό το καλοκαίρι
Αυτή η ομάδα
Αυτή η φανέλα
Αυτή η σημαία 🇬🇷
Με έκανε να ξανά ερωτευτώ το μπάσκετ.
Κρατήσαμε με την υπόσχεση μας τα δώσαμε όλα..»

Το κείμενο της ανάρτησης συνοδεύουν φωτογραφίες του ίδιου και των αδερφών του, με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος, στα γήπεδα όπου έγραψαν ιστορία κατά τη διάρκεια του φετινού Eurobasket.

Ένας χρήστης του Instagram σχολίασε «Αυτό το καλοκαίρι δεν ξενυχτήσαμε για να σε δούμε. Σε βλέπαμε μαζί με όλη την Ελλάδα και σε καμαρώναμε. Ένα από τα επόμενα θα έχουμε κλάματα χαράς» ενώ κάποιος άλλος έγραψε «Μην κλαίτε ρε μαλ***ς, μην κλαίτε, κλαίτε και κλαίμε περισσότερο εμείς που κοιτάμε την οθόνη μας αλλά δεν κλαίμε από στεναχώρια, κλαίμε από περηφάνια που εκπροσωπήσατε επάξια το εθνόσημο στο στήθος, δεν θέλω άλλους παίκτες, εσάς θέλω κάθε καλοκαίρι από εδώ και πέρα να μου το γεμίζετε όπως μόνο εσείς ξέρετε».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v