Ο Τζέισον Μομόα ξύρισε το κεφάλι του και αποκάλυψε νέο τατουάζ

Ο σταρ του «Aquaman» έδειξε το νέο του, εντυπωσιακό τατουάζ στο Instagram την Τετάρτη, με σαφείς αναφορές στην κουλτούρα της χώρας του.
Ο Τζέισον Μομόα ξύρισε το κεφάλι του και αποκάλυψε νέο τατουάζ

Πριν από μια εβδομάδα ξύρισε το κεφάλι του με σκοπό να ευαισθητοποιήσει τους θαυμαστές του αναφορικά με τις επιπτώσεις των πλαστικών μιας χρήσης στο περιβάλλον και ειδικά στους ωκεανούς του πλανήτη.

Χθες, ο Τζέισον Μομόα, σε βίντεο στο Instagram, εμφανίστηκε να φορά ένα καπέλο καθώς ετοιμάζεται να επιβιβαστεί σε μια πτήση με την Hawaiian Airlines, η οποία σερβίρει το νερό της εταιρείας του Mananalu σε μπουκάλια αλουμινίου αντί για πλαστικό.

«Έχω κάτι ξεχωριστό για εσάς», είπε ο Μομόα πριν βγάλει το καπέλο για να δείξει την αριστερή πλευρά του κεφαλιού του ξυρισμένη και… στολισμένη με ένα παραδοσιακό τατουάζ της Χαβάης.

Ο ηθοποιός, και ιδρυτής της εταιρεία εμφιαλωμένου νερού, δήλωσε στο βίντεο του ότι είναι «περήφανος που είναι από τη Χαβάη» και επαίνεσε την Hawaiian Airlines για την υποστήριξη της περιβαλλοντικής του αποστολής. «Σας αγαπώ γι’ αυτό», είπε κρατώντας ψηλά το εμφιαλωμένο νερό του.

Εμείς πάλι τον αγαπάμε με ή χωρίς μαλλιά, με ή χωρίς πλαστικό μπουκάλι.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies)

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v